Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

zwil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Gram już 6 sezon borusią dortund w fm 2011 i nagle wchodząc w gre widze komunikat: not well-formed (invalid token) at line of Profile0.xml.

Przez ten komunikat wchodzi mi w gre ale grafika sie zmienia na niewyraźną i wogóle nie da sie grać, klikac myszką. co zrobić? Patcha mam zainstalowanego jakby cos.

Proszę o pomoc
Zwil

kosior145 Partyzant

van der vaart gra magicznie u mnie nie raz juz mnie ratował wiec szkoda mi go było sprzedac ale cóż sprzedałem go do MU za 22 mln, innych nie sprzedam mam, maja kontrakt i muszą go wypełnic

ksgdamian Partyzant

12.02.2011 06:48    #4863     Sufler - Porady do gry - Asystent
napisz tutaj http://www.cmrev(...)page=155
a nie zaśmiecaj suflera

konon94 Partyzant

[quote2=MUFCFAN]Jeszcze dodam do tego postu:[quote=MUFCFAN]Witam, gram w FM11. Szukam drużyny z lig:Włochy, Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia.
Żeby to była główna liga i klub prognozowany okolo 14-20miejsce.
Dość ciekawy stadion (jak na lige) ,dobrzy młodzi piłkarze. Nie chodzi mi o drużyne która ma mega talenty jakimi są Babacar czy cos w tym stylu. Co do budżetu to okolo 3-10mln euro na transfery :) Dziękuje z góry za pomoc.[/quote]

że mogą też być drużyny z Bundesligi :)
[/quote2]

Liga włoska - jak najbardziej ciekawa
Pozycja - środek tabeli, ale spokojnie można pocisnąć w europejskie puchary
Stadion jest ok
Budżet około 5 mln Euro
Talenty : Sanchez, Isla, Asamoah no już troszkę starszy Handanović i najstarszy Di Natale
Myślę, że to choć trochę wpisuje się w twoją wizję. Gra się tym klubem bardzo przyjemnie, a jest nim oczywiście Udinese :)

szycha333 Partyzant

10.02.2011 21:29    #4865     Sufler - Porady do gry - Newgeni/regeni
Czemu moi newgeni mają od razu 18-20 lat? Gram w Polsce Kaszubią Kościerzyna, akademie piłkarską posiadam szkółka juniorów poziom 6

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
08.02.2011 21:22    #4866     Sufler - Porady do gry - Bład
Mi to wyskakiwało podczas meczu, jak zainstalowałem jeden plik, który mi przeszkadzał. Usunąłem i problem z głowy. Ale da się grać i bez usuwania, wystarczy klikać ok za każdym razem, gdy pytają.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Wichura Partyzant

Witam przepraszam za offtop ale potrzebuje pomocy jak przekwalikowac zawodnika na inna pozycje np.jestem szkoleniowcem Legii i Rybusa widze na srodku pomocy ale nie wiem jak go przekwalikowac wczesniej probowalem go ustawic jako Ofensywny srodkowy pomocnik kilka meczy mial dobrych i ocene na Kompetetny ale gdy ja go nie widzialem na tej pozycji tylko na Srodkowym pomocniku i ustawilem dla porownania go znow na OPŚ to ocena byla juz na Niezdarny błagam pomozcie co mam zrobic by Rybus gral dobrze na ŚP bo jestem wielkim zwolennikiem trojki Rybus Żyro Borysiuk i chce by grali w jednej 11 a na PP mam juz talent z BATE Nekhaliczyka(czy jak to sie pisze) i moja wymarzona linia pomocy wyglada tak:Nekhaliczyk(PP),Rybus(ŚP)Borysiuk(ŚP),Żyro(LP).Pomocy.Z góry dzieki.BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

Wichura Partyzant

08.02.2011 13:15    #4868     Sufler - Porady do gry - Newgeni/regeni
Witam przepraszam za offtop ale potrzebuje pomocy jak przekwalikowac zawodnika na inna pozycje np.jestem szkoleniowcem Legii i Rybusa widze na srodku pomocy ale nie wiem jak go przekwalikowac wczesniej probowalem go ustawic jako Ofensywny srodkowy pomocnik kilka meczy mial dobrych i ocene na Kompetetny ale gdy ja go nie widzialem na tej pozycji tylko na Srodkowym pomocniku i ustawilem dla porownania go znow na OPŚ to ocena byla juz na Niezdarny błagam pomozcie co mam zrobic by Rybus gral dobrze na ŚP bo jestem wielkim zwolennikiem trojki Rybus Żyro Borysiuk i chce by grali w jednej 11 a na PP mam juz talent z BATE Nekhaliczyka(czy jak to sie pisze) i moja wymarzona linia pomocy wyglada tak:Nekhaliczyk(PP),Rybus(ŚP)Borysiuk(ŚP),Żyro(LP).Pomocy.Z góry dzieki.BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

machaj88 Młody aktywista

08.02.2011 09:19    #4869     Sufler - Porady do gry - Newgeni/regeni
[quote=rainfall248] reszta państw w Ameryce Południowej Meksyk, Portugalia, Holandia, Turcja...
[/quote]Ameryka płd... to ciekawe kto zagra na euro ;]

[quote=Niklas]Prowadzę reprezentację Polski, mam rok 2014 i tylko jednego serio zdolnego newgena-obrońcę. Jest jeszcze jeden bramkarz, ale on chce grać tylko dla Niemców. Trudno, mamy w końcu Szczęsnego:D[/quote]
Mam dokładnie to samo ;) ŚO 19 l. z Legii, filar defensywy, mam jeszcze regena Arsenalu, Jackiewicz 17 lat, też ŚO ale gra w kadrze Niemiec U-21 (skąd my to znamy), we Francji też znalazłem kilka polskich regenów mi w Auxerre. Zauważyłem że zawsze tam gdzie grał kilka lat jakiś dobry Polak, rodzi się jakiś jego rodak. Mam też w Southampton niezłego obrońcę ale sam osobiście go wyszkoliłem, jak się "urodził" wart był 4 tys. i wg asystenta, to tylko pionek z połową gwiazdki w potencjale, rok pod moim skrzydłem i chłopak jest wart 170 tys. i ma już 2,5 gwiazdki w potencjale, wychodzi na to że warto samemu zaopiekować się regenem by wyrósł z niego ktoś dobry.

Co do szukania regenów, to scouting to akurat opcja dla leniwych. Wysyłasz, czekasz 2/3/4 mies, czytasz raporty a każdy talent ma już podpisany kontrakt z innym europejskim klubem. Trzeba się wziąć samemu do roboty, 2 czy 3 stycznia, znaleźć godzinkę w terminarzu i wybrać się osobiście do Brazylii, przetrzepać wszystkie kluby od A do Z (albo od Z do A) i ubiec konkurencję.

yankes750 Partyzant

Przetestowałem kilku piłkarzy, ktorych poleciliscie. Oto efekty:
Kupisz - dobry mecz, jestem zadowolony
Lebedynski- niby zaliczyl asyste ale ma bardzo slaba sile strzalu. troche zawiodl
Grosicki- slabiutko, o wiele gorzej do Kupisza
Borysiuk- narazie ma kontuzję ale mysle ze da rade
Peszko - nic specjalnego, już Kupisz zagrał lepiej
Kucharczyk - jest ok, strzelil gola w 2 meczu, teraz niestety ma kontuzje
Krychowiak - tak srednio, Janusz Gol zagral lepiej
Robak- słabiutko, rezygnuje z dalszych powolywan
Perquis- mam go od poczatku w skladzie
Jodłowiec-kontuzje ma na razie
Petasz - on jeszcze nie dostal szansy ale sproboje w nastepnym meczu

A to ci, których ja testowałem
-Hubert Wołąkiewicz tak srednio, glik o wiele lepiej sie spisuje
-Mateusz Siebert, dobry wystep
-Manuel Arboleda - jak najbardziej podstawowy obronca ale po euro zakonczy kariere bo nie jest mlody
-Grzelczak, tez nic specjalnego ale lepiej od Robaka i Lebedynskiego
-Ślusarski - dobry wystep, strzelil gola w debiucie.
-Hołota-nic specjalnego
-Salamon-j.w
-Budzinski- moze byc w ostatecznosci

Planuję jeszcze przetestować:
D.Gołębiewski
Janoszka
Sotirovic
Ktory z tych pilkarzy najlepiej by sie sprawdzil

Prosiłbym o jeszcze jakieś porady odnośnie N, ŚPO, ŚO, PO i trenera do reprezentacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution