Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kelrik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wczoraj niestety znowu miałem zawieszkę z tym że na samym początku przy przejściu do trybu 3D. Też kojarzyłbym to z grafiką, bo nie jest najlepsza czyli GE Force 7600 GS (256 MB) a procek AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+, 2913 MHz, tylko że taki komp powinien na luzie wystarczyć...

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Kelrik]Realisto miałem podobny problem co ty. Gra w przeciągu 1,5 dnia zawiesiła mi się aż 2 razy co ostatnio miało miejsce przy Championship Manager 3 czyli w chuj czasu temu. Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nią patcha 10.2.0 ściągniętego prosto ze strony SI. Przez 2 dni nie miałem ani jednej zawieszki ale nie mam pewności czy problem został wyeliminowany...

PS. Tryb 3D wygląda teraz o wiele lepiej, jest szybki i dynamiczny, mecz naprawdę się przyjemnie ogląda. Jak tylko uporasz się z problemem radzę ci porzucić tryb 2D.[/quote]

spóboje zrobić jak Ty odinstaluje i odrazu 10.2.0 sciagne patcha z tad chyba?
http://www.sigam(...)ndex.php i zobaczymy
(L)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

25.12.2009 20:07    #5793     Sufler - Porady do gry - Połączenie shortlist
połączyć się chyba nie da, ale w grze możesz przenieść grajków z jednej listy do drugiej. powiedzmy masz listę domyślną, importujesz sobie listę o nazwie np. "talenty", zaznaczasz wszystkich zawodników z tej listy, prawy klawisz myszki, opcja scouting>dodaj do listy życzeń>bezterminowo. i w ten sposób zawodnicy z listy 'talenty' są na Twojej liście domyślnej
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Kelrik Partyzant

Realisto miałem podobny problem co ty. Gra w przeciągu 1,5 dnia zawiesiła mi się aż 2 razy co ostatnio miało miejsce przy Championship Manager 3 czyli w chuj czasu temu. Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nią patcha 10.2.0 ściągniętego prosto ze strony SI. Przez 2 dni nie miałem ani jednej zawieszki ale nie mam pewności czy problem został wyeliminowany...

PS. Tryb 3D wygląda teraz o wiele lepiej, jest szybki i dynamiczny, mecz naprawdę się przyjemnie ogląda. Jak tylko uporasz się z problemem radzę ci porzucić tryb 2D.

sniper29 Partyzant

25.12.2009 13:26    #5795     Sufler - Porady do gry - Dziwne oznaczenia w Mini Scout
To że 20 to naturalny, do 15 to uzdolniony itd. to akurat wiem :p
Chodzi mi o te dwie pozostałe zakładki i liczby przy nich. Przy N liczba 63, przy OP P 60, przy PP 61. Co te liczby oznaczają? Jeśli umiejętność gry na tej pozycji to jaka jest zależność między nimi? Im wyższa tym lepiej gra na tej pozycji czy na odwrót, im niższa tym lepiej gra?

Obrazek troszkę powiększyłem, mam nadzieję że jest czytelny

Bolsiq Partyzant

24.12.2009 20:54    #5796     Sufler - Porady do gry - Ogolne wrazenia po 10 sezonach
Gra sie rzeczywiscie bardzo fajnie,szczegolnie posiadajac dobrego asystenta,zebysmy nie musieli odpowiadac na te same pytania dziesiatki razy i potrafil dobrze ocenic druzyne,bo moje JPA i JPP mijaja sie z prezentowanym w grze zalozeniem.Atrybuty techniczne nie maja praktycznie znaczenia (tylko przy napastnikach mozna cos wydedukowac).Wzrost tez nie za bardzo,co bylo zmora (?) poprzednich fm'ow.Moge polecic kilku pilkarzy na zyczenie.Swoja przygode zaczalem oczywiscie .... w 3 klasie rozgrywkowej Norwegii (Fana Grupa 3).
Gra posiada mnostwo bledow merytorycznych z 2 patchem (10.1.1 v813) zwiazanych z transferami,wynikami spotkan(reakcja kibicow), kursami bukmaherskich (chcialbym czasami postawic na siebie,kursy tworzone praktycznie wedlug reputacji klubow),bledami w relacjach z zarzadem itd. Wiekszosc z was pewnie sie z tym spotkala.Mi przeszkadzaja glownie te zmniejszajace morale lub zaufanie zarzadu/kibicow.Ponizej przedstawiam przyklad i czekam na wasze opinie odnosnie podobnych bugow.

84czarny Partyzant

24.12.2009 20:43    #5797     Sufler - Porady do gry - Save Problem ? POMOCY !!!!
Witam mam taki problem zawsze sobie robilem formata i instalowalem gre a savy nie usuwalem mialem na innej partycji I Sobie wgrywalem i było ok a teraz jak chce wgrac sejfa to mi wyskakje ze gra nie zostala zapisana a mam 3 sejfy .Jest jakas szansa zeby te sejfy odzyskac szkoda bo gralem juz 7 sezonówww moim JUVE

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
gilbert_busko, od razu po publikacji zagadałem do qstosha, opublikowanie troszkę się opóźniło ze względu na mój słaby upload ;] qstosh - good job :D
lucasinho.blox.pl

Tobi Partyzant

Raczej tak. W piłce nożnej rozgrywającymi prawie zawsze są środkowi pomocnicy,a troszkę rzadziej boczni obrońcy. U mnie w Lechu nie ustawiłem rozgrywającego, tylko Stilc'iowi i Golik'owi prostopadłe podania, gram dosyć szeroko i oboje piknie rozgrywają ;)

LinQ Partyzant

24.12.2009 13:07    #5800     Sufler - Porady do gry - Zmiana terminarzu w edytorze.
Czy da radę zmienić w edytorze tak by np. Polska Ekstraklasa miała tylko 10 zespołów i te zespoły by grały tak samo jak w szkocjii że 3 razy ze sobą.A jaśli się tak nie da to czy da rade usunąć jakoś przerwe zimową ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.