Wyjazd na Olimpiadę

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2007, 18:33    Pytanie
3.08 2008 r. grałem mecz o superpuchar Holandii z Feyenoordem.Dzień wcześniej przyszło mi zawiadomienie,że 11 moich graczy jest powołanych na mecze swoich reprezentacji na olimpiadzie.Przychodzi dzień meczu.Sprawdzam tych gości co mieli jechać i w profilu mieli napisane że 4.08 . 2008 r. wyjeżdżają na kadre.Pomyślałem że fajnie bo bedą jednak u mnie zagrać ten jeden mecz.Wstawiłem ich do składu a tu wielka lipa nie dało się bo wyskakiwał komunikat że dany zawodnik przebywa na zgrupowaniu reprezentacji.To nic pomyślałem mówi się trudno.Wstawiłem słabszych gracz z drużyny rezerw i U-19 bo co miałem zrobić i zacząłem grać.Do przerwy 1:0 dla mnie wynik zabójczy jak na taki skład.(Feyeenord nie mógł skorzystać tylko z 3 gracz) Ale po przerwie moja drużyna siadła zupełnie władowali nam 5 bramek;/;/ i puchar pojechał z Amsterdamu;/ # gole strzelił mi Lee-Chun-Soo,wszedłem w jego profil, patrzę a tu ogromne zdziwienie.Koleś miał napisane że tak jak moi grajkowie 4.08.2008 r. jedzie na kadre.O co w tym chodzi wszystkim? Ja przegrałem puchar bo wszyscy najlepsi zawodnicy sie rozjechali po świecie a tutaj taki Koreańczyk mi 3 bramy pakuje a na nast. dzień jedzie na reprezentacje i gra na olimpiadzie.Dziwna sprawa...

marcinoo Partyzant

0
21.12.2007 18:47    #1
Może Korea gra pierwszy mecz kilka dni później niż reprezentacje twoich zawodników?

THE GUNNERS Młody aktywista

0
21.12.2007 18:48    #2
Zapewne małe niedopatrzenie lub Korea ma inny termin zgrupowania kadry

pierdutka Przodownik pracy

0
21.12.2007 19:39    #3
Albo utrudnienie ze strony Si , albo BÓg

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2007 19:53    #4
No dziwne ale ktoś kiedyś powiedział ze sama młodzieżą sie ligi nie wygra.

0
21.12.2007 19:53    #5
Zakładam oczywiście ze na olimpiadę sama młodzież pojechała.

Deduś Partyzant

0
21.12.2007 20:13    #6
Heh nie wiem naprawde dla mnie to raczej jakiś Bug bo sprawdzałem i Korea grała mecz wcześniej niż którykolwiek z moich zawodników;/ Tak samo mnie zdziwiło że w żadnej drużynie nie było gracza powyżej tych 23 lat.Przecież jest możliwość zabrania 3 starszych zawodników a w żadnej ekipie która tam grała nie było choćby jednego takiego gościa.A co do tego że nie da się wygrać ligi młodzieżą to chciałem powiedzieć iż właśnie się da:D:D W 1 sezonie ajaxem wygrałem ligę Holenderską i puchar kraju ;];] W LM mi co prawda nie poszło ale i tak jestem dumny z moich dzieciaków:P Spisali się naprawdę świetnie i dodam tylko że średnia wieku w mojej drużynie to 20 lat Jak się gra takim klubem jak Ajax to grzech by było nie skorzystać z doskonałej szkółki jaka tam jest i nie stawiać na młodzieńców...Uwielbiam tą drużynę tyle talentów co tam można znaleźć to nie ma nigdzie indziej.Odkąd gram w FM a to już kilka ładnych lat zawsze wybieram Ajax i nigdy się nie zawodzę.Dziecka górą hehe!!!:P

0
21.12.2007 20:23    #7
Tak ale ten co to powiedział miał na myśli realny świat a nie fm.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution