Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
14.12.2008 21:47    #6681     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote2=Yodarj][quote=Ceyvol]Część zależy też od samych scoutów. Jeśli mają obycie za granicą to istnieje większa szansa, że można ich posłać w jakiś egzotyczny kraj. Ale scouci z Blue Square Premier raczej nie mają na to szans ;)[/quote]

To akurat nie prawda.

Wszystko zależy od budżetu i humoru zarządu.

Miałem w klubie (specjalnie sprawdziłem) scoutów z Danii, Brazylii i Hiszpanii. I dalej niż poza Anglię wylecieć nie mogli. Niestety.

EDIT:

Ah, i jeszcze każdy z moich etatowych scoutów z Anglii, zna tereny w Szkocji, Irlandii czy Walii. I również poza Anglię wylecieć nie mogą ;][/quote2]

No jeśli jesteś w niskiej lidze to niewiele Ci taki scout da, bo i tak nie ma za co go wysłać. Ale gdy już trochę awansujesz i zarobisz, to scout z Brazyli do kraju kawy ma szanse polecieć, a ten z Anglii raczej nie. Przynajmniej u mnie się tak zdarzało.

Innymi słowy te dwa czynniki są od siebie zależne.
twitter.com/Ceyvol

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
14.12.2008 21:27    #6682     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote=Ceyvol]Część zależy też od samych scoutów. Jeśli mają obycie za granicą to istnieje większa szansa, że można ich posłać w jakiś egzotyczny kraj. Ale scouci z Blue Square Premier raczej nie mają na to szans ;)[/quote]

To akurat nie prawda.

Wszystko zależy od budżetu i humoru zarządu.

Miałem w klubie (specjalnie sprawdziłem) scoutów z Danii, Brazylii i Hiszpanii. I dalej niż poza Anglię wylecieć nie mogli. Niestety.

EDIT:

Ah, i jeszcze każdy z moich etatowych scoutów z Anglii, zna tereny w Szkocji, Irlandii czy Walii. I również poza Anglię wylecieć nie mogą ;]

lksz15 Partyzant

14.12.2008 19:46    #6683     Sufler - Porady do gry - FM2009 v9.1.1 Mac Patch
Nie mam problemu tylko szkoda, że nie wyszedł na windowsy prędzej(no chyba, że masz macintosha to sie możesz cieszyć ;P)

saw90 Partyzant

14.12.2008 15:22    #6684     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Nie mam już sił do tej drużyny. Kombinowałem ze sztabem szkoleniowym, zmieniłem im intensywność treningów, o Keanie nawet nie piszę, bo szkoda mi na niego słów. Nawet w rezerwach gra jak patałach, dlatego postanowiłem, że w najbliższym okienku pozbywam się go. Chwalić tej drużyny po porażkach się nie da, no bo jak można prawić im komplementy po żałosnej porażce z ostatnią drużyną w tabeli ? Grałem z Portsmouth, prowadziłem 1:0 (samobójczą strzelił obrońca), 92. minuta, Gerrard posyła 40-metrową piłkę do nikogo, dobiega napastnik i bramka...

Grałem w 07 masę spotkań, różnymi drużynami, ale takiego czegoś jeszcze nie spotkałem. Taktyka ta, co kiedyś Liverpoolem grałem, czyli "nantes". O, Nilmar się znów połamał...

Może poda ktoś, jaki dokładnie im trening ustawić ? A co dla napastników ? Bo skuteczność Kuyta i Babela... a szkoda gadać :(

krolik123 Partyzant

14.12.2008 13:19    #6685     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Delle_ Alpi: fajnie opowiadaszo swojej druzynie, nie wrzucasz tylko screenow ale tez fajnie wszytsko opisujesz. moze pokusil bys sie o napisanie jakiegos dluzszego opoiwadania( bo dawno juz czegos nie bylo).a druzyna nawet ciekawa, ale uwazam ze np aruna kone czy Misimovic sa troszke przecietni jak na gwiazdy takiego klubu ale to juz Twoja sprawa jak budujesz klub :)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=mirek0490]Watpie ze by to co napisałes pomogło, a juz na pewno nie uratuje to mojego save. Niby to tylko jeden save ale jaka mam pewnosc ze zaraz znowu mi nie padnie, jak mozna dac do sprzedazy taka gre. Kupowałem wszystkie FM od 2005 ale to będzie mój ostatni bo nie dam sie wiecej oszukac, z 2008 tez miałem podobne problemy. Szkoda gadac...[/quote]

Zainstaluj i dopiero oceniaj.

To są podstawowe programy bez których FM 2009 będzie miał sporo problemów.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

mirek0490 Partyzant

Watpie ze by to co napisałes pomogło, a juz na pewno nie uratuje to mojego save. Niby to tylko jeden save ale jaka mam pewnosc ze zaraz znowu mi nie padnie, jak mozna dac do sprzedazy taka gre. Kupowałem wszystkie FM od 2005 ale to będzie mój ostatni bo nie dam sie wiecej oszukac, z 2008 tez miałem podobne problemy. Szkoda gadac...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ani niedoceniony, ani tym bardziej nieoceniony się nie czuję ;)

FIFA 09? Wszystko zależy od tego, w czym leży przyczyna problemu. Dla FM-a mógł to być brak Directxa, dla FIFY już za słaba grafika (wyższe wymagania). W każdym razie co Ci szkodzi spróbować ;)

[quote=Marcin22]Ja mam szłabszą grafę, gram w 2D, ale działa po ściągnięciu tego co polecał niedoceniony Ceyvol :D.[/quote]
Robisz mi kryptoreklamę? :D
twitter.com/Ceyvol

batata Przodownik pracy

13.12.2008 18:01    #6689     Sufler - Porady do gry - Brak pliku GfxCore.dll
Nie wiem co za różnica, ale przeglądałem troszkę stron o tym błędzie i zdarza się on tym, co mają złe cracki :) Ale oczywiście nie osądzam Cie. Ściągnij z neta sterowniki dla karty. Może zrób skan kompa ;)

Bunkier Młody aktywista

13.12.2008 14:00    #6690     Sufler - Porady do gry - Scouting
Jesli scout pokazuje tylko ilosc mieszkancow itd tzn ze w danym miesiacu nikogo nie znalazl godnego uwagi ale wejdz w raporty tego scouta i tam zawsze kogos znajdzie, a w wiadomosciach nie dostajesz o nich info.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution