Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tamat wałkowany wielokrotnie, ale cóż

gram sobie i gram i nagle w czasie zapisywania gry zawiesił się komputer :( gry nie da się wczytać. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie uszkodzonego zapisu?

Kopię mam sprzed jakichś 2 miesięcy (czasu gry), a w międzyczasie skończyłem sezon (mistrzostwo ekstraklasy, wygrana w pucharze polski...), więc szkoda gry nawet bardzo...

Tome888 Partyzant

30.01.2011 20:45    #4892     Sufler - Porady do gry - Pytanie
[quote=don Pawel]rozbuduj baze szkoleniowa. Rozbudowując w koncu dojdziesz do akademii piłkarskiej. [/quote]
Baze treningową czy obiekty młodzieżowe?

don Pawel Partyzant

30.01.2011 19:21    #4893     Sufler - Porady do gry - Pytanie
rozbuduj baze szkoleniowa. Rozbudowując w koncu dojdziesz do akademii piłkarskiej.

BKS_Skrzat Młody aktywista

Słuchaj, jeżeli w procesach jest fm.exe. To jest ok. Ja zawsze muszę czekać z 5 minut, aż się FM włączy. Troszkę cierpliwości i nie klikaj po kilka razy w ikonkę.

szycha333 Partyzant

28.01.2011 21:31    #4895     Sufler - Porady do gry - Maksymalna Frekfencja
Niestety ma wpływ, przy mieście 10-25tys mieszkańców maksymalna frekfencja wynosi 2511
Mimo wygrania 2 ligi zachodniej, 1 ligi oraz Pucharu Polski ta liczba pozostaje niezmieniona... Średni frekwencja oczywiście wzrasta, spróbuje jeszcze wygrać ekstraklasę oraz 2 raz puchar polski i wtedy będę pewny na 100%

Gulderos Partyzant

Zacząłem grę we Francji, konkretniej ESTAC w Lidze Krajowej. Polecam - 600k na transfery, nieźli, młodzi zawodnicy i przede wszystkim, mają szkółkę, w miarę dobry stadion i finanse. ;>

$Jahoo$ Partyzant

Jeżeli chodzi o mnie to rozpocząłem grę w Szkocji a dokładnie w Celticu :)

Zobaczymy ile przetrwam..

mcwhite82 Partyzant

Dzięki za zainteresowanie tematem :)

pytałem ponieważ powoli tracę cierpliwość do powolnego działania gry, po prostu przeliczyłem się jeżeli chodzi o moc mojego komputera i planuję rozpocząć grę od nowa, tyle że z parametrami jak wyżej.

Obecnie gram Wikingami z dalekiej północy Norwegii - Harstad (2 liga, grupa 4), genialna lokalizacja, jeden z największych ośrodków turystycznych na północy Norwegii, niesamowity klimat, są wyniki...tylko załadowałem za dużo lig na podgląd (m.in. polska, szwedzka, litewska, brazylijska itd.) i niestety gra chodzi jak żółw.

Natomiast odnośnie transferów, to przy obecnej rozgrywce najczęściej po moich zawodników zgłaszają się sąsiedzi ze Szwecji.

Do następnego podejścia mam już upatrzony zespół z BSP - Grimsby (ligi angielskie jako jedyne grywalne). Wiem, że to niska liga i zainteresowanie piłkarzami małe, ale pamiętam z poprzednich edycji FM-a że grając w BSP głównie Szkoci podkupywali mi zawodników.

Także z tego co czytam w waszych postach moje wątpliwości są jak najbardziej rozwianie.

Pozdrawiam, wszystkich FM-maniaków.

$Jahoo$ Partyzant

Zenitem grałem, a po za tym do Rosji mnie nie ciągnie.

Ajax jako tako mógłby być tylko że troszkę mały budżet mają jak dla mnie.

A co do Dynama, Anderlechtu i BATE to powiem osobiście nie grałem.

todol Partyzant

27.01.2011 10:54    #4900     Sufler - Porady do gry - 3 koszulki problem
mi tez to przeszkadza podpinam sie do pytania

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution