Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

dmx2000 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2007 15:04    #7861     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
Szkoda bo zapowiadalo sie na ciekawa dyskusje, nawet jesli nie pasuje do suflera. Proponuje przeniesc temat fm genie scouta na forum. Dla mnie to interesujacy temat i chcialbym poznac inne opinie oraz dowiedziec sie dokladniej dlaczego 9pucek i Gentleman sa tak uprzedzeni do uzywania tego programu.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

02.12.2007 12:09    #7862     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
wszyscy geniowcy narazie musza sobie radzic bez genie!i napewno sobie radza bo ten program nie pomaga az tak bardzo!zawodnik z ca 90 i pa 195 nic nie zrobi na boisku wiec na jego wzrost umiejetnosci trzeba troszku poczekac!

eMiKa Młody aktywista

02.12.2007 11:45    #7863     Sufler - Porady do gry - Spadek z 2 ligi ?
Motor ma strasznie słaby skład w FM...troszkę to niesprawiedliwe,ale w momencie wydawania uaktualnienia autorzy nie widzieli potencjału niektórych zawodników...pech i tyle,ale mam nadzieje ze uda Ci się utrzymać klub w II lidze.Ja RKS'em awansowałem do ekstraklasy :) Mam nadzieje ze Tobie tez sie to uda...Bless
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kondziolek4 Partyzant

01.12.2007 20:17    #7864     Sufler - Porady do gry - Sprzęt
ja mam 30 lig i też jest ok - ale do 20stu śmiga extra. Komp troszkę lepszy, bo dwa rdzenie. ram taki sam

Dzonyy Partyzant

01.12.2007 20:15    #7865     Sufler - Porady do gry - Gra się wyłącza
Mam problem moim Man City i jak daje kontynuj to gra mi się wyłącza , wyskakuje jakiś błąd wiecie co na to poradzić? Strasznie mi szkoda tej kariery bo naprawde idzie mi cudownie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.11.2007 16:23    #7866     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
Spróbuj go wypożyczyć do Szkocji lub do Anglii.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

miszczu212 Partyzant

30.11.2007 12:55    #7867     Sufler - Porady do gry - nowy system a save
Czy orientujecie sie czy po zmianie xp na viste beda mi dzaialac sav'y?
bo szkoda tracic gre a musze system zmienic.
dzieki za pomoc
pozdrawiam

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

jak ja będe pracował to ciężko mi w tym czasie będzie grać w fma :D( będe kucharzem xD )

ale w szkole często na karteczkach sobie rozpisuję taktykę , jej mocne - słabe strony, sprawdzam na jaką pozycję przydałby mi się jakiś gracz :D

Bless~~
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Bestian Partyzant

tja.. szkoda, ze nie da sie wlaczyc wszystkich graczy z wszystkich krajow.. wtedy w ogole by mi juz gra nie chodzial... jestem na poczatku drugiego sezonu w polskiej 2 lidze i mam wybrane wszystko co sie da plus wszystkich pilkarzy z polski.. i teraz jeden save gry ma ok 250 MB a obliczenie jednego dnia pelnego rozgrywek trwa klika ladnych minut :) samam radosc...

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Ale nawet przez elminacje nie przeszła.Szkoda.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.