W tej chwili gra jest niedostępna. spróbuj ponownie za jakiś czas/ steam błąd

Lagman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2008, 22:09    Pytanie
Witam.
Mam problem, kupiłem oryginalną grę Football Manager 2009 w Empiku. Instalacja przeszła bez zastrzeżeń. Wybrałem instalację przez steama ponieważ wcześniej używałem go do gry w Counter Strike i wszystko działało bez zastrzeżeń. Tym razem po instalacjii i wklepaniu key'a. Gra się ładuje i nagle wyskakuje "W tej chwili gra jest niedostępna. spróbuj ponownie za jakiś czas". Próbowałem odinstalować i zainstalować drugim sposobem. Wszystko ładnie, pięknie. Instalator mówi, że gra zainstalowana pomyślnie, tylko jest mały szkopuł. Na całym dysku nie ma fm.exe i nie ma jak uruchomić gry. Kombinuje już na wszystkie możliwe sposoby. Odinstalowałem steam i jeszcze raz zainstalowałem z innego źródła i to samo. Help, I need somebody.
Pozdrawiam, Lagman
PS. Zainstalowałem na innym komputerze 2 metodą i bez problemu, gra działa. Więc to nie wina płyty chyba.

BartuS Artysta Mentor

Grupa: Ekspert
0
23.11.2008 22:19    #1
A aktywowałeś grę na pierwszym kompie tym drugim sposobem?

Lagman Partyzant

0
23.11.2008 22:23    #2
no właśnie problem jest w tym, że w tym 2 sposobie możliwość aktywacjii jest dopiero po odpaleniu gry, a jak nie mam fm.exe i skrót na pulpicie, który sie sam utworzył po instalacjii nie może go znaleźć to nie mam jak go wklepać
Pozdrawiam, Lagman

Mos1ek Młody aktywista

0
23.11.2008 22:55    #3
ee to standardowy blad stima wystarczy ze go zrestartujesz ja jak mi to wyskakuje bo dlugo juz gram w cs i mam stycznosc z stimem to restartuje kompa i gra działa... za ktoryms restartem sie wlaczy ;p (kiedys max 30 minut to było ale wystarczy poczekac ;p) a ty juz tu odisntalowujesz i inne rzeczy xD i najlepiej pozakanczac procesy w menadzerze zadan... bo one sa uruchomione ale nie dzialaja i prubowac wlaczy i prubowac i za ktoryms razem sie wlaczy ! :P

Pozdrawiam:p

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.11.2008 o godz. 22:59

Kasmilus Młody aktywista

0
23.11.2008 23:11    #4
Wszystkie gry zainstalowane przez Steama znajdują sie w folderze C:Program FilesSteamsteamappscommon

Lagman Partyzant

0
24.11.2008 16:24    #5
[quote=Mos1ek]ee to standardowy blad stima wystarczy ze go zrestartujesz ja jak mi to wyskakuje bo dlugo juz gram w cs i mam stycznosc z stimem to restartuje kompa i gra działa... za ktoryms restartem sie wlaczy ;p (kiedys max 30 minut to było ale wystarczy poczekac ;p) a ty juz tu odisntalowujesz i inne rzeczy xD i najlepiej pozakanczac procesy w menadzerze zadan... bo one sa uruchomione ale nie dzialaja i prubowac wlaczy i prubowac i za ktoryms razem sie wlaczy ! :P

Pozdrawiam:p[/quote]
heh, probowalem juz ze sto razy wychodzic i wchodzic ze steama. Myśle, że warto dodać iż problem dotyczzy tylko FM 09 a nie np CS
[quote=Kasmilus]Wszystkie gry zainstalowane przez Steama znajdują sie w folderze C:Program FilesSteamsteamappscommon[/quote]
tak, wiem o tym doskonale, lecz nie ma tam czegoś takiego jak fm.exe
Miał ktoś taki przypadek, lub wie co moge zrobić, czy pozostało mi tylko klikać z nadzieją " a może teraz odpali. "
Pozdrawiam, Lagman

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.11.2008 o godz. 16:26

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2008 16:28    #6
Sam jestem szczęśliwym użytkownikiem STEAM. Jest to błąd tej sieci gdyż najprawdopodobniej steam został zaktualizowany ;]

btw polecam kluczem. Będziesz dodatkowo musiał ściągać na steama tego fm-a ;p Po co czekać ? :D
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Lagman Partyzant

0
24.11.2008 16:32    #7
hmm, wybacz ale nie za bardzo rozumiem drugiej części Twojej wypowiedzi. Jakim kluczem, o co chodzi;D Możesz rozszerzyć ;D?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution