Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sk1n3r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie ja mam inny problem
chciałem nieco namieszać w edytorze i nieco poprawiłem :D np. długość kontraktu i potenciał,troszke kasy,w poprzednich wersjach działało normalnie...
zapisalem nowe ustawienia, odpalam fm wybieram lige i ....
"Napotkano błąd i aplikacja zostanie zamknieta, plik z info został utworzony w : crash dumps" tego pliku niczym sie nie da otworzyc
Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?????
Z góry dziękuje

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

24.11.2008 18:50    #6772     Sufler - Porady do gry - Jak grać ?
Szybka piłka? Człowieku, toż to II liga szkocka!

Sam musisz odkryć, co w niej działa najlepiej. A nie pytać wszystkich ...

Poza tym, to sufler, nie forum.

Poza tym, Arku:
To jest FM 09. Tutaj nie ma strzałek lewo, w prawo i dwa razy do góry ...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.11.2008 17:07    #6773     Sufler - Porady do gry - Spadek statystyk
Oczywiście, że możesz, polecam dwa treningi: TUGa i Darkstar

Poczytaj o nich w tym temacie, tam też są linki:
http://www.cmrev(...)l?page=0

Nie jestem do konca pewien, czy reżimy treningowe z FM-a 08 zadziałają w 09, ale spróbować nie zaszkodzi.

cocaine_rodeo Partyzant

24.11.2008 14:58    #6774     Sufler - Porady do gry - Płynność grafiki w FM2009
Kolejny żal... To fakt, że wyłączenie dźwięku dużo daje, ale czy to jest rozwiązanie? Chcę grać z dźwiękiem i przy dobrej grafice, ale to już widać nie jest możliwe... Trochę szkoda, bo ten FM miał być taki miodny. Ech...

qcel Partyzant

Witam,

właśnie zabrałem się za najnowszego FMa i już od początku powstało kilka problemów:

1. Podczas instalacji wybrałem opcji rejestracji poprzez Steam, czy w takim wypadku mogę jakoś wybrać miejsce docelowe dla instalacji, czy z automatu wrzuca mi to tam gdzie jest Steam? [troszkę głupio, że nie pyta o podanie ścieżki dla instalacji :/ ]

2. Czy jak będę chciał przeinstalować grę coby zainstalować na tym dysku co chcę, a nie na tym co chce Steam będę musiał jeszcze raz rejestrować gre itp. ?

3. Chciałbym wrzucić facepack do gry i teraz nie mam pojęcia gdzie znajduje sie katalog z grafą gry. W katalogu FMa w Steamie, w Moje Dokumenty, czy moze jeszcze gdzieś indziej??

fajny ten FM ale z tą rejestracją, Steamem itp. to trochę za dużo zachodu jak dla mnie :/

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

24.11.2008 08:51    #6776     Sufler - Porady do gry - Liczebność sztabu szkoleniowego
Pokrótce postaram się przedstawić sytuację :

Prowadzę Hull - po rozpoczęciu gry zarząd pozwolił na zatrudnienie 7 członków sztabu szkoleniowego. Po rozegraniu około 75% pierwszego sezonu mój asystent otrzymał propozycje objęcia funkcji menagera w słabszym klubie - którą naturalnie zaakceptował.Niestety w momencie próby zatrudnienia nowego asystenta zarząd blokuje transfer - twierdząc - nie jest potrzeby.

Pytania :

1.Jaki(e) współczynnik(i) odpowiada za liczebność składu szkoleniowego - tzn możliwość zatrudnienia dodatkowego personelu ?

2. Dlaczego zarząd blokuje podpisanie nowego kontraktu gdy zaproponowałem aby jeden z trenerów został nowym asystentem ?

Dodam że fundusz płac nie został przekroczony a wyniki osiągane przez drużynę satysfakcjonują bossów.

Galileusz Partyzant

24.11.2008 08:47    #6777     Sufler - Porady do gry - Jak grać ?
Hej ! Zacząłem grę Ross County w II lidze szkockiej z zamiarem awansu, mam dość przeciętnych graczy. Jaką taktykę i polecenia drużynowe oraz indywidualne można byłoby zastosować. Czy granie tylko długimi podaniami typowymi dla stylu wyspiarskiego może sprawdzić się czy ktoś mógłby polecić coś innego ?

Lagman Partyzant

Witam.
Mam problem, kupiłem oryginalną grę Football Manager 2009 w Empiku. Instalacja przeszła bez zastrzeżeń. Wybrałem instalację przez steama ponieważ wcześniej używałem go do gry w Counter Strike i wszystko działało bez zastrzeżeń. Tym razem po instalacjii i wklepaniu key'a. Gra się ładuje i nagle wyskakuje "W tej chwili gra jest niedostępna. spróbuj ponownie za jakiś czas". Próbowałem odinstalować i zainstalować drugim sposobem. Wszystko ładnie, pięknie. Instalator mówi, że gra zainstalowana pomyślnie, tylko jest mały szkopuł. Na całym dysku nie ma fm.exe i nie ma jak uruchomić gry. Kombinuje już na wszystkie możliwe sposoby. Odinstalowałem steam i jeszcze raz zainstalowałem z innego źródła i to samo. Help, I need somebody.
Pozdrawiam, Lagman
PS. Zainstalowałem na innym komputerze 2 metodą i bez problemu, gra działa. Więc to nie wina płyty chyba.

BartuS Artysta Mentor

Grupa: Ekspert
[quote=Yodarj]
To od razu tutaj spytam - czymże jest wybierany na początek budżet transferowy od pierwszego sezonu i kluczowy personel?
[/quote]

Budżet transferowy od początku sezonu daje Ci pieniądze na transfery od początku gry. Jeśli nie wybierzesz tej opcji drużyny nie będą miały budżetów transferowych.
Natomiast kluczowy personel dodaje członków sztabu szkoleniowego do drużyn które go nie mają.

michal24s Młody aktywista

23.11.2008 20:07    #6780     Sufler - Porady do gry - Szukanie sztabu!! Gdzie to jest?!
Menadżer-->szukaj-->personel/sztab szkoleniowy

Tam klikasz na goscia i składasz mu propozycje kontraktu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution