Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na pewno nie zaszkodzi. ;)

radzik27 Młody aktywista

13.07.2010 15:08    #5322     Sufler - Porady do gry - Baza trenigowa i młodzieżowa
[quote3=Godman][quote2=parachutes][quote=Godman]1. u mnie po każdej rozbudowie nazwa się zmienia, ale nie wiem, czy rozbudowa oznacza wzrost zawsze o 1 punkt - ale zapewne tak.[/quote]
Nie, sprawdzałem Scoutem.[/quote2]

Ale co nie? Nie zmienia się o jeden punkt? :)
[/quote3]

Zmienia się o kilka punktów, w wyniku czego "wchodzi" na wyższy poziom i zmienia się nazwa.

W okolicach czerwca następuje akceptacja planów bazy/szkółki i dopiero wówczas rozpoczyna się rozbudowa. Tak więc jak napisał Godman czy zarząd zgodzi się w grudniu czy marcu, rozbudowa zakończy się dopiero w okolicach października:/

drunk Ekspert

Grupa: Ekspert
12.07.2010 23:20    #5323     Inne - Piłka nożna - MŚ 2010 RPA
I po Mistrzostwach!
Finał dość mocno przeciętny i trochę zbyt brutalny. Hiszpanie wygrywają chyba jednak zasłużenie, choć i Oranje mieli kilka dobrych akcji (choćby dwie setki Robbena).
Sam mundial też przeciętny, dużo spotkań było nudnawych, a tych na wysokim poziomie można policzyć na jeden ręce!
Szkoda mi trochę Holendrów, ale już niedługo Euro 2012 i tam powinni pokazać znowu swoją klasę :)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

MaTX - ciężko powiedzieć. Ja zauważyłem że zależy to od Twojej pozaycji w klubie, klub można proponować jak już się jest managerem "z zasługami" - przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

Element ten jest niestety bardzo niedopracowany, bo ja próbowałem to zrobić kilkanaście razy, i ani razu nie wyszło. Grając w polskiej ekstraklasie chciałem jakiś klub z 1. ligi, ale żaden się nie zgodził. Jak poprosiłem zarząd o klub filialny bez wymagań, to znaleźli mi właśnie tam - ŁKS i Znicz Pruszków.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
11.07.2010 11:50    #5325     Sufler - Porady do gry - Japonia i sztab szkoleniowy.
Spróbuję, lecz na 99% to nic nie da. Być może to coś w kodzie gry. Bo nawet Samoa czy Laos mają wspomniane wyżej zakładki: "sztab szkoleniowy", "historia" i "informacje".

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Dobra, troszkę za długo to trwa, więc stwierdzam, że muszę napisać.

Nigdy, odkąd gram (FM 06) nie miałem problemu z crash dumps. Teraz nagle zaczęło coś w FM10 nawalać.

Grałem już wcześniej w FM10 i wszystko było dobrze. Oczywiście, gra chodziła wolno, ponieważ zawsze ładuje sobie nieprzyzwoitą wręcz ilość zawodników (duża baza danych + wszyscy piłkarze z Europy), ale nigdy nie było problemu z tym, że gra się wyłączała.

Ostatnio coś takiego się często dzieje. Mogę rozegrać 2-3 mecze, a już w czwartym, kiedy chce wejść w ekran taktyki, wyskakuje mi błąd Crash Dumps i gra się wyłącza. To się regularnie powtarza, a mam już dość czegoś takiego, że do powiedzmy 60 minuty (zazwyczaj w tej minucie robię zmiany) wygrywam 2-3:0 po pięknym meczu i nagle gra się wyłącza. Przy kolejnym uruchomieniu ledwie wygrywam bądź nawet remisuje.

Ktoś ma jakiś pomysł, co się "nagle" mogło stać? Dlaczego gra zaczęła świrować?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.07.2010 08:08    #5327     Sufler - Porady do gry - Japonia i sztab szkoleniowy.
Nie, bo fake vetra dodaje jedynie piłkarzy Japońskich - a to zrobiłem sam. Problem w tym, że nie ma - powtarzam - trzech zakładek: "sztab szkoleniowy", "historia" i "informacje".

dielx1 Partyzant

08.07.2010 20:07    #5328     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza.
Potrzebuje pilnie pomocy. Pierwszy raz w czasie gry zaciął mi się FM :( Grałem mecz, kliknąłem na taktykę(z tego okienka gdzie wybieramy także jak chcemy grać[ofensywa/przewaga liczebna itp]... Ekran tak jak powinien przeniósł się do taktyki, ale w tym momencie się zacięło, mogę ruszać myszką/strzałką, ale nic nie dzieje... Mogę także zminimalizować. I tyle... da się coś z tym zrobić, żeby to zadziałało/odcięło się?? Bardzo mi na tym zależy, ostatni zapis to jakiś miesiąc lub dwa wstecz, a bardzo dobrze mi szło przez ten czas, po za tym nie chcę mi się jeszcze raz grać to samo.

Screen:
http://img25(...)emig.png - chyba po za tym, że się zacięło wszystko wygląda tak jak powinno...

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.07.2010 16:15    #5329     Sufler - Porady do gry - Strzałki w taktyce
Wchodzisz w ekran taktyki - tworzysz nową lub nie, potem klikasz na opcję taktyka i konwertuj na klasyczną. Potem wybierasz zawodnika i prawym przyciskiem myszki przeciągasz jego koszulkę do przodu albo do tyłu lub też w poleceniach indywidualnych ustawiasz wyjścia z głębi pola (lub coś takieg, nie mam FMa odpalonego) na rzadko lub często. Wtedy ów strzałki się pojawią.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

uzda Partyzant

06.07.2010 18:16    #5330     Sufler - Porady do gry - Uruchomienie FM w oknie
Po pierwsze witam wszystkich. Od pewnego czasu Was obserwuję i postanowiłem w końcu dołączyc do tej zacnej społeczności :) . Jednocześnie proszę o wyrozumiałośc, jako że to mój debiut.

Proszę o pomoc.

Sprawa wygląda następująco:

Posiadam dwa monitory i wpadłem na pomysł, aby na jednym "odpalić" grę, a na drugim cenne porady mistrzów CM REV (Dolce farniente :) ). Problem polega jednak na tym, że za każdym razem gdy "przejadę" myszką na monitor z Waszymi poradami etc. mój FM "zrzuca się" do paska co trwa pewną chwilę. Rozwiązaniem tego problemu jest uruchomienie gry "windowed", czyli w okienku a nie na "Fullscreenie", jednak za żadne skarby nie wiem jak to uczynić.

I tu pojawiacie się Wy. Gdyby ktoś znał sposób na rozwiązanie ww. problemu będę rad jak cholera :).

W skrócie:
Dwa monitory - 1198zł
FM - 129zł
Podzielenie się wiedzą nt. odpalenia FMa w okienku - BEZCENNE!

Czekam na jakiekolwiek info z wrodzoną (niestety) niecierpliwościa.

PEACE!!!
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.