Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kowalinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=fcprzemek10]Więc wynika z tego, że talenty trafiają się losowo!? Czyli nie warto inwestować w trenerów juniorów, szkólki, akademie itp.? Może i tak. Ale jednak we wspaniałych akademiach Barcelony prędzej trafiają się perełki niż na "kartofliskach" polskich klubów. Czyż nie? Choć coraz bardziej wydaje mi się, że gra pod tym względem jest bardzo bliska rzeczywistości.[/quote]

Inwestować zawsze warto bo to poprawia stan obecnych zawodnikow i także zwiększa prawdopodobieństwo pojawienia się prełeki wśród przyszłych juniorów.

fcprzemek10 Partyzant

Więc wynika z tego, że talenty trafiają się losowo!? Czyli nie warto inwestować w trenerów juniorów, szkólki, akademie itp.? Może i tak. Ale jednak we wspaniałych akademiach Barcelony prędzej trafiają się perełki niż na "kartofliskach" polskich klubów. Czyż nie? Choć coraz bardziej wydaje mi się, że gra pod tym względem jest bardzo bliska rzeczywistości.

Kamill Partyzant

OK.Dzięki ;) szkoda trochę, jeśli się nie mylę to w 07 i 08 nie było tego...

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=LV]W zespołach z najwyższej półki dosyć rzadko zdarza się junior, który mógłby wyrosnąć na piłkarza skali światowej. Najczęściej takowi występują w barwach klubów z czołówki mniej znanych lig m.in. Izrael, Szkocja itp.[/quote]
No do końca się nie zgodzę, porównaj sobie umiejętności trenerów, które są bardzo ważne oraz obiekty treningowe w najlepszych drużynach świata, a w mistrzach izraelu, czy Szkocji.

LV Partyzant

W zespołach z najwyższej półki dosyć rzadko zdarza się junior, który mógłby wyrosnąć na piłkarza skali światowej. Najczęściej takowi występują w barwach klubów z czołówki mniej znanych lig m.in. Izrael, Szkocja itp.

jaroszy Partyzant

12.07.2009 11:58    #6097     Sufler - Porady do gry - Liga Uzbekistanu
Pracuje ktos moze nad Liga uzbekistanu do fm09 lub marzy mi sie poprowadzic Bunyodkor Taszkient ale lipton bo ligi nie ma moze ktos pracuje nad tym ?

rafee Młody aktywista

Jeszcze zauważyłem, że liczy się kraj w którym prowadzisz drużynę, a konkretnie miejsce w rasnkingu FIFA tego kraju. Bo łatwiej o dobrego newgena, w takiej francji niż w Finlandii niezależnie od poziomu szkółki
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Dawidek Młody aktywista

Zapewne chodzi Ci o ich umiejętności, bo wątpię, ze o atrybut 'siła'. Więc są to częściowo losowe atrybuty lecz głównie o ich wartości decyduje poziom Twojej szkółki młodzieżowej, im wyższy poziom tym lepsi juniorzy. Poziom swojej szkółki możesz sprawdzić w menu Informacje -> Stadion/Obiekty.
Pozdro

Peledona Młody aktywista

Poszukaj trenerów z niższą reputacją, najlepiej skorzystaj z filtrów żeby odpowiednio dobrać i atrybuty i reputację.

[quote=Robi2009]Wiem, że to nie temat na Sulfer...[/quote]
Mimo to, nie potrafiłeś się powstrzymać i napisać tego autorowi w donosie.

[quote=Arek96]To znaczy ze masz pisac jak przedszkolak?
Napisalem juz do Grzela W sprawie nowego punktu w regulaminie nt. okropnych błędów. Podobno na sie zastanowic :)[/quote]
''Sufler Ranger'' pam pam pam pa ram pam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution