Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2009 18:16    #6311     Sufler - Porady do gry - Manager Piłkarski - Symulator
chodzi zapewne o to, ze gracze tego forum ustalają składy itp, a "wybraniec" czyli "ty" miałby grac sparingi, mecze i pokazywac wyniki i osobiste screenem ;) z resztą wystarczy zajrzec na forum, aby pozbawic się wątpliwości :>

szkoda ze nie mam wystarczająco duzo czasu bo pomysł całkiem całkiem ;)

EDIT: Widze iż towarzyszka Kasia wyjaśniła już ^^

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

10.04.2009 14:23    #6312     Sufler - Porady do gry - Problem z kupywaniem piłkarzy...
Musi więcej pograć w europie,jak bedze u ciebie bez pozwo to wypozycz do bekgii,kupuj z europy.

Obywatelstwo
Przyznawane jest piłkarzowi po spędzeniu określonej liczby dni w danym państwie (każde państwo ma indywidualnie określony okres potrzebny na przyznanie obywatelstwa). Po spędzeniu wystarczającej ilości dni, piłkarz rozważa przyjęcie nowej narodowości (gracz jako manager nie może skrócić czasu pomiędzy Rozważa przyjęcie obywatelstwa a Otrzymał obywatelstwo). Ilość dni potrzebnych do uzyskania obywatelstwa danego kraju można zobaczyć w profilu piłkarza w zakładce Osobiste. Aby zawodnik dostał obywatelstwo danego państwa, musi spełnić dwa warunki:

1. mieszkać i grać kilka lat dla klubu w tym państwie
2. chcieć dostać obywatelstwo

Po spełnieniu tych warunków, zawodnik może dostać obywatelstwo państwa. Niektórzy gracze mogą być tym oburzeni, że ich zawodnicy już mieszkają odpowiednią liczbę lat w ich kraju, a nadal nie mają obywatelstwa. W niektórych państwach istnieją ograniczenia co do liczby obcokrajowców. Dzięki obywatelstwu, zawodnik może zwolnić miejsce jednemu obcokrajowcowi.

Lista po ilu latach można dostać obywatelstwo:

* Anglia - 5 lat
* Austria - 5 lat
* Belgia - 3 lata
* Bośnia i Hercegowina - 3 lata
* Brazylia - 15 lat
* Bułgaria - 3 lata
* Chiny - 8 lat
* Chorwacja - 5 lat
* Czarnogóra - 3 lata
* Czechy - 5 lat
* Dania - 7 lat
* Finlandia - 6 lat
* Francja - 5 lat
* Kolumbia - 4 lata
* Irlandia - 5 lat
* Irlandia Północna - 3 lata
* Izrael - 5 lat
* Grecja - 10 lat
* Hiszpania - 4 lata
* Holandia - 5 lat
* Korea Południowa - 5 lat
* Łotwa - 5 lat
* Maroko - 10 lat
* Meksyk - 5 lat
* Niemcy - 5 lat
* Norwegia - 5 lat
* Polska - 3 lata
* Portugalia - 5 lat
* Republika Południowej Afryki - 5 lat
* Rosja - 10 lat
* Rumunia - 4 lata
* Serbia - 3 lata
* Słowenia - 10 lat
* Szkocja - 5 lat
* Szwajcaria - 5 lat
* Tunezja - 5 lat
* Turcja - 5 lat
* U.S.A. - 5 lat
* Ukraina - 5 lat
* Urugwaj - 3 lata

W Hiszpanii piłkarze z tych krajów już po 2 latach gry mogą się ubiegać o obywatelstwo: Argentyna, Boliwia, Chile, Kolumbia, Kostaryka, Kuba, Republika Dominikany, Ekwador, Salwador, Honduras, Gwatemala, Meksyk, Nikaragua, Panama, Paragwaj, Peru, Portoryko, Urugwaj, Wenezuela, Filipiny, Gwinea Równikowa, Andora, Portugalia.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=mahdi]Dzięki Edek, ale chodziło mi o zdjęcie GOTOWE do ściągnięcia, bo nie umiem ich edytować do FM-a. Zdjęć Breno jest sporo - wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "Breno pictures". Mnie najbardziej pasuje to, szkoda, że ni umiem wyedytować:-(
:[/quote]

zamien po prostu te zdjecie co miałes wczesniej na te co podał Ci Edek i nazwa musi sie zgadzac z tym wczesniejszym....
(L)

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Dzięki Edek, ale chodziło mi o zdjęcie GOTOWE do ściągnięcia, bo nie umiem ich edytować do FM-a. Zdjęć Breno jest sporo - wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "Breno pictures". Mnie najbardziej pasuje to, szkoda, że ni umiem wyedytować:-(
:

Vision Partyzant

Ja tam jadę na TUG'u (w 08) i gra mi się bardzo przyjemnie. Zatrudniłem dwóch trenerów siłowych (jeden kondycja 20, drugi 19) i z kondycją problemów nie mam. Podczas sparingów obciążenie wysokie, podczas sezonu średnie. Zwykle skutkuje, gorzej jak prowadzisz klub z 6. ligi angielskiej. ;D Wtedy to się trzeba troszkę nakombinować z tymi treningami, bo żaden trener z umiejętnościami 18+ nie przyjdzie :D

Vision Partyzant

09.04.2009 19:54    #6316     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie znalazłem screena... A szkoda, ale jak ktoś nie będzie chciał to i tak nie uwierzyłby :)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

09.04.2009 18:19    #6317     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=najdi013]Wróciliśmy z dalekiej podróży :D

Szkoda że to tylko liga :S[/quote]

pokaż screena Lewandowskiego jak możesz....
(L)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Mam swój sprawdzony od FM 07, nieco zmodyfikowany w FM 09 :P

Poczytaj trochę szkoły Piotra Sebastiana, dowiesz się, jakie są ważne atrybuty na jakiej pozycji i dzięki temu będziesz wiedział, jak dostosować treningi do konkretnej pozycji. No i w ciągu sezonu nie radzę trenować na obciążeniu wysokim ;)

najdi013 Partyzant

09.04.2009 14:44    #6319     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wróciliśmy z dalekiej podróży :D

Szkoda że to tylko liga :S

McMoney Młody aktywista

09.04.2009 13:12    #6320     Sufler - Porady do gry - Wczytanie sejwu = wypad z gry
uu a to szkoda ;/
Glory, Glory MAN UNITED !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution