Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2007 08:49    #7841     Sufler - Porady do gry - Problem z Soundpackiem
No a dlaczego nie? Warto spróbować, nic nie zaszkodzi :P

Tores ReDevil Młody aktywista

05.12.2007 22:31    #7842     Sufler - Porady do gry - FM 08 a Macintoshe
Niedługo zamieniam PC na Mac'a i mam pytanie do użytkowników "jabuszka": Czy gra w FM'a na Mac'u, wgrywanie facepacków, kitsów, łatki, pliku fake itp nie sprawa żadnego problemu i wszystko działa jak należy ? Proszę o spostrzeżenia.

Zdaję sobie sprawę, że nie jest to w 100 % na sufler, ale jakiś problem, pytanie mam, więc proszę o odpowiedzi i wyrozumiałość ;)

jarek111 Partyzant

05.12.2007 17:53    #7843     Sufler - Porady do gry - kontuzja
Zawodników Niemiec, Austrii i Chorwacji złapie nagle przepuklina, wygramy grupę, wygramy mistrzostwa, będziemy królować. A photoshopa, nawet w szkole, na niektórych kompach można znaleźć w wersji 30 dniowej. A osobiście polecam Gimp-a do takich montaży.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

04.12.2007 22:27    #7844     Sufler - Porady do gry - kontuzja
jak widac ciezko ją wyleczyc!nic na to nie poradzisz!koniec kariery etoo a szkoda Forca Barca!!!!!!!!!

Mally89 Partyzant

04.12.2007 21:38    #7845     Sufler - Porady do gry - Czy da się...
dlaczego?;-) gdyby tak zmieniac kazdy irytujący przepisa to zaraz by siegra nudziła a tak troszke irytuje kochana :-)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

04.12.2007 16:58    #7846     Sufler - Porady do gry - zmiana asystenta
Jeszcze nigdy nie mialem takiej sytuacji, zeby ktos ze sztabu szkoleniowego nie zgodzil sie na obustronne rozwiazanie kontraktu. I to nie wazne czy na poczatku gry, czy po kilku latach. To jest bardziej oplacalna opcja, bo placi sie mniejsze odszkodowanie, niz w wypadku zwyczajnego zwolnienia.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

04.12.2007 16:52    #7847     Sufler - Porady do gry - zmiana asystenta
max20067
A jak myślisz? Pewnie w Chelsea :P

k-u-b-a1
W instrukcji nawet masz napisane, że wszyscy szkoleniowcy zatrudnieni przed twoim przyjściem zgadzają się na obustronne rozwiązanie kontraktu czy jakoś tak :)

A z tym asystentem: jak ma jeszcze kontrakt na rok to ja bym go jeszcze potrzymał. No chyba, że grasz tą Chelsea to kasą możesz się nie przejmować.

lubeross Partyzant

04.12.2007 01:06    #7848     Sufler - Porady do gry - Trudność FM2008
potwierdzam powyzsze zdania ze fm 08 jest o wiele trudniejszy!! o wiele wiele... wszyscy a przynajmniej wiekszosc tego wlasnie chciala, REALIZMU!!! niestety czesc z nas (w tym i ja) przyzwyczaila sie do latwego managera i latwego zdobywania nagrod, choc przyznam ze w fm 07 nie bylo juz latwo ale w tym jest mega trudno... osobiscie gram sportingiem i po pierwszym sezonie w ktorym zajalem 2 miejsce wydawalo mi sie ze mam taktyke ktora bede rozbijal rywali, ze wystarczy tylko wzmocnic sklad i nie bedzie mocnych na mnie... a tu niestety a moze wlasnie stety przyszlo rozczarowanie, bo moi pilkarze nagle zapomnieli jak sie kopie pilke... zdobywaja punkty, potrafia ograc benfice na wyjezdzie a przegrywaja z outsaiderami na wlasnym boisku po bezbarwnej grze... nie raz juz chcialem wyrzuc a raczej rozstrzaskac myszke ale wciaz modyfikuje taktyke i mysle o tym fm w kazdej wolnej chwili, co tu zmienic, kim grac itd itp i chyba o to w tym wszystkim chodzilo, dlatego teraz ta gra wyglada jak wyglada i nie daje nam spac po nocach... powodzenia zycze wam wszystkim jak rowniez i sobie

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

03.12.2007 21:22    #7849     Sufler - Porady do gry - Trudność FM2008
no po prostu taki jest fm i tyle. a to, ze jest trudniejszy to nie zadna nowosc. tak jak tu pisales to probowales juz wszystkiego i nic. i skasowales sejva. bardzo nerwowy gracz. juz dzisiaj byl taki temat chyba koles wyrzucil przez okno myszke bo sie wkur.... zdenerwowal :D no coz zacznij innym zespolem i powodzenia, bo w tej sytuacji nic innego nie da sie zrobic.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

03.12.2007 17:23    #7850     Sufler - Porady do gry - Czy ta gra jest p*****na ? :/
ktos mi kiedys powiedzial, to znaczy na stronie cmrev bylo gdzie napisane, ze na poczatku idzi nam bardz dobrze jakims zespolem, a po dziesieciu kolejkach zaczynamy przegrywac. ja osobiscie nie gram mocnymi zespolami, bo zawsze konczy sie to tak samo. zaczynam przegrywac. kamlaq. szkoda myszki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution