Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2010 19:59    #5611     Sufler - Porady do gry - Wybór klubu
Witam, zwracam się dziś do was z troszkę może nietypowym pytaniem. Jaki waszym zdaniem klub warto objąć? Który klub jest ciekawy do prowadzenia, może macie jakieś typy? Od razu mówię, że nie interesują mnie giganci typu Inter, Milan, Barca, Real, Arsenal, ManU itd. Wolałbym raczej jakieś mniejsze kluby, mogą być europejskie średniaki typu Anderlecht Bruksela. Aha, no i jeszcze najlepiej, aby ten klub miał spore środki na transfery. Nie musi to być oczywiście 15 mln. euro.

Randt Partyzant

19.03.2010 19:59    #5612     Sufler - Porady do gry - Bug z bramkarzami rywali ...
Jak wspomnialem, to tylko i az detal. Szkoda, bo w moim przekonaniu obniza nieco mozliwosci rywala, a ja lubie walczyc. Lubie gdy rywal robi wszystko zeby wygrac. To pewnie nie ma az tak duzego znaczenia ale zawsze. Przykladowo pare meczy temu, wyjazd z Bilbao, 5 minuta, Lorente, i juz dostawalem 1:0, przed pierwsza polowa FM magicznie sam sie wylaczyl...musialem zaczac mecz jeszcze raz. Wystawilem identyczny sklad, identyczne ustawienia i trzymalem kciuki zeby Baskowie szybko strzelili bramke, tylko po to zeby mecz wygladal tak jak za pierwszym razem...(wiem, dziwne, ale tak juz mam). Na szczescie Bilbao strzelilo gola w 30 minucie...pozniej w 60 i 70...(ale to juz inna histria:P:P:P)

Junin Partyzant

19.03.2010 19:04    #5613     Sufler - Porady do gry - Nowa łatka usłana kontuzjami??!
U mnie w lechu pojawił się ten sam problem. W LE wszystko OK, kontuzja raz na jakis czas, ale w ekstarkalsie to jakaś masakra, w zeszłej kolejce straciłem 2 zawodników(Bosackiego na 3 tygodnie i Bandrowskiego na 10dni) no dobra rozumiem, moze się zdarzyć. Ale dziś grając z Ruchem Chorzów straciłem Lewandowskiego na 7-8 tygodni i Peszkę na 4-5 miesięcy, ...i tak od nowej łatki mam często, a grając Lechem nie narzekam na zbyt szeroką ławkę(choć staram się ją poszerzać), w dodatku niedługo bede grac w fazie grupowej(AS ROMA, BRUGGE,D. ZAGRZEB) i niby kto ma im strzelać bramki? Juniorzy??
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

szolik10 Partyzant

19.03.2010 17:58    #5614     Sufler - Porady do gry - wolni gracze-dodatek
O kurcze. Trochę to roboty jest z tym. Szkoda ze nie ma czegoś takiego jak w fm 09, że jednym kliknięciem się wszystko zalatwiało.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2010 07:21    #5615     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
[quote=krissojka]Panowie...

Ten problempojawia się w pirackich wersjach gry.
Wiem doskonale, bo gdy zajechałem do Polski na święta i grywać chciałem u braciszka, to niestety też mi towywalało... nie wiedziałem, że miał pirata.

Ale muszę się pochwalić, żę kupiłęm młodemu oryginała i pocina do dzis ! :D[/quote]

nie zgodze sie z Tobą... piraci spokojnie moga grać bez zadnych problemów;/ a ja wydałem tyle kasy na tego Fm-a i nie moge pograc bo sie zwiesza podczas grania...
(L)

Baphometh Młody aktywista

[quote=parachutes]Czasem nie warto poprawiać czegoś co jest dobre, przykład dały allegro, wykop i kilka innych serwisów. W tej wersji przeszkadza mi zmiana rozmiaru avatara i źle dopasowany nick (nie umieszczony pod avatarem). Te ikonki wokół avatara też bym usunął, klimatem nie pasują do cmrev. Ale to tylko moja opinia :)[/quote]
A ja pozwolę sobie w pełni podpisać się pod tym postem.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

parachutes Młody aktywista

Czasem nie warto poprawiać czegoś co jest dobre, przykład dały allegro, wykop i kilka innych serwisów. W tej wersji przeszkadza mi zmiana rozmiaru avatara i źle dopasowany nick (nie umieszczony pod avatarem). Te ikonki wokół avatara też bym usunął, klimatem nie pasują do cmrev. Ale to tylko moja opinia :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

krissojka Partyzant

18.03.2010 00:20    #5618     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
Panowie...

Ten problempojawia się w pirackich wersjach gry.
Wiem doskonale, bo gdy zajechałem do Polski na święta i grywać chciałem u braciszka, to niestety też mi towywalało... nie wiedziałem, że miał pirata.

Ale muszę się pochwalić, żę kupiłęm młodemu oryginała i pocina do dzis ! :D
Lubię kakauko!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=Waldas133]Szukam dobrego dm i napastnika mam 3,8mln funtow do wydania. Gram Yokohama z J-league.[/quote]
Tobias Linderoth, Salif Diao - DM.
Wesley Sonck, Maciek Żurawski - NŚ.
Jeszcze powinno Ci troszku kasiorki zostać.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

vivaldi9 Partyzant

16.03.2010 19:35    #5620     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
Zaznaczyłem Holandie: 1 i 2 ligę , Polskę ekstraklasę i Hiszpanię 1 lige i wczesniej był git jak ładowałem takie ligi. Zrobiło mi się to długie ładowanie, gdy pobrałem z centrum FM plik który zmienia komentarz w grze. Wtedy zaczął mi wyskakiwać przy uruchamianiu FM-a komunikat o uszkodzonych plikach z folderu ukrytego "temponary" czy jakoś tak on się zwał. Wówczas zrobiłem reinstall FM-a lecz to nic nie dało. I teraz mam właśnie takie długie ładowanie nowej gry.Wcześniej było gitez.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.