Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Dokers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2009 23:42    #5941     Sufler - Porady do gry - FM2010 edytor bazy danych
zmiany się dokonały w pliku xml który jest zapisywany w folderze editor data w moich dokumentach
aby załadować na nim grę należy w okienku wybierania bazy zaznaczyc ptaszka na dole po prawej a nastepnie wybrac odpowiednie pliki edytora w nastepnym oknie
aby ujrzec zmiany w edytorze po załadowaniu bazy nalezy załadować dane edytora

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
[quote2=mswol]
No dobrze no ale z tego co tu widze to czemu mam wydawać stówkę za grę która jest pełna błędów ma olbrzymie wymagania sprz. ? Co prawda kupiłem oryginała no ale trochę szkoda mi stówy wyrzuconej w błoto...[/quote2]
w której grze masz pełno błędów? FM 2010 jest najbardziej bezbłędny od lat, więc nawet tak sobie nie żartuj. A po co wydawać kasę? A kupujesz bilety w autobusie, czy na gapę jeździsz? Jak jedziesz z rodziną za miasto to swoim autem czy wybijasz szybkę w pierwszym lepszym, stojącym przed blokiem?
Zresztą, pirat = złodziej. Innej definicji nie ma.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Gumisson Partyzant

Mam problem z 2 rzeczmi,mianowicie chodzi o obraz na meczu,sa na nim 4 biale paski wzdluz boiska ktore przeszkadzaja...na poczatku tego nie bylo ale po kilku h sie nagle zrobilo i jest... a drugi problem jest gdy kolega gra mecz(gram przez siec) to nie moge wdiziec na zywo jego wyniku meczu,Prosze o pomoc

cineczek89 Partyzant

30.10.2009 14:29    #5944     Sufler - Porady do gry - SZtab szkoleniowy
Jak zrobić spotkania ze sztabem szkoleniowym w fm 10??Bo mi wypominają że nie nie byłem od tego do tego dnia na żadnym spotkaniu.

dmxxx23 Partyzant

Witam mam dobra nowine, właśnie Steam pozwoliłmi już ściągnąć najnowszego FM i od północy bede mógł grac, wszedłem do zawartości folderu languages i się okazało że jest język polski, mieszkam w szkocji i ściągnełem gre od producenta, to się nazywa serwis, pozdro dla wszystkich i miłego managerowania

rahim Partyzant

29.10.2009 11:50    #5946     Sufler - Porady do gry - FM 2010 przez gram.pl
U mnie:
[quote]złożone Wt, 01.09.2009, wysłane: Cz, 29.10.2009[/quote]
Dziwne, bo wczoraj była adnotacja, że już wysłane, a tu data dzisiejsza... Szkoda, bo dzisiaj już po robocie jestem i bym sobie pograł, a tak to pozostaje czekać do jutra. Natomiast na stronie UPS:
[quote]Zaplanowana data doręczenia: 29.10.2009
Paczka użytkownika jest obsługiwana bez opóźnień w stosunku do zaplanowanej daty dostawy na 29.10.2009. [/quote]

Peledona Młody aktywista

[quote=dmxxx23]Witam,( nie jestem piratem) od kilku lat mieszkam w szkocji i dzisiaj zakupiłem przez Steam najnowszą wersje FM2010, jaka jest mozliwość dostania spolsczenia do tej gry. czytałem inne posty na waszej stronie ale sorki z CdProjectem to ja się nie dogadam- bardzo zacofana instytucja. Bo jak zapewne wiecie można grę kupić również w wersji elektonicznej od Steam. pozdrawiam[/quote]

Prawdopodobnie nic nie poradzisz, również mieszkam w Szkocji i kontaktowałem się z CDProjektem w zeszłym roku. Odpowiedzi jednak nie otrzymałem. Możesz próbować, to jedyne wyjście, które zostanie zaakceptowane tutaj ;].

dmxxx23 Partyzant

Witam,( nie jestem piratem) od kilku lat mieszkam w szkocji i dzisiaj zakupiłem przez Steam najnowszą wersje FM2010, jaka jest mozliwość dostania spolsczenia do tej gry. czytałem inne posty na waszej stronie ale sorki z CdProjectem to ja się nie dogadam- bardzo zacofana instytucja. Bo jak zapewne wiecie można grę kupić również w wersji elektonicznej od Steam. pozdrawiam

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

29.10.2009 10:30    #5949     Sufler - Porady do gry - FM 2010 przez gram.pl
[quote2=surimilion][quote=pierdutka]Cześć,

Chce zamówić FM[quote=pierdutka]Cześć,

Chce zamówić FM'a 2010 Preorder w sklepie gram.pl. Mieszkam w Warszawie, więc mogę odebrać osobiście. (FM'a kupuje na gram, bo cena docelowa cena gry to 130 zł, ja po zniżce mam 99, a nie chce wydziwiać i szukać taniej, bo po prostu mi się nie chce)
Z tego powodu mam pytania :

1) Jest napisane by grę odebrać na Placu Defilad 1, tylko, że ten adres obejmuje strasznie dużo rzeczy. Mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć, gdzie odebrać grę?
2) Odbiór, czy jeżeli premiera ma miejsce w piątek, to będę mógł odebrać FM'a w Czwartek, skoro to pre-oreder?[/quote]

Ten temat juz gdzies byl i zauwazylem ze ktos juz ci odpowiedzila na twoje pytanie ,,wiec po co znowu pytasz?[/quote2]

zwróć uwagę na datę posta....
jeśli się nie mylę, to przy większej liczbie komantarzy pierwszy post, czyli pytanie wyświetla się na górze każdej strony wątku
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

surimilion Partyzant

29.10.2009 10:15    #5950     Sufler - Porady do gry - FM 2010 przez gram.pl
[quote=pierdutka]Cześć,

Chce zamówić FM[quote=pierdutka]Cześć,

Chce zamówić FM'a 2010 Preorder w sklepie gram.pl. Mieszkam w Warszawie, więc mogę odebrać osobiście. (FM'a kupuje na gram, bo cena docelowa cena gry to 130 zł, ja po zniżce mam 99, a nie chce wydziwiać i szukać taniej, bo po prostu mi się nie chce)
Z tego powodu mam pytania :

1) Jest napisane by grę odebrać na Placu Defilad 1, tylko, że ten adres obejmuje strasznie dużo rzeczy. Mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć, gdzie odebrać grę?
2) Odbiór, czy jeżeli premiera ma miejsce w piątek, to będę mógł odebrać FM'a w Czwartek, skoro to pre-oreder?[/quote]

Ten temat juz gdzies byl i zauwazylem ze ktos juz ci odpowiedzila na twoje pytanie ,,wiec po co znowu pytasz?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.