Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kingston Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2010 18:15    #5361     Sufler - Porady do gry - Przetłumaczenie poradnika
Witam mam pytanie czy mógłby ktoś się zająć przetłumaczeniem tego tekstu
http://www.fm-ba(...)092.html ? Podobno jest on bardzo przydatny z tego co udalo mi sie wyczytac nt. tego poradnika ale niestety mój angielski nie jest na dość wysokim poziomie aby pozwolil mi zrozumiec co do joty kazdy wyraz i tu zwracam sie z prosba do zaawansowanych tlumaczy czy mogli by tym sie zajac ? Na pewno wieszkosc by skorzystala z tego poradnika gdyz autor pisze w nim o wspanialych rezultatach jakie dzieki uzywaniu tego systemu rozmow osiagnal. Z gory dziekuje i Pozdrawiam.

Kanius Partyzant

Na jakim grasz updatsu ? Może to być wina źle wgranego uaktualnienia, może jakiś plik usunąłeś? I spróbuj 31 lipca zmienić język na inny i idź dalej zobacz czy pomoże ( miałem podobne problemy w innych grach i pomagało przy takich pojedyńczych sytuacjach, ale wątpię, że pomoże, ale nie szkodzi spróbować).

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2010 13:28    #5363     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
czy na pewno CA 200, a PA 120?

Jeśli tak, to troszkę lipa, że tak powiem. CA - Current Abiility, czyli Obecne umiejętności, a PA - Potential Ability, czyli Potencjalne umiejętności. Zawodnik rozwija się tylko w sytuacji, kiedy jest CA jest mniejsze od PA.

Jeśli nie chcesz zaczynać gry od nowa - użyj FMRTE.

Jeśli się pomyliłeś, i rzeczywiście dałeś PA na 200 - napisz jakim klubem grasz, ile czasu grasz, jakich mniej więcej masz trenerów.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Galileusz Partyzant

26.06.2010 07:41    #5364     Sufler - Porady do gry - Widok 3D
Hej! sprawdziłem na innych ligach nie mam widoku 3D na lidze szwajcarskiej, greckiej i szkockiej (te sprawdzałem) nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2010 20:48    #5365     Sufler - Porady do gry - 2 ligi czy 1
no to tak długiej kariery nie miałem. A ile chcesz lig odpalić? Ja bym na tym sprzęcie odpalił około 10 z dużą bazą danych, ale mi nie przeszkadza, ze przetwarzanie trwa minutę, czy dwie, bo w tym czasie myślę nad taktyką albo transferami :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
24.06.2010 18:23    #5366     Sufler - Porady do gry - błąd podczas uruchamiania
Zainstaluj najnowszy patch i sprawdź czy działa. Ewentualnie przeinstaluj grę. Coś Ci uszkodziło plik wykonywalny. Możesz jeszcze przelecieć dysk antywirem i anti-malware.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

inv3rse Partyzant

23.06.2010 22:01    #5367     Sufler - Porady do gry - Kontrakty trenerów
Witam, ostatnio podczas gry mój asystent przypomniał mi o wygasających za 6 miesięcy kontraktach wielu trenerów mojego zespołu. Wszystkim zaproponowałem nowe, lecz ostatecznie tylko połowa złożyła podpis pod umową. Reszta odrzucíła propozycje mówiąc, że oczekują wyższego miesięcznego wynagrodzenia. Problem w tym, że np. jeden chce 10000 euro miesięcznie, a zarząd klubu mi mówi, że może dać maksymalnie 9500 euro. Moje pytanie brzmi, w jaki sposób mogę powiększyć tą kwotę, gdyż próbowałem już chyba wszystkiego, a bardzo mi zależy na zatrzymaniu obecnego sztabu szkoleniowego.

Falcon Przodownik pracy

[quote=RIDS]Szukam wzmocnień do Grenoble(Liga druga, bo to jest najnowszy upek Okkasa).
-Bramkarz(do 21 lat, bo mam dwóch staruszków)
-Obrońca Prawy(-||-)
-Obrońca środkowy(do 25 lat)
-Dwóch ofensywnych pomocników(do 21 lat, a drugi do 30)
Fm 2008. DO wybulenia 7 mln. Mogą być na wolnym transferze. Jest to pierwszy sezon i pierwsze okienko.[/quote]
Bramkarz to może Scribe albo Delle,Alamo,Navas
Ofensywni pomocnicy: Borges,Buonanotte,Mihelic
Obrońcy hmm tutaj może być problem ale spróbuj Marvin Angulo,Edgar Castillo,Zubiaurre,Humberto Mendoza,Cahais,
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

RIDS Partyzant

Szukam wzmocnień do Grenoble(Liga druga, bo to jest najnowszy upek Okkasa).
-Bramkarz(do 21 lat, bo mam dwóch staruszków)
-Obrońca Prawy(-||-)
-Obrońca środkowy(do 25 lat)
-Dwóch ofensywnych pomocników(do 21 lat, a drugi do 30)
Fm 2008. DO wybulenia 7 mln. Mogą być na wolnym transferze. Jest to pierwszy sezon i pierwsze okienko.
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

JaceX77 Partyzant

A wiec:
W 3 sezonie grania moim zespolem zakwalifikowalem sie do "Pucharu Euro" i w tym problem bo gdy mam zglosic zawodnikow ma byc 4 wyszkolonych w klubie mam tylko 3. Nie moge ruszyc bez tego dalej. Sprawdzlalem rezerwy i U-18 i lipa. Bylo mnostwo transferow i niekiedy gorsi zawodnicy odchodzili konczyl im sie kontrakt. Co mam zrobic zeby poszlo dalej ? Prosze o pomoc i z gory dziekuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.