Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

piotras2318 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2010 15:10    #4981     Sufler - Porady do gry - Czy to możliwe?
Sprawdzałem i drużyny grają co 4 lub 5 dni...ale nie widziałem, żeby nawet 2 dni pod rząd ktoś grał...podczas gry przeszkadza mi to.

kriz120 Partyzant

23.12.2010 14:05    #4982     Sufler - Porady do gry - Trening Dla Neymara
Ok. Sztab szkoleniowy mam genialny, pościagałem najlepszych trenerów, a on dla ogrania gra w druzynie U-19

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.12.2010 13:42    #4983     Sufler - Porady do gry - Trening Dla Neymara
To dawaj mu szansę w meczach ze słabszymi rywalami, ew. wypożycz, bo jeśli w ogóle nie będzie grał to się po prostu nie rozwinie. Stara maksyma: Jest młody, więc musi grać. A sam trening to byłoby tak, po kolei tam sobie patrząc: lekko, średnio, brak, brak, średnio, mocno, lekko, średnio, mocno.
Atak jedynie średnio, bo jak sam mówisz, nie będzie skrzydłowym, więc nie musi w takim stopniu mieć rozwiniętych wrzutek, tj. dośrodkowań. A podania ma i tak na dość wysokim poziomie, jak na napastnika. Ja sam mogę jedynie dodać, że trening i cały reżim to najmniej ważny element poza ilością meczów, sztabem szkoleniowym i posiadaną bazą. Pozdrawiam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Best7 Partyzant

21.12.2010 22:33    #4984     Sufler - Porady do gry - menager nie działa
Ale do kogo Ty masz pretensje? My tej gry nie stworzyliśmy. Jak naprawdę Ci to przeszkadza, to napisz zażalenie do twórców gry. Skorzystaj z praw konsumenta, a nie płacz mi tutaj.

wasior Partyzant

21.12.2010 19:03    #4985     Sufler - Porady do gry - Bogaty Prezes
Otóż mam takie pytanie. Jak można sprawić, by klub został przejęty przez bogatego prezesa?
Bawię się troszkę edytorem, doprowadzając co jakiś czas, do zmian zarządu. Jednak nigdy nie udało mi się trafić na kogoś typu Roman Abramovich czy Arabowie z Man City.
Czy istnieje jakikolwiek sposób by ściągnąć taką "grubą rybę" do klubu?
Dziękuję z góry za odpowiedź

kosior145 Partyzant

mam problem a nie chce mi sie zakladac nowego tematu :D:D do LM musze miec conajmniej 8 zawodnikow wyszkolonych w Premier LEague a mam tylko 6 co zrobic ?

radzik27 Młody aktywista

-najlepsza baza treningowa i szkółka,
-wielogwiazdkowi trenerzy,
- odpowiedni trening,
-niewidoczne profesjonalizm i ambicja, widoczne determinacja i pracowitość -przydzielenie odpowiedniego mentora
-osobiście nie wypożyczam najlepszych grajków, bo lepszą bazę mam u siebie
-najpierw regularna gra w rezerwach, potem mecze pucharowe i końcówka sezonu, jeśli nie gra się już o nic; wprowadzanie do pierwszego zespołu (czasami kosztem punktów, ale bardzo rzadko)
- nie wiem czy nie ma znaczenia reputacja klubu lub ligi

ravsqra Partyzant

20.12.2010 16:43    #4988     Sufler - Porady do gry - Podwyzszenie reputacji klubu
sam sobie odpowiem bo juz jestem po pierwszym sezonie
i po wygraniu ligi mistrzow i zarobilem na transferach ok 100mln $(bez edytora gdzie juz zakladalem osobny watek i wstawilem zdjecia dla udowaodnienienia na to ze sie da ale i tak nikt nie wiezy) bo niepotrafi (co prawda byl; save and load)
ale sie da
to powiem ze dosc wzrosla reputacja ale bez szalu Teraz moge kupywac troszke lepszych graczy

ravsqra Partyzant

do del3 moze mi powiesz jak niby mialbym do zrobic?:) nie mam ligi Hiszpanskiej dodanej

do lukasz 1984 jak ciebie to nie obchodzi to po co to czytasz
to wstwilem dla kogos kto moze dowiedziec sie jak sie takie rzyczy robi
a szkole to juz dawno skonczylem studia tez tylko obronic sie trzeba dlatego koncze na razie z CM2011 za duzo czasu wpierdziela i niezle wciaga

Moge nawet save game udostepnic jak ktos chce przebadac czy bez edytora

pozdro

Palimpsest Młody aktywista

Do szkoły kolego lepiej idź, a nie wagaruj. A to co tu wypisujesz nikogo nie obchodzi.
@

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution