Pseudointeligencie, chcę po prostu, aby was Miczek uświadomił, czego naprawdę chciał, jak Magnifico wierzy, że pomogłeś mu w ten sposób. Nie pytam z niewiedzy tylko pytam, żeby dopełnił formalności (bo nie wierzę że nie mógł znaleźć przycisku "Wyszukiwanie piłkarzy"
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
)).
Pyta o ZAWODNIKÓW CHĘTNYCH DO PRZEJŚCIA DO KLUBU a nie o szukanie piłkarzy. Widać, że słabo idzie w szkole czytanie ze zrozumieniem. A z lornetką moim zdaniem coś najzwyczajniej w świecie pomieszał lub po prostu źle zapamiętał, takie jest moje zdanie.
A MM to może uświadomić sobie co najwyżej gołębia dachowego żeby mu nie zanieczyszczał parapetu
Gilbert - przykro mi, ale pseudointeligent nie jest wyzwiskiem i nie jest obraźliwe. Zdefiniuj lepiej sobie te pojęcie - oznacza to kogoś, kto pozuje na kogoś mądrego, a gada przy tym głupoty. I nie wiem gdzie ja tak strasznie ludzi obrażam, rzeczywiście tak wszystkich wyzywam, że ho ho. Nie będę mówił o tekstach na mnie w innych manifestach bo nie zamierzam offtopować. A kompleksy to ma raczej kto inny i nie chce mi się już kłócić bo znowu będzie niepotrzebny reakcjonista. Kończę.
Najnowsze posty