Acha, żeby nie było, że gloryfikuje tu swoje bądź czyjeś osiągnięcia. Nie jestem jakimś świetnym menadżerem, który każdym zespołem wygrywa LM. A Leeds mimo -15 punktów i tak jest głównym kandydatem do awansu (co innego osiągnąć to w 1 sezonie kluibem w stylu Port Vale lub Luton). Ja po prostu nie wierze, że nie da sie osiagąć suksesów w nowym FM-ie. Czasami trochę trwa zanim znajdzie się optymalne rozwiązanie. Dlatego ja zwykle na poczatku gram czołowymi zespołami danej ligi. W FM07 zaczynałem na wersji 7.0.0 Ajaxem. W FM08 moja przygoda rozpoczełą się od Arsenalu, a teraz gram Nottm Forest (czyli znowu czołowa drużyna L1). Dopiero jak poznam nowego menadżera rozpoczynam trudniejsze wyzwania. Dopieszczam taktyki (conajmniej 2-3) i przychodzi czas na podbój. W tym FM zamierzam podbić Szkocje klubem z 4 ligi (mam nadzieje, że nadal tam gra Albion Rovers). Tak więc ćwiczyć, testować i jeszcze raz ćwiczyć, a nie czekać na scouty, edytory, gotowe talenty czy taktyki. Największa przyjamnośc to wygrać coś samemu nieważne czy Barceloną czy Leyton Orient.
Najnowsze posty