Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
na hamsika to za maly budzet troszke. moze ibisevic? badelj? polecam paulo henrique z santosu, dario conce z fluminense i waltera montillo z cruzeiro
"Seny, pit i collons!"

kosior145 Partyzant

17.12.2010 16:15    #5002     Sufler - Porady do gry - Gra jedna Taktyka
czy w tej grze to mozliwe bo chyba nie !!! juz mnie to denerwuje zrobilem sobie ekstra taktyke nie zadne gotowce i przez 14 meczy wygrywalem po 4:0 nawet z tymi lepszymi a tera od dluzszego czasu oni nic nie graja, ludzie pisza ze w tej grze komputer uczy sie twojej taktyki jezeli to prawda to najgorsza wersja FM jaka powstala, i co takie Wolves nauczy sie mojej taktyki i wygra ze mną chociaz ze ja mam ekstra sklad .... jakos Real Madryt do dzis nie moze sie nauczyc taktyki Barcy Pep dopiero po Realu zmienil taktyke pierwszy raz od 2 lat a jakos wygrywali ze wszystkimi po 5:0 bo jak taktyka jest perfekcyjna to nic im nie przeszkodzi, a moja taka byla FM schodzi na PSY

saluch Partyzant

[quote=Leny]pracują nad tym czym można już zapomnieć o odzyskaniu gry??[/quote]

oczywiście że pracują- fix do patcha ma się ukazać najszybciej jak będzie to tylko możliwe- patch 11.2 nie powoduje uszkodzenia save! spokojnie czekajcie na fixa i będziecie mogli kontynuować rozgrywkę

bartoszkjtn Partyzant

Witam Państwa!

Jestem tu nowy, więc wypadało by się przedstawić, ale nieodłączną częścią Rewolucji jest konspiracja, więc tego nie zrobię. :)

Mam tylko nadzieję, że nie będę się za dużo zbłaźniał idiotycznymi pytaniami przed tak zacnym gronem.

Pomimo, że jestem już stary (ćwierć wieku już minęło daaaawno:() zawsze grałem z pomocą "dopalaczy". Ostatnim przeze mnie tak wielbionym był FMRTE w FM2010. Wraz z tą edycją złożyłem postatnowienie, że więcej tego badziewia używać nie będę. I pojawiły się problemy...

MERITUM:
Gram w lidze francuskiej jednym ze słabszych zespołów. Musiałem łatać dziury ludźmi z ulicy. Ściągnąłem więc polaka (patriotyzm:)) bez kontraktu koło 20 października, a więc już po rejestracji składu do rozgrywek. Mam go już tydzień a od dalej jest niezgłoszony do rozgrywek (Ma tą ikonkę w sekcji Inf.)
PYTANIE:
Kiedy będzie najbliższa rejestracja składu( Mam w grze datę 26.10.2010) lub kiedy będę mógł go zgłosić lub/i jak to się robi?

Za wszelką pomoc z góry dzięki!

damian1801 Partyzant

12.12.2010 11:17    #5005     Sufler - Porady do gry - Zacinanie sie meczy
witam mam problem ktory strasznie mi przeszkadza. podczas gdy rozgrywam mecze niektore z nich mi sie zacinaja sa to te podczas ktorych rownolegle jest rozgrywanych duzo innych spotkan np puchar euro...gdy w lidze oprocz mojego meczu rozgrywane jest np 6-7 innych o tej samej godzinie problem tez wystepuje ale wtedy wystarczy np przelaczenie widoku kamery 2d/3d i mecz dziala plynnie ale gdy rownlolegle jest wiecej spotkan nic nie pomaga i mecz strasznie sie zacina i musze wlaczyc ,,tylko komentarz,,.prosze o jakakolwiek rade...

japycz26 Partyzant

[quote=Kanius]Ja w ostatnim tygodniu przeznaczyłem jakieś 10 minut :-). Wybrałem 18 lig z 14 krajów przy dosyć dobrym kompie. Duża baza danych i liczba zawodników tam niewiele ponad 60 tys. Co wy na to ?

PS. Gram Portsmouth[/quote]
Jeżeli nie chcesz być w przyszłości menadżerem jakiegoś zespołu z Chorwacji czy Dani to nie ma sensu wybierać tych lig... Po co komp ma przetwarzać wyniki tych lig jak można dać niestandardową bazę danych i dać wszystkich zawodników z tego kraju. Np. ja mam ligę:
- Angielską
- Francuską
- Hiszpańską
- Holenderską
- Portugalską
- Polską
- Niemiecką
- Szkocką
- Włoską
a w sumie mam ponad 140 tys. zawodników ;]
"Everybody lies!"

Falcon Przodownik pracy

Nie wiem jak jest w lidze włoskiej ale do rzeczy.
W niektórych ligach rezerwy mają swoje osobne rozgrywki do których otrzymujemy zaproszenie na początku sezonu.(Anglia,Szkocja)
Ale są też inne ligi gdzie rezerwy grają np. w 3-4 lidze i wtedy żeby rezerwy rozgrywały mecze musimy mieć grywalną 3 czy tam 4 ligę.(Hiszpania,Niemcy)
Jest też inna możliwość ogrywania ludzi w rezerwach. Po prostu organizujesz im co tydzień sparingi.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

McMoney Młody aktywista

10.12.2010 14:58    #5008     Sufler - Porady do gry - Pomozcie - trening
Tak tłumaczy Chrome..

Od Tug nie ma zamiaru aktualizacji jego plany treningowe, ja bezpośrednią kopią z FM2010 z poprawek do usuwania Set Piece szkolenia i dwa szkolenia GK. Właśnie zacząłem grać, więc nie wiem, jak skuteczne będą one, ale są blisko kopii. Dostałem informację zwrotną od kilku graczy, że są one przeciążone jest w szkolenia, ale ogólna opinia jest treść i nikt nie buntowali się jeszcze.

A co do treningów defender, to są to środkowi obrońcy ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

klor4 Partyzant

szukam do lech rezerwowego dla peszki do 1m pierszy sezon fm 11 dobrze by bylo jak by byl z pl i do lat 22 ale taki co da rade w lm zagrac wrazie w no i jeszcze trener by sie jakis dobry przydal z europy ale zeby chcial trenowac w lechu

majkiel3 Partyzant

Sukces naszej reprezentacji.
4 miejsce na MŚ i 9 miejse w rankingu FIFA.
Tylko szkoda, że to nie ja prowadze reprezentacje xd

http://iv.pl(...)8037.jpg

http://iv.pl(...)2147.jpg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution