Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

saramus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2010 19:10    #5261     Sufler - Porady do gry - Problem z organizacją sparingów
Jak w temacie:-) Postanowiłem zagrać na updacie polskich lig. W instrukcji autorzy tego dodatku zalecają wczytać bazę 10.0 żeby nie doszło do zdublowania niektórych zawodników oraz dezaktualizacji transferów. Wszystko fajnie działa, lecz pojawia się problem z organizowaniem meczy towarzyskich. Potencjalni sparingpartnerzy najpierw przyjmują propozycję, a następnie je odwołują. Szkutkuje to nie usunięciem meczu z terminarza - mimo iż mecz się nie odbędzie termin jest zajęty i widać nawet herb niedoszłego sparingpartnera. Czy jest to problem tego updata czy może efekt gry na podstawowej i lekko podstarzałej bazie danych? Bardzo prosze o sugestię co z tym fantem zrobić bo bez meczy towarzyskich sezonu raczej nie zagram...

Guezmir Młody aktywista

13.08.2010 16:30    #5262     Sufler - Porady do gry - Mecze wyjazdowe
[quote3=kuba_the_reds][quote2=oldgunz][quote=Guezmir]największy błąd to dwać wszystkim obrońcom obronę, pomocnikom wsparcie a napastnikom atak. taka drużyna nie będzie dobrze funkcjonować.[/quote]

Święta prawda![/quote2]

Zgadzam się, u mnie w druzynie mam max 3 na obrone ustawionych(GK i 2x OŚ)
Bocznym obrońcom ustaw Automat wtedy sami decydują jak się maja zachować i wychodzi im to bardzo dobrze, a jeśli chcesz ich powstrzymac przed zapędzaniem się pod bramkę przeciwnika to ustaw im dośrodkowania z Daleka/Pole(Nie pamiętam jak tam jest dokładnie) i tak skonstruowana linia obrona winna grać w miare ok, oczywiście nie graj na pułapki ofsajdowe i cofnij troszkę linię obrony.
Pozdro.[/quote3]

2 tylko piłkarzy o zadaniach defensywnych to za mało. Daj do pomocy śr.obrońcom, jednego pomocnika. No chyba, że masz bardzo dobre wyniki.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Dereds Przodownik pracy

13.08.2010 16:23    #5263     Sufler - Porady do gry - Mecze wyjazdowe
[quote2=oldgunz][quote=Guezmir]największy błąd to dwać wszystkim obrońcom obronę, pomocnikom wsparcie a napastnikom atak. taka drużyna nie będzie dobrze funkcjonować.[/quote]

Święta prawda![/quote2]

Zgadzam się, u mnie w druzynie mam max 3 na obrone ustawionych(GK i 2x OŚ)
Bocznym obrońcom ustaw Automat wtedy sami decydują jak się maja zachować i wychodzi im to bardzo dobrze, a jeśli chcesz ich powstrzymac przed zapędzaniem się pod bramkę przeciwnika to ustaw im dośrodkowania z Daleka/Pole(Nie pamiętam jak tam jest dokładnie) i tak skonstruowana linia obrona winna grać w miare ok, oczywiście nie graj na pułapki ofsajdowe i cofnij troszkę linię obrony.
Pozdro.

jmuhha Partyzant

Chłopaki, z tego co przeczytałem na innych forach zagranicznych, do powodów Crash Dumps zalicza się małą ilośc pamięci ram oraz uszkodzenie bazy danych. No tak ale skoro mam spokojnie 3 gb pod obudową, to jak można myśleć o błędzie w pamięci ram? Sam nie wiem. Co do drugiego powodu błąd bazy danych, hm no tak, ale mam orginalną gre i orginalną baze. Sam nie wiem co robić, ale może chodzi o programy w tle? Może fm czasem się "żre" z innymi programami? Nie wiem nie testowałem, ale to moja sugestia.

Dagome Partyzant

Tak, ale:
1. Te dwa kluby mają małe stadiony ( na ok. 23 000 miejsc ). Udało się komuś kiedyś grając takim klubem wybudować stadion większy niż na 50 000 ???

2. Villarreal z tego co zauważyłem w edytorze należy do regionu "Walencja" który ma 4,8 mln mieszkańców...

Jeśli w edytorze przy stadionie podane są dane o ludności miasta i regionu z którego pochodzi to chyba ma to jakieś znaczenie, bo nie wierzę że dane te zostały tam zamieszczone dla samej informacji

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Nie wiem, czy ma jakiekolwiek. Spójrz na Auxerre, spójrz na Villarreal (na stadionie ma komplety, a komplet oznacza, że na mecz przyszli wszyscy mieszkańcy miasteczka i jeszcze trochę).
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Dagome Partyzant

Bawiąc się edytorem zauważyłem że do każdego klubu przypisane jest miasto z przedziałem liczby jego mieszkańców. Czy wielkość miasta ma jakieś znaczenie dla popularności klubu? Czy jeśli klub pochodzi z mniejszego miasta mającego np 100000-250000 mieszkańców to czy jest szansa że w przyszłości wybuduje sobie duży stadion na np 80 tys widzów ? Jakie w ogóle znaczenie w grze ma wielkość miasta z którego klub pochodzi ?

Yebda_ Partyzant

Witam.Panowie jestem na półmetku sezonu moim Montpellier , od początku byłem kandydatem do spadku i tak tez jest obecnie zajmuje 17 miejsce w tabeli.

Mam ok. 20 mln na transfery i szczerze powiedziawszy mam nadzieję że polecicie mi jakich zawodników ( ofensywnych ) by rozruszać troszkę gre.

Prosiłbym też to bramkarza.

Z góry dziękuję . . .

Kacper125 Partyzant

12.08.2010 16:56    #5269     Sufler - Porady do gry - Problem z asystentem
Asystent, to również trener. Widocznie twój klub nie stać, by zapłacić odszkodowanie za zerwanie ważnego kontraktu. Są dwa sposoby:
1. Czekać aż się kontrakt skończy.
2. Zebrać pieniądze na rozwiązanie kontraktu.

Janas Partyzant

12.08.2010 16:37    #5270     Sufler - Porady do gry - Posada.
Witam.Byłem szkoleniowcem Interu,i wybralem opcję "Zrezygnuj"z roznych powodów.I jak teraz znalesc nową prace w nowym klubie?Mam biuro pracy na głownej stronie ale jak wchodzę w klub nic nie mogę zrobić zeby mnie tam przyjeli.Na dole mam opcję "Umieśc oglsozenie"to tez jej nie mogę wybrać.Oczywiśce gram w FM 10.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.