Witam
Mam problem z uaktualnieniem FM 2009 Revolution Update v2.0 fix- gram Legią na 5 ligach (pol, fra, ang, ita, hiszp)-chciałem wygrać ligę, mieć dużo kasy,wygrywać w europie itp
Po 2tyg. czsu gry zmiana zarządu na panów z Izraela, 50 mln euro na konto i jazda
Mistrza zdobyłem w ostatniej kolejce, czekałem na LM-tyle historii. A teraz sprawa-w europejskich pucharach na nastepny sezon 2009/10 są ustawione polskie drużyny z poprzedniego sezonu-moja Legia w LE(mistrz!!!), wisła(9miejsce) w LM, polonia(14m-ce)również w LE, sląsk(3m-ce)bez pucharów. Coś się da z tym zrobić?? szkoda takiej kasy w polskim klubie...
pozdrawiam
Mam problem z uaktualnieniem FM 2009 Revolution Update v2.0 fix- gram Legią na 5 ligach (pol, fra, ang, ita, hiszp)-chciałem wygrać ligę, mieć dużo kasy,wygrywać w europie itp
Po 2tyg. czsu gry zmiana zarządu na panów z Izraela, 50 mln euro na konto i jazda
Mistrza zdobyłem w ostatniej kolejce, czekałem na LM-tyle historii. A teraz sprawa-w europejskich pucharach na nastepny sezon 2009/10 są ustawione polskie drużyny z poprzedniego sezonu-moja Legia w LE(mistrz!!!), wisła(9miejsce) w LM, polonia(14m-ce)również w LE, sląsk(3m-ce)bez pucharów. Coś się da z tym zrobić?? szkoda takiej kasy w polskim klubie...pozdrawiam

), bracia Bro Wisła do końca, Małecki w Serie B, Boguski podobnie lecz wschodnie tereny. Różnie to się toczy. Komputer kupuje zawodników tam gdzie ich potrzebuje, możliwe, że u Ciebie nie było zapotrzebowania na takowych graczy i dlatego pozostali
i troszkę pressingu użyć
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty