3.08 2008 r. grałem mecz o superpuchar Holandii z Feyenoordem.Dzień wcześniej przyszło mi zawiadomienie,że 11 moich graczy jest powołanych na mecze swoich reprezentacji na olimpiadzie.Przychodzi dzień meczu.Sprawdzam tych gości co mieli jechać i w profilu mieli napisane że 4.08 . 2008 r. wyjeżdżają na kadre.Pomyślałem że fajnie bo bedą jednak u mnie zagrać ten jeden mecz.Wstawiłem ich do składu a tu wielka lipa nie dało się bo wyskakiwał komunikat że dany zawodnik przebywa na zgrupowaniu reprezentacji.To nic pomyślałem mówi się trudno.Wstawiłem słabszych gracz z drużyny rezerw i U-19 bo co miałem zrobić i zacząłem grać.Do przerwy 1:0 dla mnie wynik zabójczy jak na taki skład.(Feyeenord nie mógł skorzystać tylko z 3 gracz) Ale po przerwie moja drużyna siadła zupełnie władowali nam 5 bramek;/;/ i puchar pojechał z Amsterdamu;/ # gole strzelił mi Lee-Chun-Soo,wszedłem w jego profil, patrzę a tu ogromne zdziwienie.Koleś miał napisane że tak jak moi grajkowie 4.08.2008 r. jedzie na kadre.O co w tym chodzi wszystkim? Ja przegrałem puchar bo wszyscy najlepsi zawodnicy sie rozjechali po świecie a tutaj taki Koreańczyk mi 3 bramy pakuje a na nast. dzień jedzie na reprezentacje i gra na olimpiadzie.Dziwna sprawa...
Najnowsze posty