Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

devil11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

Wszystko jest tam dokładnie napisane.

[quote=FAQ]
Anglia - 5 lat
Austria - 5 lat
Belgia - 3 lata
Bośnia i Hercegowina - 3 lata
Brazylia - 15 lat
Bułgaria - 3 lata
Chiny - 8 lat
Chorwacja - 5 lat
Czarnogóra - 3 lata
Czechy - 5 lat
Dania - 7 lat
Finlandia - 6 lat
Francja - 5 lat
Kolumbia - 4 lata
Irlandia - 5 lat
Irlandia Północna - 3 lata
Izrael - 5 lat
Grecja - 10 lat
Hiszpania - 4 lata
Holandia - 5 lat
Korea Południowa - 5 lat
Łotwa - 5 lat
Maroko - 10 lat
Meksyk - 5 lat
Niemcy - 5 lat
Norwegia - 5 lat
Polska - 3 lata
Portugalia - 5 lat
Republika Południowej Afryki - 5 lat
Rosja - 10 lat
Rumunia - 4 lata
Serbia - 3 lata
Słowenia - 10 lat
Szkocja - 5 lat
Szwajcaria - 5 lat
Tunezja - 5 lat
Turcja - 5 lat
U.S.A. - 5 lat
Ukraina - 5 lat
Urugwaj - 3 lata [/quote]

hidalgo4 Młody aktywista

28.04.2009 18:33    #6272     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
to bylo w szkole PIotra Sebastiana ale gdzie musisz poszperac.... mniej wiecej chodzi o to aby boczni obroncy schodzili do linii( nastawienie max ofensywne, dosrodkowania ja dalem mieszane ale lepiej dac z linni koncowej, kreatywnosc ograniczona), skrzydlowi (musza zejsc do srodka, nastawniee malo ofensywne i ograniczona krestywnosc) jest wileki minus tego wszystkiego jak Twoi skrzydlowi sa kreatywni a zazwyczaj sa to tracisz na blysku w teamie...

jest i link 5 min i mam, na koniec tego tesktu jest jak wymusisc zachwanie jw:

http://www.cmrev(...)947.html

szfedo Przodownik pracy

26.04.2009 19:04    #6273     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
ustawilem ich w sumie wg Szkoly Taktyki Piotra Sebastiana i o ile w Uralu w Rosyjskiej Ekstraklasie tam mam tani skład i rządze beniaminkiem o tyle w Ligue 1 mając skład bezporównania lepszy dostaje baty na maksa... Przestawiłem na 2 pomocników i tak w sumie daje mi to niewiiele.. FM uwaza ze skoro Lorient ma slabsza reput to nie moge wygrac z Saint-Etienne czy cos? No bo zawodników mam lepszych a mimo to mnie cisną... -_-

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.04.2009 17:15    #6274     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Instrukcja dołączona do gry + Szkoła Taktyki Piotra Sebastiana.

macias173 Młody aktywista

26.04.2009 13:16    #6275     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Masz ' Szkołę taktyki ' Piotra Sebastiana. ;)

Nauczysz się sam i będziesz wymiatał jak Metal. xD
How to Save a Life?

Rupertziom Partyzant

25.04.2009 20:51    #6276     Sufler - Porady do gry - Funkcja "ustaw "
Witam mam pytanie a mianowicie : czy funcja " ustaw" w indywidualnych ustawienieach bardziej pomaga czy szkodzi taktyce ??

devil11 Przodownik pracy

22.04.2009 15:13    #6277     Sufler - Porady do gry - Pensja
No policzyłem na podstawie Schalke czy to ma wpływ. W finansach było napisane, że wydatki klubu na płace wynoszą 518 000 € tygodniowo. Po dodaniu wszystkich płac zawodników z pierwszego zespołu, rezerw i zespołu juniorów wyszło mi 518 tys. €. Więc twoja płaca i płace sztabu szkoleniowego nie są wliczane w budżet płacowy. Tak przynajmniej jest w Fm-ie 08, ale nie sądzę aby coś mogło się zmienić w wersji 09, choć oczywiście mogę się mylić :D

devil11 Przodownik pracy

22.04.2009 12:04    #6278     Sufler - Porady do gry - Pensja
Z moich obserwacji wynika,że tylko pensja zawodników jest zaliczana do budżetu płacowego(przed chwilą to policzyłem),a pensje twojego sztabu szkoleniowego i twoja pensja nie są to tego budżetu wliczane.
Więc praktycznie twoja pensja nie będzie Ci zabierać nic oprócz kasy jaką zarząd będzie musiał Ci wypłacać,bo wpływu na budżety nie ma żadnego.

rblancos07 Partyzant

Echh no niby weszlo okienko z cdkeyem, wpisuje i pokazuje komunikat:

Program Football Manager 2009 przestał działać.
System Windows może wyszkukać rozwiązanie tego problemu w trybie online.
Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program
Zamknij program.

Ja to mam pecha do FM :(

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
20.04.2009 10:17    #6280     Sufler - Porady do gry - Kredyty
[quote=batata]Tak
No i dajesz delete :)[/quote]
No tak ale to jest nieuczciwe :P

Manchester United NAPRAWDĘ jest bardzo zadłużony i osobiście uważam że bardzo dobrze że odzwierciedlono to w FM09 (realizm) bo dzięki temu (wbrew powszechnej opinii ze tak wielkie kluby prowadzi się bardzo łatwo) gra takim klubem jest ciekawa ponieważ można sobie za cel postawić nie tylko zdobycie "ileś tam" razy z rzędu Ligi Mistrzów ale też...spłacenie długów :)

PS. W moim save w FM09 Manchester United (nie gram nim) w sezonie 2015/16 spadł do Championschip a obecnie w roku 2043 znajduje się w League One :/
ALE ... (sprawdziłem) nie ma już długów :P
Z tym że w tym Save nie grałem Manchesterem więc nie wiem "w którym roku wyszedł z długów"... :)

W każdym bądź razie jedynym (uczciwym) sposobem w grze na pozbycie się kredytów jest...ich spłata ;) tzn najlepiej jeśli regularnie odnosi się sukcesy na arenie krajowej i w europie + "brak szaleństw" na rynku transferowym i nie wydawanie kroci na nowych zawodników lecz nabywanie "za grosze" tzw "nieoszlifowanych diamentów" i szkolenie ich na wielkie gwiazdy :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.