Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.10.2010 21:26    #5161     Sufler - Porady do gry - Klub- Słaby skład duży budżet
Witam !!!
Juz od dłuzszego czasu poszukuje klubu ktory mialby slaby sklad ale za to duzy budzet 15+ mln zł.
O skład mi chodzi taki żebym mógł sciągać zawodników z polskiej ligi(stilic,peszko,choto itd)
Gram w wersje fm 08 na tym uaktualnieniu :
http://www.cmrev(...)ate.html
Bardzo prosze o pomoc :)

ksgdamian Partyzant

16.10.2010 21:51    #5162     Sufler - Porady do gry - Duży problem ;/
może wiesz co zrób? Jak idziesz do szkoły to zostaw kompa włączonego i przed wyjściem zrób żeby nie wygaszacz ekranu się nie włączał i włącz FM-a i po powrocie ze szkoły zobaczysz czy Ci się w ogóle włączy, a jak nie to znaczy że ta gra nie jest na Twój PC

dominik_s9 Partyzant

poszukuję wszytkich face w stylu cut-out fc barcelony. barcelony at. barcelony u19 i sztabu szkoleniowego

jarema Partyzant

11.10.2010 14:53    #5164     Sufler - Porady do gry - fm 2010 problem 10.3.0f104766
szkoda mi bo gram trzeci sezon i nieźle mi idzie, nie ma innej możliwości?

Eustachy Partyzant

06.10.2010 18:58    #5165     Sufler - Porady do gry - potrzeba pomocy
Ja ma problem z FM :/ Normalnie zaczynam kariere , później jakis mecz mam grać ustawiam skład,włączam mecz i nagle komputer się wyłącza robi się niebieski Ekran i piszę że komputer sięm wyłączył żeby zapobiec uszkodzeniu :( i może mi powiedzieć co się dzieje i co trzeba zrobić żeby FM normalnie działał
?

Maciosstrzala Partyzant

i Wymyslil ktos cos ? bo mi gra stanela na 28 lutego i dupa zbita! jak to cholerstow objesc? szkoda sava a jeszce gralem w pare osob prze siec to juz wogole! wymyslcie cos no !

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
To jest lista najczęściej czytanych manifestów. Tak się złożyło, że akurat Szkoła Taktyki jest najczęściej czytana i zajmuje wszystkie 10 miejsc. Tam mają być najczęściej czytane manifesty, a nie serie/użytkownicy.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Norman_D. Partyzant

Ja rozumiem, że szkoła taktyki jest fajna; rozumiem też, że jest czytana i popularna. Ale żeby zajmowała całe TOP 10 czytanych blogów? Raz nie wystarczy?

Junin Partyzant

szkoda ze niemasz tamtej 3 bo na nich mi najbardziej zalezalo :/
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

maniutinho Młody aktywista

28.09.2010 08:26    #5170     Sufler - Porady do gry - Komentarz :((
OK! Więc wracam ze szkoły i przeinstaluje. Kleyo to chyba z lenistwa :(( nie wiem jak się tego dziada pozbyć :DD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution