Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
qstosh wielkie dzięki !!! Szkoda że face nie w stylu cut-out, ale ważniejsze były kitsy. Może fmfacepack w końcu zacznie działać to sobie ściągnę :(

matashow Partyzant

Godman, zrobiłem co powiedziałeś. Jedyny postęp to taki, że gra przeszła logo Sega i Lets kick racism out of football, było "wczytywanie" w każdym języku, po czym komputer zawiesił się.

Ktoś zna rozwiązanie ? Stawiam flaszke :P

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
06.04.2010 14:19    #5543     Sufler - Porady do gry - Newgeni jak szukać
Musisz przeszukiwać ligi sam - tu masz daty wypuszczenia newgenów do szkółek w różnych krajach -> http://fmzon(...)more=135
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
06.04.2010 13:09    #5544     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Derbak-MT ja na twoim miejscu spróbowałbym zainstalować TO.
Wpadnął mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Nie wiem czy zadziała ale spróbować nie zaszkodzi. Mianowicie pobaw się z TYMI opcjami graficznymi tzn metodą prób i błędów odznaczaj po kolei kolejne i sprawdzaj czy dalej widok 3D nie działa. Np. odznacz "efekty pogodowe" i sprawdź, czy dalej będziesz miał czarny ekran w widoku 3D. Jeśli tak, odznacz "pokazywanie publiczności" itd.
Jeśli żadne z powyższych nie pomoże, napisz. Będziemy się dalej głowić jak rozwiązać ów problem.

patryk11 Przodownik pracy

06.04.2010 10:02    #5545     Sufler - Porady do gry - włoski Puchar Polski?!
Przed rozpoczęciem gry zamieniłem Mieszko z jakimś tam klubem w lidze i ustawiłem reprezentacji Polski mecze towarzyskie. Wszystko.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

mając tak dobre (jak na polską ligę) bazę i szkółkę, powinieneś stawiać na młodzież, i to bez wahania. Ja w pierwszym sezonie Lechią zdobyłem 6-ste miejsce (a miałem się bronić przed spadkiem), a następnie... sprzedałem 7 graczy z pierwszego składu, uzupełniając ich młodymi (których Lechia ma całkiem niezłych) - kończę właśnie drugi sezon, i będę 4-ty, a mam nawet szansę na 3-cie miejsce :))
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

05.04.2010 19:30    #5547     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
[quote=parachutes]Najpierw go poproś o to by zarekomendował piłkarza albo członka sztabu szkoleniowego. Dopiero potem, jak nie pomoże wyślij go na urlop. Może się jednak okazać, że i po powrocie będzie miał dalej problemy. Kiedyś tak 3 razy z rzędu wysyłałem jakiegoś piłkarza ze swojej Łęcznej do Argentyny[/quote]

Ja miałem to samo (tyle, że nie Argentyna, a WKS), i też wysłałem kolegę 3 razy na urlop do mamuni.

[quote=parachutes]nie pamiętam czy pomogło.[/quote]

Ja pamiętam - nie pomogło :(
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

hmm.. trzaby na Wiki sprawdzić definicję newgena, ale na 99% to zawodnicy dostarczani do klubów ze szkółek piłkarskich, lub też powjawiający się bez klubu nowi gracze. Kiedyś mówiło się na nich "regen", teraz jest "newgen", ale to chyba to samo. Szaraczki mogę stać się newgenami, jeśli podpiszesz z Nimi kontrakt, ale nigdy nie udało mi się z takiego zajączka zrobić choćby gracza "rotacyjnego".

parachutes Młody aktywista

05.04.2010 18:47    #5549     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Najpierw go poproś o to by zarekomendował piłkarza albo członka sztabu szkoleniowego. Dopiero potem, jak nie pomoże wyślij go na urlop. Może się jednak okazać, że i po powrocie będzie miał dalej problemy. Kiedyś tak 3 razy z rzędu wysyłałem jakiegoś piłkarza ze swojej Łęcznej do Argentyny, nie pamiętam czy pomogło.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

gigabyte1 Partyzant

Witam w ten deszczowy świąteczny dzień :)
W mojej karierze mam rok 2019 , obecny stadion ma pojemność 34 000 baza treningowa i szkółka młodzieżowa na pizomie doskonałym . Jednak już od 2 lat zarząd nie chcę się zgodzić na rozbudowę stadionu gdyż jak twierdzą : nie ma miejsca !!! To samo tyczy się bazy i szkółki , nie rozbuduj,ą gdyż jest najlepsza w lidze . Cóż z tego żę najlepsza skoro na poziomie pucharu mistrzów to poprostu za mało ... Dodam iż gram w polskiej lidze a na mecze czy to ligowe czy pucharowe przychodzi komplet i Regularnie już uczestniczę w pucharach europejskich .

Wie ktoś co z tym zrobić żeby zarząd rozbudował stadion ( oczywiście bez pomocy edytora , itp. )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.