Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Brac0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukam następcy Robina van Persiego. Tzn ŚN, technika-19, gra z pierwszej piłki-19, podania-16, stałe fragmenty gry po 16(to niekonieczne). Poszukiwany piłkarz który jest w stanie do tego stopnia się wyszkolić(max 20 lat). Cena nie gra roli.

Sezon 3(już kończę, do transferu dojdzie w lecie przed 4 sezonem). RvP już 30 walnie ;)

szyszkin Partyzant

10.06.2010 09:59    #5382     Inne - Piłka nożna - Koszulka Reprezentacji Polski Tanio
130zł razem z przesyłką jak co podaję maila

pawlik09 Partyzant

09.06.2010 20:56    #5383     Sufler - Porady do gry - uszkododzony plik fm.exe
Mam taki problem gdy uruchamiam fm 08 pojawia sie taki komunikat:
http://i46.tinypic.com/30uu540.jpg .Po jakimś czasie gry wyświetla się raport o błędach i fm mi się wyłącza....

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
09.06.2010 20:51    #5384     Inne - Sport - Formuła 1
Buu, szkoda. Czuję niedostyt. Bilety go nie zaspokoją :D
Drogie bilety są na takiej imprezie? Jakie imejsca, itp itd.?
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

K0ras Młody aktywista

Nigdy nie zauważyłem spadku statystyk celności(itp...) strzału,podań,dośrodkowań gdy zamieniałem zawodników stronami. Jezeli ma dobra technikę drybling to strona róznicy jakiejs ogromnej nie robi. W przypadku slabych napastników to i owszem.

Wieszke znaczenie beda mialy polecenia taktyczne.

drunk Ekspert

Grupa: Ekspert
08.06.2010 20:29    #5386     Inne - Piłka nożna - MŚ 2010 RPA
Racja! Na poprzednich MŚ jakoś wszyscy bardziej tym wszystkim żyli więcej się działo :P Szkoda że brakuje naszej reprezentacji, bo z pewnością inaczej to wszystko by wyglądało :)
hup Holland hup!!

alister92 Partyzant

08.06.2010 18:13    #5387     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wyborze składu&scauting
Witam, szukalem w wyszkiwarce i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

Mam do Was pytanie, czy jak gracie mecz korzystacie z opcji "wybierz pomoc w wyborze składu astystenta" czy samemu co mecz wybieracie skład? Czy staracie wybierać sie skład jaki preferuje astystent czy robicie po swojemu, innych pilkarzy nie zawsze nalepszych? Ja gdy znajde fajnego piłkarza, zawsze prosze o raport od skauta, czasem choć staty są dobre raport brzmi " całkiem dobry zakup, użyteczny" sugerujecie sie radami skautów 100%?

sorry za głupie pytania ale zczynam gre :)

Fenix Partyzant

Pseudointeligencie, chcę po prostu, aby was Miczek uświadomił, czego naprawdę chciał, jak Magnifico wierzy, że pomogłeś mu w ten sposób. Nie pytam z niewiedzy tylko pytam, żeby dopełnił formalności (bo nie wierzę że nie mógł znaleźć przycisku "Wyszukiwanie piłkarzy" :])).
Pyta o ZAWODNIKÓW CHĘTNYCH DO PRZEJŚCIA DO KLUBU a nie o szukanie piłkarzy. Widać, że słabo idzie w szkole czytanie ze zrozumieniem. A z lornetką moim zdaniem coś najzwyczajniej w świecie pomieszał lub po prostu źle zapamiętał, takie jest moje zdanie.
A MM to może uświadomić sobie co najwyżej gołębia dachowego żeby mu nie zanieczyszczał parapetu

Gilbert - przykro mi, ale pseudointeligent nie jest wyzwiskiem i nie jest obraźliwe. Zdefiniuj lepiej sobie te pojęcie - oznacza to kogoś, kto pozuje na kogoś mądrego, a gada przy tym głupoty. I nie wiem gdzie ja tak strasznie ludzi obrażam, rzeczywiście tak wszystkich wyzywam, że ho ho. Nie będę mówił o tekstach na mnie w innych manifestach bo nie zamierzam offtopować. A kompleksy to ma raczej kto inny i nie chce mi się już kłócić bo znowu będzie niepotrzebny reakcjonista. Kończę.

posluk Partyzant

Witam. Mam taki problem, otóż działał mi edytor czasu rzeczywistego FMRTE v3.0.231, teraz natomiast ni z gruszki ni z pietruszki przestał... tzn. włącza się, ale nie mogę go powiększyć, pozostaje tylko na pasku i jedyną rzeczą jaką moge zrobić to "minimalizuj"(mimo ze jest zminimalizowany, i "zakmnij" (po czym wyskakuje mi komunikat ze program nie działa prawidłowo... mógłby mi ktoś pomóc??

Jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę napisać na gg 1831666

posluk Partyzant

07.06.2010 08:51    #5390     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Witam. Mam taki problem, otóż działał mi edytor czasu rzeczywistego FMRTE v3.0.231, teraz natomiast ni z gruszki ni z pietruszki przestał... tzn. włącza się, ale nie mogę go powiększyć, pozostaje tylko na pasku i jedyną rzeczą jaką moge zrobić to "minimalizuj"(mimo ze jest zminimalizowany, i "zakmnij" (po czym wyskakuje mi komunikat ze program nie działa prawidłowo... mógłby mi ktoś pomóc??

Jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę napisać na gg 1831666

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.