Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

szit Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2011 23:48    #4871     Sufler - Porady do gry - bład FM 2011
Witam. Kilka dni temu zakupiłem orginalną wersję fm2011, zainstalowałem wersję 11.2.1. Dziś już 2 razy wystąpił błąd, po którym gra się wyłącza: "Program football manager 2011 11.2.1f164501 przestal dzialac". Wiecie co zrobić, żeby wyeliminować ten błąd?

Edit:
Dodam tylko że gram w lidze polskiej i tylko ta (a raczej te) liga jest dostepna. Baza danych mała, a gra ocenia mojego laptopa na jedną gwiazdkę:/. I tak chcę zacząć od początku, zmienić bazę danych na dużą i dodać wszystkie możliwe ligi oprucz oczywiście polskiej (tam chcę grać dalej) jako "tylko podgląd". To co teraz gram wydaje mi się mało realistyczne. Stąd moje kolejne pytania:
1. Czy taka konfiguracja się sprawdzi?
2. Czy patch 11.2.1 może być powodem tego błędu? Przed patchem nie grałem bo czekałem z kupnem gry na pojawienie się tej łatki.
3. Opcja "tylko podgląd" służy do tego, że wszystkie ligi rozgrywają normalnie swoje mecze, ja tylko nie mogę tam grać?
Wcześniej grałem w FM 2007, tam zagrałem kilkanaście sezonów, byłem już w 3 klasie rozgrywkowej w Anglii, (zacząłem od 6), walczyłem o awans wyżej i... save się uszkodził. Tak przynajmniej wyczytałem tutaj na cmrev. Chciałbym uniknąć powtórzenia tego traumatycznego przeżycia z mojej przeszłości, dlatego proszę was o pomoc:). Już wymyśliłem, że będę robił oddzielne save'y po każdym sezonie:).

konon94 Partyzant

Iwański, Petasz, Borysiuk, Peszko, Kucharczyk, Rybus, Krychowiak, Robak, Perquis(?), może Aquafresca???

Demonir Partyzant

[quote=Tome888]Szukam klubu który:
1. Ma minimum 10mln euro na transfery
2. WIELU młodych obiecujących piłkarzy
3. Stadion minimum 20tys
4. Odpada Napoli, Dinamo Zagrzeb(chociaż i tak nie ma tyle na transfery)
5. NIEZŁY sztab szkoleniowy
6. Mile widziany brak długów chyba że ma duży stadion(ponad 50tys)
FM2010[/quote]
Atletico Madryt

10kilan Partyzant

07.02.2011 22:23    #4874     Sufler - Porady do gry - Newgeni/regeni
[quote=szycha333]Znalazł ktoś takich Polaków? Jak silna jest Polska reprezentacja w dalszych sezonach?[/quote]

No właśnie Polaków takich nie ma...Grając City i mając 2015 rok miałem newgenów z wielu krajów ale z Polski żadnego solidnego talentu nie spotkałem.
Podobnie jest teraz,gdy gram Legią. Jedna z najlepszych szkółek,a już 3 sezon z rzędu gdzie nie wychował się nikt nawet na szeroki skład. Podobnie w innych klubach,nawet nie ma kogo kupić ;P Co do talentów to jest ich masa. Ja polecam: Brazylia,Argentyna,Meksyk,RPA,Egipt,Algieria,Belgia,Dania i Bałkany(Serbia,Chorwacja,Rumunia). Szukajcie głównie w Afryce bo tam są tańsi i niekonieczni gorsi ;)

A co do reprezentacji Polski to grając polską drużyną i ściągając dużą liczbę zagranicznych piłkarzy po 6-7 sezonach trzon kadry stanowią nowi Perejrowie i Olisabebowie xd

matifootball95 Partyzant

http://zapod(...)png.html

Pierwszy sezon, typ mediów na ostatnie miejsce(18) Obawiałem się tych czterech meczy z potęgami Bundesligi, Szkoda, że przez kondycję tracę bramki w koncowce(2:0 do 76min z Schalke, 2:0 do połowy z Bayerem) Ale teraz kilka słabszych rywali, jakoś pojdzie, oby jak najlepiej, potem dodam następne screeny.

@down wygrasz podobnie, jeżeli ustawisz skład najsłabszych obroncow na atak(5) 5 na ofensywna pomoc 5 bramkarz wsparcie czy atak(nie wiem czy się tak da w tym managerze, nie sprwadzałem :P ) i będziesz miał podobny wynik ; ) jeżeli to z gry, to nie wiem, dziwne :D
Sokół Ostróda :D

Tome888 Partyzant

Szukam klubu który:
1. Ma minimum 10mln euro na transfery
2. WIELU młodych obiecujących piłkarzy
3. Stadion minimum 20tys
4. Odpada Napoli, Dinamo Zagrzeb(chociaż i tak nie ma tyle na transfery)
5. NIEZŁY sztab szkoleniowy
6. Mile widziany brak długów chyba że ma duży stadion(ponad 50tys)
FM2010

ksgdamian Partyzant

07.02.2011 11:00    #4877     Sufler - Porady do gry - Trening
a przeszkadzają Ci te oferowane przez grę? To tylko 2 treningi!

zabus900 Partyzant

06.02.2011 21:36    #4878     Sufler - Porady do gry - Oboz
acha szkoda ze nie ma czegos takiego jak wyjazd na oboz przedsezonowy dzieki za odp :)

ratamahata69 Partyzant

06.02.2011 19:08    #4879     Sufler - Porady do gry - Genie Scout vs. Vista = problem
Witam,

Mam następujący problem - chciałem przetestować sobie nowego Genie Scouta ale niestety, każda wersja chociaż instaluje się bez przeszkód to nie daję się otworzyć. W momencie gdy chcę uruchomić program to wyskakuje komunikat o Genie Scout przestał działać i ze Winda szuka rozwiązania problemu... ale nie znajduje :/ Próbowałem odpalić jako administrator i jest to samo.

Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

MaR

Gallacher Partyzant

06.02.2011 00:02    #4880     Sufler - Porady do gry - Bug czy rzeczywostosć ?
To dziwne panowie że jak kiedyś grałem to dany zawodnik był bez kontraktu i nie dało się z nim podpisać kontraktu ? czyżby właśnie ten ekwiwalent ? i czy można dać dowolną wartość za wyszkolenie ?
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution