Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

matifootball95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kleyo gram w FM od 4 lat, ale te pierwsze 3 lata to były tak, ze wystawialem sklad, gralem tymi najlepszymi druzynami nawet nie caly sezon bo mi sie nudzilo, noobek bylem, teraz tez jestem ale probuje sie nauczyc czegos

PS: jezeli moglibyscie mi pomoc, to zapraszam na gg; 4591603

Gorzów 1 : 1 Sandecja
Strzały: 4 - 15
Celne 2 - 4
pos. pił. po 50%
ledwo remisik, nie wiem dlaczego ta obrona tak zle gra, skoro maja srednio 12/13 odbior krycie, gra glowa i psychiczne troszke slabiej, 8-13
atak to kompletny niewypał, na 7 bramek strzelonych 1 z karnego(pomocnik) a pozostałe 6 to: 5 obroncow,pomocnikow(rogi, wolny, dorzutki) i 1 napastnika Nie powiem
Sokół Ostróda :D

Sidorf Partyzant

Mi na ostatnim sejwie przez 2 sezony nie wyskoczył ani jeden błąd. A różnorakie "błędy" w silniku typu słabe wykorzystywanie sytuacji na najnowszej łatce nie mają miejsca. Przynajmniej u mnie. To zależy głównie od taktyki. Np. jak grałem Miedzią Legnica to napastnicy strzelali aż miło podczas gdy grałem Arsenalem to nic im nie wychodziło. Miedzią starałem się ułożyć taktykę a Arsenal wypuściłem tak jak "stał". Co do wyprzedaży to tylko raz zaoferowano mi dobrego gracza. Był nim chyba Suarez z Man C. Niestety nie przyszedł do mojego Feyenoordu bo miał za wysokie oczekiwania finansowe. Widać poziom nie jest szczególnie zaniżony. Więc jeśli nie masz poprzednich wersji polecam ci FM 2011. Szczególnie, że do następnej łatki nie zostało wiele czasu a ostatnio widziałem go przecenionego na Steam'ie. Albo mi się wydawało. Naprawdę bardzo fajnie się gra, tylko szkoda, że nie mam tyle czasu co kiedyś ;]

Zymon Partyzant

O ile wiem jest masa błędów ( wystawienie na sprzedaz swietnych graczy np.Carlos Tevez na sprzedaz w Man City, Bardzo wysokie kontrakty mlodych zawodnikow i nietylko).Ja juz chyba 3 lata gram w fm2008 i jakos mi sie nieznudzil(no moze czasami troszke).
był - będzie - jest zawsze IKS!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Ja mam 15-latków w Polsce. Poziom ich umiejętności zależy od jakości szkółki juniorskiej, a ich CA od sieci wyszukiwania juniorów. Oba te parametry możemy edytować oficjalnym edytorem dołączonym do gry.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

AllanKSG Partyzant

25.12.2010 01:57    #4975     Sufler - Porady do gry - kolejny Bug?
Witam u Was też występuje bug że po zapisaniu jakiejś taktyki i zrobieniu nowej taktyki to po ponownym wczytaniu starej taktyki wczyta nam sie co prawda ustawienie piłkarzy z tamtej taktyki ale nie polecenia drużynowe ( zostają te które zostały ustalone najpóźniej). Reasumując nie mamy możliwości zrobienia dwóch innych taktyk. Mogą różnić się tylko ustawieniem formacji ale niczym poza tym. Jest to bardzo denerwujące w przypadku szkolenia więcej niż 1 taktyki w przygotowaniu przedmeczowym... chyba przed patchem problem ten nie występował, ale nie wiem pewnie...

Tobi18 Młody aktywista

[quote]Zainstalowałem to FMRTE, ale i tak jak chciałem wczytać sejwa to wyskakiwał błąd. Mam nadzieję, że nic mi nie uszkodziło[/quote]

FMRTE chyba nie jest jeszcze kompatybilny z najnowszym patchem.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Kanius Partyzant

Edit: Zainstalowałem to FMRTE, ale i tak jak chciałem wczytać sejwa to wyskakiwał błąd. Mam nadzieję, że nic mi nie uszkodziło. Nie będę tego ruszał. Macie jakieś normalne porady ?

siekanowski Partyzant

Witam. Grając polskim klubem parę sezonów pojawił się problem. Po pierwszym rozegranym sezonie do szkółki juniorskiej zgłaszali się nowi juniorzy w wieku 19-20 lat! Na dodatek byli beznadziejnie słabi. Po paru sezonach nie było żadnego juniora godnego uwagi, aby wytrenować jego na przyszłość reprezentacji. Irytuje mnie, ponieważ uwielbiam stawiać na młodych zawodników a zwłaszcza starać się wytrenować polskiego reprezentanta. O dziwo grając w poprzednią wersję managera nie było problemu tego typu. Co senon przychodzili młodzi juniorzy w wieku 15-16 lat z których przynajmniej jednego można było wytrenować na solidnego zawodnika i tak w każdym klubie ekstraklasy.
A moje pytanie brzmi, czy wy również macie z tym problem (nowi juniorzy w wieku 19-20 lat całkowicie beztalencie) ? Macie propozycje, jak to zmienić?
pozdrawiam...

kamYcheck Partyzant

24.12.2010 09:55    #4979     Sufler - Porady do gry - błędy w FM11
jestem fanem serii FM od wielu lat (już od CM) i z wielkim bólem serca muszę przyznać, że jest to najbardziej niedopracowana gra Sports Interactive... ale po kolei... sam fakt tego, że gra ma błędy, które "wyrzucają" z gry.. jakieś crash dumps'y.. grę trzeba zapisywać co tydzień i to na kilku kopiach tak aby "nowy" błąd nie zastąpił wcześniej zapisanej gry... wady wizualne takie jak nagromadzenie jakby kilku ekranów na raz... dopiero klikanie na KONTYNUUJ przywraca normalny wygląd... ale apogeum osiągnęło wszystko dopiero dziś, kiedy to po wielu sezonach w MIDDLESBOROUGH powygrywałem wszystko (grając w sieci z kuzynem) rok 2028.. wygrywam ligę mistrzów oraz w lidzie zajmuję pierwsze miejsce..a tu na nowy sezon gram... w lidze europy!!??!! a nie lidze mistrzów??!! różnica spora a wręcz gigantyczna... inne pomniejsze problemy to gra np. o tarczę wspólnoty z... NIE zespołem, który wygrał puchar anglii, nie z zespołem, który grał w finale pucharu anglii, nie ze zwycięzcą pucharu ligi ani finalistą a... z drużyną z IIIego miejsca.... MASA błędów!! szkoda, że nie wiem gdzie to wysłać by zwrócić uwagę na ten ogrom problemów... dla zainteresowanych mogę dołączyć PARADOKS gry w lidze europy pomimo zwycięstwa w lidze mistrzów oraz premiership... pozdro!!

Perun Partyzant

23.12.2010 18:39    #4980     Sufler - Porady do gry - FAQ - Pytanie o podstawy.
Proszę o pomoc ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji jak zmienić w profilu gracza w miejscu atrybutów PASKI na cyferki, strasznie mi to przeszkadza.

W FM2010 wystarczyło strzałkami kursora wcisnąć w górę lub dół.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution