Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2009 15:59    #6211     Sufler - Porady do gry - status klubu
Myślę, że najsłabszą Europejską ligą w FMie jest Liga Islandzka. Ja grałem "Hafnarfjordurem" (HF - nie wiem jak to się pisze ;P) i było całkiem przyjemnie. Szkoda tylko, że na liście realnych transferów miałem 6 graczy na dużej bazie. W 3 sezonie miałem 2 bdb newgenów, którzy w wieku 17 lat grali w podstawowym składzie, ale do końca meczu rzadko kiedy grali. W 4 sezonie doszedłem do 3 rundy el. Ligi Mistrzów i odpadlem z FC Thun... tak się zdenerwowałem, że porzuciłem tę karierę, chociaż teraz trochę żałuję. Może w kolejnym sezonie by się udało? ;D

didol92 Młody aktywista

@Grzelo

Ok przyznam z tymi newsami to trochę przesadziłem,masz rację.

@up

Również sądzę że przydałby się jakiś update bo ten ostatni z całym dla autora szacunkiem był troszkę niedopracowany.
(Devil)

onejoke Młody aktywista

Mam 2 pytania:

1. gram teraz Villarrealem i mam mały problem. Nagle ni z gruszki, ni z pietruszki mam w składzie zawodników niewiadomo skąd. Są to zawodnicy strasznie słabi (PA 35-50) którzy zarabiają po 8-15 tys funtów i mają 5 letnie kontrakty. są brani z wolnego transferu.
Moje pytanie jest takie - skąd oni się biorą? Kto ich zatrudnia?

2. Stadion ma pojemność 25 tysięcy i nie mogę go rozbudować bo nie należy do klubu. Czy jest możliwość wybudowania nowego jeżeli w kasie klubu jest dużo kasy?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2009 17:55    #6214     Sufler - Porady do gry - Motywacja
[quote=grucha]ale to właśnie nie pomaga, a z reguły nawet szkodzi, bo się wkurzają, że mimo prowadzenia ja chce więcej itp. i dopiero grają beznadziejnie w drugiej połowie:)
Ale ok myśle,że sobie jakoś z tym poradzę...parę pochwwał i rozczarowań i myślę, że załatwi sprawę[/quote]
no nie wiem...u mnie to sie sprawdza;-) ale skoro u Ciebie nie to pokombinuj chocby z tym co kuba pisze

Dereds Przodownik pracy

18.05.2009 17:50    #6215     Sufler - Porady do gry - Motywacja
Ja daję "Podekscytowany" zazwyczaj tempo troszkę siada, ale przeciwnik nie dochodzi do sytuacji strzeleckich a i mojej druzynie czasem coś się uda strzelić.

grucha Partyzant

18.05.2009 17:47    #6216     Sufler - Porady do gry - Motywacja
ale to właśnie nie pomaga, a z reguły nawet szkodzi, bo się wkurzają, że mimo prowadzenia ja chce więcej itp. i dopiero grają beznadziejnie w drugiej połowie:)
Ale ok myśle,że sobie jakoś z tym poradzę...parę pochwwał i rozczarowań i myślę, że załatwi sprawę

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2009 15:51    #6217     Sufler - Porady do gry - Duże wydatki
ja bym CI panie arku bez wahania dal reakcjoniste bo Twoje wypowiedzi czasami sa zalosne..Ty rzuciles tylko hasla a np Ceyvol dokladnie opisal co ma chlopak robic..dodatkowo zauwazyli ze zwalnianie wiaze sie w wiekszosci przypadkow z niemalym odszkodowaniem-a to chyba dla autora pytania tez ma znaczenie...noi wreszcie tak jak glosik zauwazyl-wydatki pozasportowe to nie np pensje zawodnikow

Chudy-nie wiem jakim klubem grasz ale ja wisla na wydatki pozasportowe wydaje raptem 150.000 ojro na sezon.WYDATKI POZASPORTOWE TO MIEDZY INNYMI PENSJE PERSONELU POMOCNICZEGO-NAJEDZ SOBIE KURSOREM NA -wydatki pozasportowe w dziale finanse-A TAKIE INFO CI SIE WYSWIETLI..W TYM POSZUKAJ RATUNKU

colaGKS Partyzant

18.05.2009 09:29    #6218     Sufler - Porady do gry - Jak zatrzymać gwiazdę?!
Jedyny pomysł to chyba tylko sprzedać. Chyba, że chcesz troszkę poczitować to FMRTE ale nie polecam ;)

[quote=Bodzi1]Jest rok 2023 i prowadzę Bełchatów.[/quote]

I już Cię kocham! :)

Szemek Ekspert

17.05.2009 23:30    #6219     Sufler - Porady do gry - Duże wydatki
[quote=Arek96]Uciąć pensje
Posprzedawać niepotrzebnych
Ewentualnie pozwalniać
Zmodyfikować budżet[/quote]

1. Wydatki "pozazespołowe" chyba nie dotyczą budżetu płacowego
2. To może troche pomóc, zależy ile za nich wyciągniesz. I ile klub zabierze do swojej kasy, a ile zostawi Ci na transfery
3. Zwalnianie obciązy budżet odszkodowaniami
4. Modyfikacja pomaga tylko na budżety płacowe i transferowy.

Mam podobny kłopot i ograniczyłem premie indywidualne, ale brak mi innych pomysłów.
"To tylko Internet k*rwa."

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Dawidek]Proszę, http://www.speed(...)772.html
Trochę włosy czerwone wyszły, ale to przez te krzesełka.
Pozdro[/quote]

nie szkodzi...dobre jest ;] dzieki
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.