Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

japycz26 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2010 18:38    #4961     Sufler - Porady do gry - Rzut karny
To samo miałem z "Peszkinem", ale niestety karnego nie wykorzystał :( W rzeczywistości też tak się zdarza.
"Everybody lies!"

matifootball95 Partyzant

28.12.2010 16:14    #4962     Sufler - Porady do gry - Piłkarze bez klubu.
Polecam Selim'a Benachour'a
Bardzo dobry do średniaków z wyższych lig, troszke gorsze staty psychiczne, ale ujdzie :)
Sokół Ostróda :D

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2010 13:09    #4963     Sufler - Porady do gry - PROBLEM z FM11 - proszę o pomoc!
zmieniałeś może skina ostatnio?
wejdź w ustawienia systemu i zmień sobie kolor wskaźnika myszki i może sam wskaźnik, dziwna sprawa ;p

hubertt95 Partyzant

28.12.2010 10:10    #4964     Sufler - Porady do gry - PROBLEM z FM11 - proszę o pomoc!
Proszę kumatych ludzi o pomoc, mam mega dziwny problem zdarzyło mi się to pierwszy raz, a mianowicie gra mi się uruchamia i nie ma z tym problemów, ale w ogóle nie widać myszki... uprzedzodzam pytanie oraz to, żeby nikt nie posądził mnie o głupotę-> myszka normalnie działa,(mam laptopa ) ale gdy wyłączę grę. Sprawdzałem to zarówno na myszce przewodowej i to samo... i jak mam grać bez widocznej myszki? Ktoś z Was miał taki problem? Nie mam pojęcia o co może chodzić, tym bardziej, że gra bez problemów startuje, ale myszki w ogóle nie widać ;/ porażka proszę pomóżcie! Aa...ona tak jak by niewidzialna , bo jak najedzie na jakiś przycisk np. Tak to się podświetla...

Sterowniki przeinstalowałem...nic. ; /

Akontipus Partyzant

27.12.2010 23:08    #4965     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami
A ja znowu o tym samym.........

Wpadłem na pomysł, że to może byc błąd róznicy języków bo kumpel ma wersje polską a ja z racji tego, iż mieszkam w Szkocji kupiłem angilesko-jezycznego FMa. Sciagnąlem więc spolszczenie ale nic to nie dalo.
Zaczęliśmy więc nowego sejwa i okazuje sie, ze dalej nie moge wybrac dlugosci kotraktu a przez to zatwierdzic negocjacji. Nie mam tego problemu gdy gram sam. Ktoś cos doradzi??

XxGieno95xX Partyzant

27.12.2010 17:35    #4966     Sufler - Porady do gry - Piłkarze bez klubu.
hm....
Jacek Krzynówek :) lecz on tylko po modyfikacji daty końca kariery się nadaje...

może jeszcze.....

Bartek Pacuszka (LO), bardzo solidny lewy obrońca no i młody :)

resztę dam ci za chwile tylko sprawdzę u siebie w manageże kogo to ja zatrudniłem z wolnego transferu bo już nie pamiętam...

Akontipus Partyzant

27.12.2010 16:22    #4967     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami
No szkoda, ze nikt mi nie potrafi pomóć moze reinstalka i wgranie patchy na nowo pomoże. Dodam tylko, że gram z kumplem w sieci i on "stawiał" tą rozgrywkę. Gdy przełączył sie na mnie mogł popdisac kontrak bez problemow z każdym. Czyli ja mam błąd. Zwolnienie i ponowne zatrudnienie nic nie dało. Poprawa sytuacji finansowej (45 mln na balansie) także. Mam do wydania 9 mln a do limitu pensji brakuje mi ok 200 k. Strasznie to dziwne....

rainfall248 Młody aktywista

Jestem fanem Realu Madryt odkąd dowiedziałem się, że taki klub istnieje.
Oglądam wszystkie mecze od ery Capello (czyli od kiedy mam internet)
afro_13 trafiłeś prawie w sedno, ustawienie Mourinho dla Realu w skrócie?
4-2-3-1
Bramkarz libero - obrona.
Boczny obrońcy - automatycznie.
Środkowy obrońca - 1 stoper (Pepe), 2 zabezpieczenie (Carvalho/Albiol)
Xabi Alonso - cofnięty rozgrywający wsparcie (ustawiony jako podstawowy rozgrywający)
Khedira/Lass - środkowy pomocnik obrona / pomocnik odbierający piłkę obrona
Di Maria- skrzydłowy wsparcie (gra przy lini)
C.Ronaldo - skrzydłowy atak (zaznaczone wyjścia na wolne pole)
w środku Ozil - wysunięty rozgrywający wsparcie, lub ofensywny pomocnik wsparcie, jeśli Kaka - ofensywny pomocnik atak lub klasyczna 10
atak to Środkowy napastnik - atak, ew. dla Higuaina pasuje Lis pola karnego.

filozofia Realu to przede wszystkim uniwersalność
linia obrony - troszkę cofnięta,
filozofia - płynny
strategia - kontrola
podania - domyślne
dodatkowo: większa swoboda,
pressing, odbiór i dośrodkowania - domyślnie, szukanie gry + krycie strefowe.

PS. te 4-2-3-1 to taktyka do ogrywania wszystkich prócz Barcelony, na Barcę preferuję ustawienie Interu z półfinału LM,
4-1-4-1, wszystko tak jak wyżej tylko, wywalam Kakę/Ozila i wstawiam Lassa na rygiel defensywy i cofam skrzydłowych troszkę.
zmieniasz na grę z kontry, ścisła dyscyplina i dajesz grę skrzydłami i mnóstwo dośrodkowań,
jak kupisz Llorente na ŚN to Barca leży ;D

Jak nie idzie ci w meczu 4-2-3-1 to zmieniaj obrońcę na ofensywnego gracza, tak robi Mourinho - naprawdę działa.

HuTT Partyzant

To i ja zgłaszam się po pomoc :) Obecnie prowadzę Jagiellonię i potrzebuję skompletować sztab szkoleniowy.Mianowicie do szczęścia potrzebni są: fizjoterapeuta, scout, trenerzy (trening defensywny i strzelecki) i jeśli dałoby radę to asystent. To spora lista, na ich płace mogę wyłożyć do 15-20 tyś. złotych/tyg.

Włodek Lubański ignoruje moje zaloty, Józef Młynarczyk przekracza limity zarządu (pensja/tyg.)
Zatrudniłem też Jerzego Podbrożnego i Dariusza Prosineckiego.

Pozdrawiam

stachu2424 Partyzant

[quote=matifootball95]Kleyo gram w FM od 4 lat, ale te pierwsze 3 lata to były tak, ze wystawialem sklad, gralem tymi najlepszymi druzynami nawet nie caly sezon bo mi sie nudzilo, noobek bylem, teraz tez jestem ale probuje sie nauczyc czegos

PS: jezeli moglibyscie mi pomoc, to zapraszam na gg; 4591603

Gorzów 1 : 1 Sandecja
Strzały: 4 - 15
Celne 2 - 4
pos. pił. po 50%
ledwo remisik, nie wiem dlaczego ta obrona tak zle gra, skoro maja srednio 12/13 odbior krycie, gra glowa i psychiczne troszke slabiej, 8-13
atak to kompletny niewypał, na 7 bramek strzelonych 1 z karnego(pomocnik) a pozostałe 6 to: 5 obroncow,pomocnikow(rogi, wolny, dorzutki) i 1 napastnika Nie powiem
[/quote]
A moze oprócz złej formacji dajesz też złe rozmowy motywacyjne i instr.dotyczące rywali?!

Zrób taktykę 4-2-2-2
Boczni obroncy- zadanie:wsparcie
Środkowi obroncy- zadanie:zabezpieczenie
Środkowy pomocnik prawy->pomocnik odbierający piłkę-zad.:obrona
-II- -II- lewy -> cofn.rozgryw..wsparcie(kreatywny musi byc)
skrzydłowi(linia wyżej niz srodkowi) zad.atak(szybk.drybling,podania,dośr.)
prawy nap.-lis pola karnego
lewy napastnik- środkowy napastnik zadanie:atak

Filozofia: Zrównoważona
Strategia wyj.: Ofensywa lub standard(bez wiekszego ryzyka)
Podania: krótkie
Wieksza swoboda
intesywniejszy pressing
odbiór Bardziej łagodny
dośrodkowania : ostre
swoboda pozycyjna : domyślnie
podstawowy rozgrywający : nie
suwaki z linią obrony i tempem:domyslne,a szerokość:szeroko(1kreska w prawo od normalnie)
pułapki ofsajdowe: nie(linia obrony jest wysunięte,ale po to sr.obroncy mają
ustawione zadanie:zabezpieczenie zeby cofać się bliżej własnie pola karnego)
Jak będą się szybko męczyć to ustaw łagodniejszy pressing(linia obrony automatycznie tez troche się cofnie)i ustaw podania bezposrednie.

na załączonym obrazku jest własnie taktyka,którą cykam WIDZEWEM.Zmieniam oczywiscie szerokość,tempo i podania zaleznie od przeciwnika i boiska na którym gram.
Własnie koncze 2sezon i : 2 razy z rzędu : mistrz,pp.
mam 27kolejke : 25zwyciest 1remis, 1porazka. Jak ktos nie wierzy to niech napisze wrzuce screeny jakie bedzie chciał.Nie ma problemu:P

spróbuj mysle,ze warto.Tylko spokojnie piłkarze potrzebują z 2-3 spotkania zeby sie nauczyć grać tą formacją. No i musisz tez stosować przygotowania do meczu (podczas sezonu mam na 3kresce od lewej czyli 20% ogólnego treningu).

pzdry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution