Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

fbd Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.04.2009 12:58    #6341     Sufler - Porady do gry - Efekt "3500m n.p.m."
[quote2=batata][quote=fbd]Wysokość nic nie wnosi do gry, równie dobrze mógłbyś ustawić wysokość Mount Everest i nie byłoby żadnej zmiany.[/quote]
Jak to nie ? Mogę się niemal założyć, że Argentyna zagrałaby o wiele inaczej w meczu z Boliwią ( na pewno nie przegrała by 1:6) na "normalnym" terenie i w normalnych warunkach. Skoro FM ma być coraz bardziej realistyczny, to takie "szczegóły" też powinny znaleźć się w grze.[/quote2]

Do gry jako do FM - nie w rzeczywistości.
Bo w meczu z Boliwią Argentyńczycy mieli nogi z waty, a w płucach ołów, szkoda, że nie ma tak w FM ;]
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Krystek Partyzant

02.04.2009 17:58    #6342     Sufler - Porady do gry - Pół zawodowa Korona Kielce
Hej!

A teraz mam kolejne pytanie - edytor mi nie dziala - nie mam pojecia dlaczego - wyskakuje "ze aplikacja jest zle skonfigurowana i nalezy ja przeinstalowac" - ale re-instalacja tez nie pomaga :( mam oryginal wiec troszke mnie to wkurzylo !

No wiec do edytora czasu rzeczywistego potrzebny jest save? I czy bede mial mozliwosc dodania w tym edytorze sponsora np.: po wejsciu do ekstraklasy - albo kiedy druzyna uzyska go w rzeczywistosci - prawda jest taka, ze kilku sponsorow juz czeka na przejecie druzyny w rzeczywistosci ale dopiero po wejsciu zespolu do ekstraklasy :(

Pozdrawiam
p.s. - wlasnie sprawdzilem najnowsza wersje edytora czasu rzeczywistego i tez nie dziala :( o co k******rcze chodzi? :(:(:( ktos ma jakis pomysl jak mnie podratowac? np.: uzyc starszej wersji tego edytore... wyskakuje blad windowsa - wystapil blad z aplikacja i zostanie ona zamknieta :(

leito1992 Partyzant

01.04.2009 19:26    #6343     Sufler - Porady do gry - czy to jakiś błąd ? :P
aha ;/noo szkoda po chętnie pograłbym sobie jakimś zespołem z II ligi :) kurcze a co z odpowiedzią na 1 pytanie ? :)

Kash Przodownik pracy

01.04.2009 12:10    #6344     Sufler - Porady do gry - Primaaprilisowy temat żartowy
[quote=Piotr Sebastian]Czy ktoś ma jakąś dobrą taktykę do Realu, bo nie mogę sobie poradzić z tą drużyną w FM09. Nie wiem czy to kwestia cracka, czy nie, ale Raul w ogóle przestał mi strzelać. POMOCY!![/quote]
Piotrze mam dal Ciebie poradę! Poczytaj Szkołę Taktyki na CM Rev, tam znajdziesz wiele ciekawych porad dotyczących rozwiązań taktycznych i może Twój Real zacznie grać lepiej :]

Dereds Przodownik pracy

01.04.2009 11:45    #6345     Sufler - Porady do gry - Primaaprilisowy temat żartowy
Powód: Piractwo, złe nazewnictwo tematów, ignorowanie uwag modów.
Wielu dostało by za takie powody bana:) Ale myślę, że można by podarować Piotrkowi to taki niewinny Prima Aprilisowy żarcik;)

No i poważne konsekwencje reakcjoisty dla Piotra, dopadły nas, jego fanów.
Najbliższa szkoła taktyki za 2 tygodnie...

pyras98 Partyzant

31.03.2009 17:45    #6346     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=McMoney]heh ja to widze pierwszy raz ;D

http://img14(...)6268.jpg[/quote]

Ja tak miałem z Casillasem ;)

Szkoda, że to nierealne:
http://img10(...)ofil.png
http://img10(...)stac.png

Upragniony awans:
http://img10(...)zy2e.png

Losowanie:
http://img10(...)fazy.png

McMoney Młody aktywista

29.03.2009 14:55    #6347     Sufler - Porady do gry - Morale
hejka wszystkim
mam pytanko
gram klubem z 4 ligi szkockiej Cowdenbeath i sprowadzam sobie polakow..
zaakceptowali kontrakty argumentujac ze chca grac dla tak wspanialych kibicow..
ale sie okazuje ze wszyscy co przyszli maja morale niskie lub b.niskie?
whyy?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Nastir Partyzant

28.03.2009 23:24    #6348     Sufler - Porady do gry - Solihull Moors
ok

mam 2 sezon i niesmialo ide na baraze ;)

jakos daje rade, najgorzej jest przetrwac 1 sezon , bo sklad beznadzieja i malo kto chce przyjsc. Takze postawilem na defensywe 1-4-5-1.

Po 1 sezonie nie przelduzylem kontraktow z prawie cala druzyna, zostalo mi okolo 8 zawodnikow i sciagnalem 'kilku' nowych mlodych chlopakow zadnych punktow :D.

Musze tez wspomniec ze moim klubem patronackim stalo sie Leicester City i dostarczyli 2 eleganckich skrzydlowych (jeden prawy drugi lewy) ktorzy stanowie mocny punkt ofensywy. Jedynego Polaka jakeigo udalo mi sie sciagnas to Robert Cyrchol z Lomzy, ktory gra na zmiane z Kargbo (polecam, gra gdzies na wiosce w anglii). Jeszcze 2 dobrych slowencow sciagnalem ;).

Szkoda ze w Anglii jest tak restrykcyjne pozwolenie na prace co mocno ogranciza manewry an rynku transferowym, ale jest wiecej satysfakcji ;)

Vision Partyzant

Możesz stworzyć drużynę idealną, tak jak pisali panowie u góry, ale co to za gra? Sprawia Ci takie coś przyjemność? Mi nie... Wolę wziąć jakiegoś 6-ligowca z Anglii i nim zbudować najpierw drużynę idealną na Conference North/South, potem kolejno na wyższe szczeble awansować, a na końcu zdobyć Ligę Mistrzów i Klubowe MŚ. To jest dopiero zabawa. I nie kupowanie samych talentów, bo jeżeli masz słabą szkółkę to i tak z nich nic nie zrobisz, ale samemu ich wyszukiwanie za pomocą scoutów. Tak zwany tryb HC. Wtedy jest niebywała euforia, gdy drużyną z którą zaczynałeś w 6.lidze, (wszyscy zawodnicy pochodzą od scout'ów) wygrywasz Ligę Mistrzów

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=moguay81]realista_9 tu masz linka do tego grajka:
C.Antonio

robiłem go na szybko, jak coś to mogę poprawić, napisz czy może być ?[/quote]

no w sumie mogłbys troszke poprawic ale nie zrobiłes rozmaru 180x180 ...
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.