Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
21.12.2007 20:54    #7761     Sufler - Porady do gry - Pelikan Łowicz
I naucz się samodzielności. Gdybyś rzeczywiście otrzymał propozycję z Pelikana Łowicz, nikt by ci nie pomagał oprócz twojego sztabu szkoleniowego. I na nim się opieraj w grze. Wtedy będziesz miał największą satysfakcję z sukcesów, bo to ty zbudowałeś zespół - nie Internauta z Suflera, który podał ci wszystko jak na talerzu. To będzie twój sukces, którym nie będziesz się wstydził pochwalić.

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
21.12.2007 20:13    #7762     Sufler - Porady do gry - Wyjazd na Olimpiadę
Heh nie wiem naprawde dla mnie to raczej jakiś Bug bo sprawdzałem i Korea grała mecz wcześniej niż którykolwiek z moich zawodników;/ Tak samo mnie zdziwiło że w żadnej drużynie nie było gracza powyżej tych 23 lat.Przecież jest możliwość zabrania 3 starszych zawodników a w żadnej ekipie która tam grała nie było choćby jednego takiego gościa.A co do tego że nie da się wygrać ligi młodzieżą to chciałem powiedzieć iż właśnie się da:D:D W 1 sezonie ajaxem wygrałem ligę Holenderską i puchar kraju ;];] W LM mi co prawda nie poszło ale i tak jestem dumny z moich dzieciaków:P Spisali się naprawdę świetnie i dodam tylko że średnia wieku w mojej drużynie to 20 lat Jak się gra takim klubem jak Ajax to grzech by było nie skorzystać z doskonałej szkółki jaka tam jest i nie stawiać na młodzieńców...Uwielbiam tą drużynę tyle talentów co tam można znaleźć to nie ma nigdzie indziej.Odkąd gram w FM a to już kilka ładnych lat zawsze wybieram Ajax i nigdy się nie zawodzę.Dziecka górą hehe!!!:P

Jose Mourinho JR Młody aktywista

21.12.2007 16:51    #7763     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Nie zaszkodzi a może zwiększyć głębie w zespole

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ludzie !!!
Czytajac wasze (niektore zalosne komenty) naprawde mozna wolac o pomste do nieba... Szkoda mi jednego ze musze znizac sie do poziomu tych co pisza te smieszne rzeczy.. Macie neta mniej lub wiecej czasu i nawet nie wiecie do czego sluzy.. :/ Powiem jedno: Pucek byl jednym z tych ktorzy tak naprawde zaslugiwali na to zeby udzielac sie na Suflerze. Widac ze chlopak jest inteligentny, pisze madrze i kazdy wolalby mu dac punkt niz komus kto robi 5 bledow w jednym zdaniu ;]

Aaaa ogolnie to cieszcie sie - Pucek odszedl to teraz Wy macie okazje walczyc o punkty. Tak tak Wam przeciez na tym zalezy skoro macie tyle wontow do Pucka ze jest taki madry ;D Zdobadzcie chociaz polowe tego co on to pogratuluje...

Tchüs!

Seweryn Młody aktywista

[quote]Odszedł wielki człoweik [/quote]
a myslałem ze tylko nie będzie się udzielać(daj Boże)...
po za tym wielkim czlowiekiem możesz nazywać Jana Pawła II, a takiego kogoś !!
[quote]Nie będziecie musieli czytać już moich postów[/quote]
cud, miód i orzeszki xDD
[quote]myślicie że jesteście tacy mądrzy a sprawdzcie ile macie pkt[/quote]
jak ktoś jest łowcą pkt i w każdym temacie myśli że jest najmądrzejszy ...

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2007 11:43    #7766     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Jasno zielony kolor to pozycja naturalna dla zawodnika. Kolor zielony to pozycja, ktora co prawda naturalna nie jest, ale zawodnik gra na niej tak samo dobrze.

omega - zdarzaja sie zawodnicy, ktorzy moga grac jako obroncy i napastnicy; gram w lidze angielskiej i takie przypadki sie zdarzaja. Co wiecej, kiedys sprzedalem komputerowi napastnika, a za pare miesiecy patrze - komputer trenowal mu pozycje obroncy.

Co do zasadniczego pytania - nie wydaje mi sie, zeby uczenie pozycji mogloby zaszkodzic atrybutom. Co najwyzej ucierpiec moze morale samego pilkarza, gdyz bedzie uwazal, ze cwiczenie danej pozycji jest bez sensu. Generalnie rzecz biorac, cwiczeniem nowej pozycji mozna dokonywac minimalnych zmian kadrowych w taktyce (np. AMC na AML lub AMR), ale wbrew temu co napisane jest w ciekawostkach w FM 08 jak sie gra wczytuje, nie jest to skuteczna alternatywa w stosunku do transferow.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Grzechoo Hajer Przodowy

20.12.2007 23:46    #7767     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Nie zaszkodzi. Tak samo jak prawego pomocnika będziesz chciał nauczyć gry na OP P.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

20.12.2007 23:36    #7768     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Ale jak bede chcial nauczyc np. lewego obronce by umial grac jako wysuniety lewy obronce to raczej mu to nie zaszkodzi, tak?

Grzechoo Hajer Przodowy

20.12.2007 23:31    #7769     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Jeśli z obrońcy będziesz starał się zrobić napastnika, to może zaszkodzić. Dlatego nową pozycję wybieraj starannie, najlepiej taką, która jest podświetlona na pomarańczowo, ewentualnie żółto.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

20.12.2007 23:13    #7770     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Czy nauczanie zawodnika nowej pozycji moze mu zaszkodzic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.