Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gretna ze Szkocji jak byla w 2 lidze to grala w PUEFA.

Bartez Przodownik pracy

Dunfermline ze Szkocji.

jajo93 Partyzant

Jak w Fm 08 to zobacz w szkockiej drugiej lidze Dumfirlade czy cos takiego bo pisalo ostatnio u mnie ze graja w Pucharze Uefa

jaruone Młody aktywista

zbastujcie - jak komus nie przeszkadza korzystanie z czyiś patentów, niech śmiało korzysta.
jak ktoś lubi sobie wyszperać FMScoutem zdolnych młodzików - niech to robi
jak ktoś chce mieć gotową taksę "na wygrywanie" - niech sobie ściąga gotowe taktyki z

internetu.jak ktos nie chce grać samodzielnie - to mu tanio sprzedam filmiki z nagranymi moimi meczami - popatrzy sobie,i gry kupowac nie będzie musiał - same korzyści :P

co do skuteczności tego ustawienia - jak Wam wpadają bramki i cieszycie się że wygrywacie "ba na cmrev ktoś wrzucił fajny patent" i sprawia Wam to radość to nie ma sprawy przecież nic się nie dzieje.

innym nie sprawia to radości i wola "po swojemu" - ich wola.
a zabójcza skuteczność tego elementu gry jest w pewnym sensie oszustwem (wykorzystaniem słabości komputera) - w realnym świecie taki patent nie miałby racji bytu.
Widzieliście jakiś zespół co ma "super rozgrywanie ofensywnych rożnych" ??
Ja widziałem tylko jeden - Sevillę i Andreasa Palopa strzelającego bramkę na 2-2 w 1/8 UEFA - tyle że to był fart...a nie "patent"

k-u-b-a1 Przodownik pracy

jak dla mnie, korzystanie z tego typu podpowiedzi mija sie z celem, nie jest to moze oszustwo, lecz oklamywanie samego siebie. przytocze przyklad szkoly.. :P no wiec jak kazdy z nas byl mlody, rodzice podpowiadali nam jak odrobic lekcje zalozmy z matmy, tlumczyli nam czemu tak a nie inazcej. jednakze po 2-3 latach nauki nikt raczej nie podchodzil do rodzicow aby im to zrobili, gdyz to bylby wstyd ;) przynajmniej u mnie tak bylo.
takie wiec tego typu 'sztuczki' sa dobre dla nowicjuszy, osob ktore niedawno zaczely gre, a dla mnie i paru innych to po prostu jest zbedna rzecz.. ;)

polllllll graham Partyzant

28.11.2007 20:50    #7876     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!PPr
Siemka ej mam spory problem kupiłem sobie Sergio Aquerro do arsenalu i miał być u mnie podporą ataku bo reszta zawodzi a jest luty i nie zauważyłem że nie dali mu pozwolenia ale pozwolili przejść i teraz pisze mu na ikonce PPr i w żadnym meczu nie może grać a wypożyczyc go na rzie też nie moge;/ A do uzysakania hiszpanńskiego obywatelstwa ma 120 dni więc musiłbym go wypożyczyc po seonie i dopiero za sezon by wrocił a dałem za niego dużo i szkoda mi tego;/ Czy jest jakaś inna możliwość coś np z nim zrobić by dosatał to pozwolenia teraz

Lesio Partyzant

28.11.2007 16:54    #7877     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
Jejku 9pucek, ale ty jesteś wkurzający, co jakiś post się pokaże to ten zaraz kogoś poucza, oskarża i chce zdegradować, czy zbanować !!!
W szkole też zawsze byłeś pierwszy do odpowiedzi(nawet jak nie miałeś nic do powiedzenia), skarżenia i wymooonnndrzania się???

Damiiano Partyzant

28.11.2007 16:11    #7878     Sufler - Porady do gry - Prawo Bosmana w FM 2008
Co jeszcze ciekawsze, pilkarza z Hearts (czyli liga szkocka o ile dobrze pamietam) moge wyciagnac bez najmniejszych problemow... ;)

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2007 16:02    #7879     Sufler - Porady do gry - Ligi
Raczej będzie się cięło. Bedzie ci się cięło a poza tym troszke mało ramu ja mam amd duron 1100 mhz i też 512 ram ;)

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2007 15:55    #7880     Sufler - Porady do gry - Ligi
wydaje mi się że na taką ilość ramu troszke za dużo, zmniejsz o jedno państwo i będzie cacy ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution