Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

lew77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mógłby ktoś reupnąć ?
http://www.cmrev(...)nie.html
Widzew ole ,ole .xD

jacelinho Partyzant

[quote=14kobus]STRANRAER, 3 liga szkocka
Grywalne ligi: Szkocja, Polska.
Budżet: ni ma :/

Poszukuje zawodników na wszystkie pozycje, którzy pomogą mi awansować do 2 ligi szkockiej. Piłkarze muszą być darmowi i przede wszystkim chętni do gry w moim bardzo skromnym klubie ;)
[/quote]

Keegan Ayre Mateusz Trachimowicz Marcin Sztobryn Andrzej Treszczotko Dariusz Osuch Igor Witczak Slawomir Wilczewski Michal Siwik Artur Melon

Oni do mnie przeszli do Bostonu United ( klub w 6 lidze angielskiej )

KrzysztofR Młody aktywista

Mi to wygląda na uszkodzoną płytkę albo konflikt instalacji z jakimś procesem, może antywirusem.
Spróbowałbym instalacji przy wyłączeniu wszystkiego co zbędne i antywirusa/firewalla też.

Jak Ci się nie uda nic to może spróbuj przez Steama? On ma sprytne opcje sprawdzania spójności plików itp. Może przelecieć wszystko i zobaczyć gdzie jest błąd, później go naprawiając. (pobierając właściwe elementy z internetu)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Damian, nam nie chodzi o to, że zawodnicy grają słabo - tutaj rozchodzi się o silnik meczowy i wszelkie pierdoły z nim związane. Kasztelanem meczu nie przegrałem, więc nie śmiem twierdzić, że grają słabo. Po prostu na 11.1.1 grało się miodniej, ale za łatwo jak to stwierdził Guz. A dla odmiany 11.2.1 jest ciut trudniejszy, co mi akurat nie przeszkadza, ale nie spełnia moich oczekiwań jeśli chodzi o działanie silnika meczowego - chociażby kreowanie zbyt dużej liczby sytuacji podbramkowych w stosunku do tego, co wpada do siatki - wątpię, żeby 4ligowy zespół oddawał IRL 22 strzały na bramkę.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

carlosss89 Partyzant

nie wiem czy to dobry dzial ale jesli SPADEK VALENCII z ligi nie jest hitem to juz nie wiem sam ;) Sevilla takze byla bliska spadku na poczatku sezonu ale dzwignela sie na 5 miejsce. Troszke szkoda bo lubie nietoporzów ;)
http://tinypic.com/r/sy5sg1/7

gucioprawda Młody aktywista

30.12.2010 12:47    #4956     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
Jak mnie ten błąd wyskakiwał przy FM '10, to okazało się, że mimo iż RAM posiadałem dostateczną ilość (wtedy 2 GB), to był on uszkodzony i pracował w 60 - kilku procentach. Programy diagnostyczne tego nie wykrywały, dopóki mi informatyk tego nie wyjął z kompa i na czymś tam nie sprawdził.
Poczekaj lepiej na kompa nowego, bo będzie Ci się wtedy lepiej grało. Takie wyczekiwanie bardzo nakręca;)

Bakerman Partyzant

30.12.2010 10:29    #4957     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
[quote=Slayer Warszawa]FM 2011 ma wieksze wymagania niz FM 2010, dziękuje i pozdrawiam.[/quote]
Znowu piszesz nie na temat? Co mnie obchodzi FM 11??

Przeinstalowałem FM na innej partycji tym razem, ogólnie gra mi się wyłącza na etapie "loading" Po deinstalacji w rejestrze windowsowym i przez program regcleaner. Usunąłem wszystkie pliki oprócz savów starych, ale je mam w innym miejscu. Spróbuje jeszcze zeskanować jakimś programem moją pamięć RAM, może jest uszkodzona i ew jeszcze sprawdzę, czy nic mi się w kompie nie odczepiło.
Chyba ten problem nie do usunięcia. Może po formacie.

Bambinos Partyzant

Nie wiem czy bartibisie będziesz tu zaglądać ale ja w tym składzie zmienił bym środek obrony,choć Żewłakow i Bąk to niewątpliwie dobrzy zawodnicy zdecydował bym się na młodszych,ewentualnie zrobił bym to po euro 2008.Rzeźniczak w tej wersji to solidny obrońca więc na niego mógł byś stawiać już teraz.Kokoszka chyba też wygląda nieźle ale już nie pamiętam dokładnie więc musisz poszukać ale chyba Marcin Drzymont w 07 wygląda nieźle więc spróbuj :)

kosior145 Partyzant

29.12.2010 16:24    #4959     Sufler - Porady do gry - Klasyczny Widok Taktyki
mam takie pytanie czy wazne jest to ustawienie w suwakach tych zaznaczonymi ptaszkami one musza byc aktywne np. nastawienie,podania czy one wazne sa czy mozna je odnzaczyc i bedzie ustawiane jako zespol
chodzi mi o te nastawienie itp wszystko jest w obrazku

14kobus Partyzant

STRANRAER, 3 liga szkocka
Grywalne ligi: Szkocja, Polska.
Budżet: ni ma :/

Poszukuje zawodników na wszystkie pozycje, którzy pomogą mi awansować do 2 ligi szkockiej. Piłkarze muszą być darmowi i przede wszystkim chętni do gry w moim bardzo skromnym klubie ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution