Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2010 01:23    #5411     Inne - Piłka nożna - Który polski piłkarz najlepszy?
Dla mnie najlepszym był pracuś z Lecha Poznań - Sławek Peszko. Dla mnie to niesamowite ile z niego spływało po każdym meczu potu, a i może się pochwalić kilkoma asystami i bramkami.

Co do twarzy FIFY 11 - powinna to być osoba rozpoznawalna z twarzy a bądźmy szczerzy Irek Jeleń nie jest bardzo rozpoznawalny w Polsce.
#TeamTyniec

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

28.05.2010 16:09    #5412     Sufler - Porady do gry - Zespół rezerw
W rezerwach najlepiej grają młodzi, perspektywiczni, ponieważ chcą oni przebić się do pierwszej drużyny. Z taką taktyką moje rezerwy zawsze zajmują pierwsze miejsca. Musisz też im ustawić dobrą taktykę, skład i szkoleniowca.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Lista trenerów od 4 gwiazdek w górę

Może ktoś już to wrzucał, ale przypomnieć nie zaszkodzi :)
Zastrzeżenie - autor pisze, że bazował na atrybutach z drugiego sezonu.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

maniutinho Młody aktywista

28.05.2010 09:24    #5414     Sufler - Porady do gry - co się stało niesmacznemu?
Ludzie przecież to Ukraina. Nesmachnyi mieszkał w Czarnobylu i dla tego...

K0ras Młody aktywista

26.05.2010 18:49    #5415     Sufler - Porady do gry - Bramka sezonu.
Jezeli myslisz, ze to algorytm na poziomie 10 linijek czystego kodu do sie troszke mylisz.

HiR3 Partyzant

25.05.2010 19:29    #5416     Inne - Piłka nożna - FC Liverpool
Trochę szkoda klubu, niegdyś jeden z Czterech Wielki teraz ledwo do Ligi Europejskiej się zakwalifikował. Manchester City wszedł w jego miejsce, bez jakichś większych zmian nic nie osiągną.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
25.05.2010 19:17    #5417     Sufler - Porady do gry - Brak meczów w FM 08
[quote=pawlik09]http://i46.tinypic.com/2112csk.jpg[/quote]
O_o Bardzo dziwne...
Nie wiem czy to coś da (no i czy to może mieć jakiś związek), ale nie zaszkodzi spróbować. Mianowicie zmień skórkę na jakąś standardową i zobacz czy też będziesz miał taki ucięty terminarz.
Jeszcze jedno. Czy przed rozgrywką (tzn przed rozpoczęciem gry) grzebałeś coś w edytorze a dokładniej w bazia danych na której rozpocząłeś rozgrywkę? Albo czy po rozpoczęciu rozgrywki manipulowałeś w jakikolwiek sposób plikiem save poprzez używanie edytorów czasu rzeczywistego?
Jeśli na oba pytanie padnie odpowiedź 'nie' i zmiana skórki nic nie da to chyba będziemy mieli twardy orzech do zgryzienia...a raczej rozgryzienia skąd ten błąd i jak go usunąć.
Przyznam szczerze że ja w FM 2008 używam skina Zzizz i mi się taki błąd jeszcze nie zdarzył.

Edit. Zbyt długo posta pisałem (bo mi tu przeszkadzano) i nie zauważyłem że już zadaliście te pytania :/

K0ras Młody aktywista

25.05.2010 12:02    #5418     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi, a ceny piłkarzy
Dobrze, poprawie screena.

http://img40(...)k13.png/

"różnicę między Home Reputation, a Current Reputation"

Domowa reputacja - w moim kraju tj. lidze. Current rozumiem jako aktualna... na ajaka ze tak to ujmę... zasluguje? Jednoczesnie przeciez reoutacja "ogolna" domowa moge miec lepsza.

parachutes Młody aktywista

25.05.2010 11:17    #5419     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi, a ceny piłkarzy
[quote=K0ras]Skoro reputacja ligi sie nie zmienia jak zostalem tu poinformowany to:

http://img24(...)k13.png/

Najwyszy transfer z klubu to cos okolo 210mln.[/quote]
Mateusz, ale co to udowadnia?

Jeśli już rozmawiamy o reputacjach to niech mi ktoś powie jak rozumie różnicę między Home Reputation, a Current Reputation
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

K0ras Młody aktywista

24.05.2010 20:10    #5420     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi, a ceny piłkarzy
Skoro reputacja ligi sie nie zmienia jak zostalem tu poinformowany to:

http://img24(...)k13.png/

Najwyszy transfer z klubu to cos okolo 210mln.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution