Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

lukmil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2009 15:07    #6351     Sufler - Porady do gry - Kiedy update ??
A szkoda :D Już nie mogę się doczekać nowego updata

afro_13 Partyzant

27.03.2009 14:40    #6352     Sufler - Porady do gry - Znajomość języka
hmm. to fakt. może troszkę zmienię moje pytanie. jak duży wpływ to może mieć na grę zespołu? rozumiem, że różnica jest, ale czy to ma aż tak duży wpływ by 1:0 w dwumeczu zmieniło się na 9:2??

augustowski Partyzant

27.03.2009 09:53    #6353     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a miało być 30 do 0 hehehe szkoda

http://www.bankfotek.pl/view/211717

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.03.2009 23:38    #6354     Sufler - Porady do gry - Asystent
Odpowiedź na pytanie została udzielona, a odpowiedniego asystenta można znaleźć za pomocą filtrów w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego w grze. Zamykam.

heniu1990 Partyzant

25.03.2009 20:30    #6355     Sufler - Porady do gry - Asystent
dzieki
szkoda ze nie mam tego Moniza

krycha1101 Partyzant

25.03.2009 18:02    #6356     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
[quote=jaramaniak]1. przede wszystkim defensywnie :) rzuć okiem na szkołę taktyki Piotra Sebastiana (dział manifesty)

2.Tak daj odbiór łagodne w poleceniach dla zawodnika

3. Krótkie podania i wolne tempo i wąski plac gry

4.Nie ma na to rady w Anglii trzeba baaardzo długo czekać na pozwolenie, szczegóły w faq http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

5. WYpożyczać, a jak osiągną tak już np 22 lata (chodzi o graczy z pola) to wtedy można już trzymać u siebie. Bramkarze znacznie później "dorastają"

6.Daj Raport o zespole, w ekranie składu. Twój asystent napisze Ci co i jak. Lepiej nie kupuj do chelsea klasowej gwiazdy lecz dobrego zmiennika, bo gwiazda gdy nie będzie grać zbuntuje się :)[/quote]

Wiem, myślę jedynie o prawej obronie. Moja ławka rezerwowych to zawodnicy do 24lat prócz Lamparda i Carvalho. Dużo mam niezłej młodzieży, która pomału zaczyna wnosić coś do gry gdy wchodzi. Czekałem na tą wartość młodzieży 3 sezony :)

jaramaniak Przodownik pracy

25.03.2009 17:58    #6357     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
1. przede wszystkim defensywnie :) rzuć okiem na szkołę taktyki Piotra Sebastiana (dział manifesty)

2.Tak daj odbiór łagodne w poleceniach dla zawodnika

3. Krótkie podania i wolne tempo i wąski plac gry

4.Nie ma na to rady w Anglii trzeba baaardzo długo czekać na pozwolenie, szczegóły w faq http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

5. WYpożyczać, a jak osiągną tak już np 22 lata (chodzi o graczy z pola) to wtedy można już trzymać u siebie. Bramkarze znacznie później "dorastają"

6.Daj Raport o zespole, w ekranie składu. Twój asystent napisze Ci co i jak. Lepiej nie kupuj do chelsea klasowej gwiazdy lecz dobrego zmiennika, bo gwiazda gdy nie będzie grać zbuntuje się :)
De profundis clamavi ad te, Domine

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

Szkoda.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

pyras98 Partyzant

24.03.2009 18:40    #6359     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Posłucham rady, choć chłopak młody.
A tu jeszcze jedna fotka:
http://img14(...)fazy.png
Grupa do przejścia, choć Roma nieosiągalna.

A na marginesie. Szkoda :(
http://img14(...)age=done

Szemek Ekspert

24.03.2009 18:28    #6360     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
taktyka to podstawa, trzeba pokombinować i tutaj nieoceniona jest szkoła taktyki Piotra Sebastiana, ja jestem za leniwy na bardzo szczegółową zabawa z poleceniami indywidualnymi, ale tam każdy znajdzie coś dla siebie. Co do motywacji zawsze zatrudniam asystenta z wysokim wskaźnikiem i on odwala tą robotę za mnie i nie moż◘na się przywiązywać do nazwisk, czasem ktoś z rezerw z mocno przeciętnymi statami jest ok, więc obserwuj drugą druzynę
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.