Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

rainfall248 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2011 20:54    #4851     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu.
Też to zauważyłem, ale tylko przy kupowaniu newgenów. Jak ściągnąłem Lucasa Digne to wszystko było normalne - po 3 latach został wychowankiem mojego klubu.
Może newgeni zaliczani są od razu jako wychowankowie klubów, w których się pojawili? - chociaż na przykładzie Digne - "szkolony w klubie (15-21)" powinno dać się zrobić wychowanka z newgena kupionego w wieku < 18 lat.

Jarzinho Partyzant

21.02.2011 20:34    #4852     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu.
Witam. Po rozegraniu kilku sezonów powstał u mnie problem z wychowankami. Kupowałem młode talenty w wieku 16-17 lat i oni w wieku 21 lat nie dostają statusu wychowanka. Mimo to w filtrze po zaznaczeniu "Status wychowanka" pokazuje mi "szkolony w klubie(0-21)" przy 3 zawodnikach i "szkolony w klubie (15-21)"także przy 3. Z czego tą drugą grupę mogę zaliczyć do wychowanków, a byli oni w klubie przy rozpoczęciu gry.
Pytanie moje brzmi, czy to błąd w grze, czy po prostu mimo kupna zawodnika w wieku 16-17 lat nie zostanie on nigdy uznany jako prawdziwy wychowanek, a co najwyżej jako wyszkolony w kraju.?
Widziałem już podobne pytanie(w kwestii Lecha), ale nie doczekało się odpowiedzi.
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.

bajus Partyzant

[quote=chromek93]Hey,poszukuję klubu który przede wszystkim szybko mi się nie znudzi musi się dużo dziać w nim grałem już Jagiellonią ,M&#039;boro i Eintrachtem Frankfurt ,nie lubię mieć wszystkiego wyłożonego na tacy dlatego odpadają takie kluby jak Barca ,Real M. ,Man.City ,chcę budować zespół ,może to być drużyna z ligi najwyższej lub z zaplecza które typowane są na miejsca raczej w środku tabeli ,najchętniej pograł bym w Lidze Hiszpańskiej ,Francuskiej czy Włoskiej ale inne ligi oczywiście nie odpadają ... Proszę o propozycje !!! z Góry dzięki ... [/quote]

Jak chcesz żeby Ci się nie nudziło to zacznij grać w niższych ligach, np. w 4 lidze angielskiej. Będzie duża frajda jak zespołem z 4 ligi awansujesz do Premier League, ale to troszkę czasu minie póki tam się dostaniesz ;d ale gra szybko się nie znudzi , sam tak gram :D

rainfall248 Młody aktywista

20.02.2011 14:46    #4854     Sufler - Porady do gry - Crush Dump ogromny problem.
Szczerze wątpię, że Crash Dumpy leżą tylko po stronie FMa.
IMO jest konflikt na linii: gra - twój komputer.
Może to wina parametrów kompa - chociaż to mało prawdopodobne, bardziej oprogramowania i systemu jakiego używasz? Może jakieś aplikacje na dysku przeszkadzają.
Takich problemów jest mnóstwo, poszukaj w necie.
Próbowałeś w ustawieniach wyłączyć/włączyć "Kompresuj zapisane gry" (chociaż raczej to nie pomoże)?
Gdzieś przeczytałem, że pomocne może być usunięcie plików z: [quote]C:Documents and SettingsPCMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011crash dumps[/quote].
Spróbuj odpalić save na innym kompie, zrobić format/defragmentację u siebie.

AlexManager Partyzant

Pierwszy sezon Lechem.
Piłkarze kupieni za ok 3mln funtow(gram bez edytora, po prostu opylilem troszke i podwyzszyli mi placowy kilka razy i transferowy kilka :P)
3 runda eliminacji LM(pierwszy mecz, drugi wygralem 2:0):
http://img13(...)t30.png/
サッカーはあなたと一緒にしよう

buczek93 Młody aktywista

Witam. Tak jak w temacie, mam ostatnio problem z fochami moich zawodników. Prowadzę Inter, zmierzam pewnym krokiem po tytuł w 1-szym sezonie gry ale radość z gry psuje jeden feler. Dwójka moich zawodników jest obrażona na kary pieniężne. Nie byłoby to nic dziwnego, gdyby nie to, że Samuel Eto'o z całkiem niezłą wartością temperamentu (10) i profesjonalizmu (15) nie chce ze mną rozmawiać już 2 miesiące. Częściowo może to tłumaczyć jego kontrowersyjność (16), ale wydaje mi się że to i tak za długo. Jeszcze gorzej jest z Materazzim, który nie odzywa się do mnie od 6 miesięcy - jego postawa wkurzyła mnie na tyle, że gościu wylatuje, ale chciałbym uniknąć tego samego z czarnuszkiem z Kamerunu. Domyślam się, że mam po prostu cierpliwie czekać na to, aż fochy adekwatne dla 10-latka w końcu zawodnikom przejdą. Pytanie tylko, ile ? No i dodam, że Eto'o 2/3 meczów gra nerwowo bez względu na to, gdzie gram, z kim i jaką odbyłem z nim rozmowę motywacyjną. Jeżeli nie strzeli gola to łapie kiepskie średnie, jak strzela to od razu po trzy. Chciałem mu zwrócić uwagę na słabsze występy, ale on nie ma ochoty ze mną gadać. Cierpliwie siedzieć i czekać, czy rozejrzeć się za zmiennikiem Milito ?

Stokrotka89 Partyzant

Mam pytanie o sztab szkoleniowy, a konkretniej asystentów. Chciałem mieć więcej lepszych trenerów niż pozwala mi zarząd, więc 3 najlepszym z nich dałem stanowiska asystentów, po to, żebym mógł zatrudnić 3 nowych trenerów. Wszystko było by OK, gdyby nie fakt, że teraz głównym asystentem został Tomasz Hajto. Hajto w treningu jest świetny, ale motywacja, wiedza taktyczna i ocene zawodnika ma zbyt niskie, żeby byc moim "pierwszym oficerem". Chodzi mi o to, że Hajto mi teraz przesyła raporty z treningów, raport o składzie itp. a wlałbym żeby tego nie robił. Ma ktoś pomysł jak to zmienić?

jarza14 Partyzant

16.02.2011 22:17    #4858     Sufler - Porady do gry - wzrost reputacji
Witam i mam pytanie: od czego zależy wzrost reputacji klubu? Bo z tego co zauważyłem w mojej grze to jest jakaś kpina, ale po kolei. Zakończyłem właśnie 5-y sezon w polskiej lidze (gram Legią) i postanowiłem podejrzeć za pomocą FMRTE jaką reputację ma liga polska no i mój klub. Reputacja ligi troszkę wzrosła do 120 i to wszystko rozumie, ale jak spojrzałem na reputacje moją i Wisły to aż zbladłem. Wyniki są następujące: reputacja Wisły: 6228, a mojej Legii: 6142
A teraz przytoczę osiągnięcia w ciągu tych 5 sezonów: Wisła: 0 mistrzost, 1 vicemistrzostwo, 0 awansów do fazy grupowej zarówno LE jak i LM. A teraz moje wyniki Legią: 5 mistrzostw, 4 awanse do LM, finał LE oraz 1/4 LM. Już nie wspomnę, że w rankingu klubowym jestem na 23 miejscu (69899 punktów współczynnika), a Wisła na 253 (5899 pkt)
Od przyszłego sezonu będą z Polski 2 drużyny grały w LM, awans w rankingu na 12 miejsce tylko dzięki moim wynikom, przez całą grę tylko jeden raz inny zespół niż mój awansował do fazy grupowej europejskich pucharów (Śląsk i zdobyli bodajże 1 pkt)

I niech mi ktoś teraz wytłumaczy jakim cudem Wisła ma większą reputację ode mnie? Przecież na starcie obydwie drużyny mają taką samą reputacje: 5950

Wytłumaczy mi ktoś o co w tym chodzi? Bo zwyczajnie nie rozumię tego

BronekTS Partyzant

16.02.2011 09:16    #4859     Sufler - Porady do gry - Gra zaczyna wyrzucać !!
Co do odpowiedzi zaskrońca - Nie mam żadnej łatwki, co to jest FMRTE nawet nie wiem. Niestety odpowiedź numer 2 - rodem - również mi nie pomogła. Nie wiem czy to jest zależne od systemu - mam Vistę ale cały czas wyskakuje mi po wpisaniu tego co tam jest podane komunikat że wpisany adres jest nieprawidłowy. Sprawdzałem kilka razy, wpisuje tak jak tam jest.

Pomózcie coś bo naprawdę szkoda mi tego save. Jestem raczej laikiem w kwestii innych możliwości FM2011 niż grywalna rozrywka ze swoim ulubionym klubem, dlatego proszę o jakąś pomoc i wyjaśnienie krok po kroku jakie działania mogę podjąc by uratować mojego save'a.

BronekTS Partyzant

16.02.2011 00:16    #4860     Sufler - Porady do gry - Gra zaczyna wyrzucać !!
Witam,

mam taki problem. Ponieważ spędziłem już troszkę nad grą i nie mogę tego tak odpuścić zgłaszam się z prośbą o pomoc do Was.

Jestem w grze już w 2014 roku. Wczoraj po zakończeniu normalnie zapisałem jak zwykle. Dziś wchodzę, gram,po jakimś czasie przy próbie kliknięcia na nazwisko piłkarza by przejść w jego profil - grę wyrzuca do Windowsa.

I tak w kółko. Próbowałem przeinstalować grę - nic to nie dało. Co ciekawe, miałem save z wczoraj na którym się to dzieje i miałem również automatyczny save z 1 lutego - na nim dzieje się to samo :/

Proszę pomóżcie co można z tym zrobić? Da się uratować tą grę czy przepadło ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.