Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2008 16:05    #7401     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
"Nieznajomość prawa nieusprawiedliwia jego łamania"
Po zapoznaniu się z regulaminem i FAQ, a także przeszukaniu suflera w poszukiwaniu podobnych tematów, możesz spokojnie dodawać swoje. Poza tym Reakcjonista ci zejdzie za 2 tygodnie, możesz cierpliwie poczekać. Nie utrudnia to zbytnio twojego funkcjonowania tutaj, tracisz tylko możliwość dodawania obrazków.
Jak to mówią: "Nieznajomość prawa szkodzi"

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
czyli ci przeszkadza sie ze sie kreci;]? ale nie traci? wiec po co pisales ze masz tak samo;]? probujesz kazdemu sie przypodobac piszac wszedzie gdzie sie da? zal dobra zakmnijcie ten temat stosuj sile i wytrzymalosc i sraj na taktyke jak mowia znawcy taktyki pozdrawiam

kruger1985 Partyzant

17.04.2008 13:29    #7403     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja wlasnie bede gral w pucharze uefa z awansu z 3 miejsca w grupie z LM jeszcze nie znam przeciwnikow kto mi bedzie tam przeszkadzal. a w grupie LM mialem ManUTD Seville i CSKA Moskwa i CSKA odpadla po zacietym meczu na stadionie Wojska Polskiego 5-2 i przewaga bramkowa wyszedlem na 3 miejsce ;D ale po tym lub nastepnym sezonie odchodze od legii i pojde sobie na 2 lige cos podzialac... Ja chce podniesc poziom polskiej ligi grajac tylko polskimi klubami w obecnej karierze ;D ;p
Co wy na to ? ;>

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.04.2008 09:56    #7404     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Powiem ci że musisz miec talent taktyczny bo zawodników masz przecietnych a sprzedałeś podajże najlepszych graczy.Ja w tym sezonie atakuje OE motorem (2 sezon ech w tamtym punkcik więcej i byłyby baraże szkoda.)trzymac kciuki

16.04.2008 21:46    #7405     Sufler - Porady do gry - Taktyka
To tylko przeszkadza w szukaniu naprawdę ważnych tematów.Ale spox gosciu mi bodajże 2 punkty dał ;)

Destro Młody aktywista

Po wyjsciu latki pojawilo sie wiele glosow, ze wyniki meczow przypominaja bardziej hokejowe niz pilkarskie. Z drugiej strony ja juz rozegralem kilkanascie sezonow na patchu 802 i nie narzekam na duza ilosc bramek. Oczywiscie czasem pojawi sie jakis kosmiczny wynik, ale to jakos nie przeszkadza.

Reasumujac wydaje mi sie, ze wplyw ma zarowno latka, jak i twoja taksa :)

Spinx Młody aktywista

Hmm... wydaje mi się, że masz piracką wersję gry. Chociaż przy oryginałach też się tak dzieje... Może dysk masz uszkodzony? Też może to być przyczyną... Spróbuj zainstalować CCleaner i pousuwaj klucze...

rufigekru Partyzant

jak maszkiepskich technicznie i kiepsko dryblujących środkowych pomocników, to nie dawaj im rajdów z piłką i przetrzymywania piłki

co do tego drugiego punktu to u mnie też jest podobnie prawie awansowałem Motorem do Orange Ekstraklasy a oczekiwania wraz te same:Przetrwac (przynajmniej ten mój falstart mi nie zaszkodził :) )

ResetPL Młody aktywista

15.04.2008 20:13    #7410     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=Marianinho][quote=ResetPL]Jakim klubem grałeś i który to był sezon??[/quote]

Znicz Pruszków - Sezon 3[/quote2]

No widzisz. W tym czasie zdarzyłeś już zwiększyć swoją reputacje. A ja P.Małeckiego sprowadziłem do Pelikana Łowicz na początku 1 sezonu....
Pozdrawiam :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution