Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

hQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=kuba_the_reds]Proszę bardzo:
http://www.fmgam(...)-agents/
Grałem na tym chwilke, ale to nuda...
Tutaj link do róznych cikewaych updatów i sejwów
http://www.fmgames.net/index/[/quote]

Dzięki ;). ehh.. to szkoda ;/..ze do 08 nie ma.. bo wolę tą wersję od 09 zdecydowanie. temat do zamknięcia ;]
Polska Gola

Wilimowski Partyzant

dokladnie,tak samo uwazam ze jest to blad,gram od nowa na patchu 0.2 i zostawilem sobie zawodnika bez numeru w skladzie,19 lat,Rybus z Legii,i co??i d.p.a...grac nie moze...nie moge mu juz przypisac zadnego rezerwowego numeru tak jak to mialo miejsce do 31 sierpnia,do momentu zglaszania zawodnikow,mysle ze jest to najzwyczjniejszy BUG,co ciekawe,wydaje sie mi,ale tu juz nie jestem jeszcze pewny w 100procentach bo jeszcze mecz dopiero przedemna,ale mysle ze taki zawodnik moze grac ale tylko w Pucharze UEFA gdzie ja gram-dlaczego??ano dlatego ze w Pucharze UEFA tez jest ta notka o tych mlodszych zawodnikach,tylko z ta roznica ze tam zawodnik moze grac bez numeru na koszulce...no coz...chyba tylko nadzieja w kolejnym patchu,nic juz na to nie poradzisz,ani ty ani ja...a szkoda

Galileusz Partyzant

28.12.2008 09:48    #6613     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy a newgeni
Wydaje mi się, że gracze generowani są z krajów, o których nasz sztab szkoleniowy ma wiedze, oczywiscie z naciskiem na rodzimych graczy. Miałem kiedyś scouta z Danii ( w lidze szkockiej) i newgeni pojawiali mi się ze wszystkich nacji skandynawskich (oczywiście nie jednocześnie). A jezeli chodzi o wpływ trenerów myślę, że jest spory, grając terenerm hiszpańskim w Anglii zaczęli pojawiać mi się gracze z tego kraju, lub z krajów gdzie manager miał wiedze Portugalia, Francja itp. A tak na marginesie wracając do Nowej Zelandii, w Leeds miałem fizioterapeutę z tego kraju o co jakiś czas pojawiali mi się gracze z Australii i Nowej Zelandii

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

[quote]Tyle, że innym znikał cały sztab szkoleniowy chociaż mieli ważne kontrakty.[/quote]

U mnie również wszyscy mieli ważne kontrakty.

Dzięki w każdym razie za tematy. W wolnej chwili poszperam.

Co do drugiego pytanie - statystyki ma podobne do reszty piłkarzy, którzy mają znacznie wyższe noty. I to jest problem. Ale spróbuje poszperać ze swobodą taktyczną, może pomoże.

EDIT:

Poprawka. Nie ma ważnych kontraktów z moim sztabem. Właśnie zauważyłem.

Ale zawsze mnie o tym informowano. Cóż się teraz zmieniło?

EDIT2:

Udało mi się załatwić sprawę. Po zaproponowaniu nowych kontraktów, sztab siedzi i rozważa propozycje ^^

St0pa Młody aktywista

Szperając na CMF natrafiłem bodajże w temacie bugami, albo w temacie z rzeczami niesamowitymi na coś podobnego. Tyle, że innym został zwalniany cały sztab szkoleniowy chociaż mieli ważne kontrakty.
Tutaj masz te tematy, poszperaj może coś znajdziesz:
Rzeczy dziwne i niesamowite: http://forum(...)pic=2303
Bugi: http://forum(...)pic=2315
Wydaje mi się, że było to chyba w temacie: "Rzeczy dziwne i niesamowite".

A jeśli chodzi o drugie pytanie, to być może rzadko ma kontakt z piłką, albo po prostu nic nie wnosi do gry, może mieć zbyt ograniczoną swobodę taktyczną, często tracić piłki. Musiałbyś obejrzeć sporą część meczu i sprawdzić jak sobie radzi na boisku.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

batata Przodownik pracy

27.12.2008 19:40    #6616     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
Nie zawsze taktyka z wcześniejszego FM-a sprawdza się w tym nowszym. Pamiętaj też, że FM 09 to już wyższa szkoła jazdy. Nie wątpię w twoje umiejętności, ale 09 jest trudniejszy od 08.
Masz dobrą atmosferę w zespole, Mido nie pyskuję ? :)
Mimo wszystko polecam zmianę taktyki, może wymianę kilki zawodników. To zazwyczaj pomaga.

batata Przodownik pracy

27.12.2008 19:38    #6617     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają?
[quote=Marek86]Dzięki wielkie za odpowiedź. Trochę szkoda przerywać teraz tą grę, ale jednak rezerwy wbrew pozorom są dla mnie w grze bardzo ważne.
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.[/quote]
Dla mnie też rezerwy są bardzo ważne. Czasami zawodnicy mało potrzebni, albo Ci, którzy wrócili po długich kontuzjach kiszą się w I zespole i nie mają szans na grę. Wtedy co robię ? Oczywiście ogrywam ich w rezerwach, nie widzę innej opcji. Dlatego nie kontynuuje swojej kariery Telford, tylko gram nową :)

Marek86 Partyzant

27.12.2008 19:16    #6618     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają?
Dzięki wielkie za odpowiedź. Trochę szkoda przerywać teraz tą grę, ale jednak rezerwy wbrew pozorom są dla mnie w grze bardzo ważne.
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.

batata Przodownik pracy

27.12.2008 17:34    #6619     Sufler - Porady do gry - Skład
Kup sobie Akinfeeva na bramkę, a Almunie wystaw na LT. Daj na ławę Fabiana, troszkę patriotyzmu :)
I nie zakładaj więcej takich tematów.
http://www.cmrev(...)009.html

Owen-Michael Młody aktywista

27.12.2008 13:04    #6620     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy a newgeni
mam takie pytanie czy jak bede w w sztabie szkoleniowym mial trenerow z Nowej Zelandi to i newgenow bede mial z Nowej Zelandi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.