Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2011 20:27    #4841     Sufler - Porady do gry - Pasożyty w rezerwach
To znowu ja i moje problemy w Interze. Mam w rezerwach pasożyta z BARDZO WYSOKIM kontraktem (6.5 mln euro, więcej zgarnia tylko Eto'o [kolejna pomyłka], Hamsik, Julio Cesar, Diego Milito, Maicon i Cambiasso oraz Sneider - wszyscy ci kopacze są dla mnie ważni i stanowią szkielet teamu). Problem w tym, że pasożyt siedzi bez gry w Interze już od ponad roku (ostatni sezon przesiedział na wypożyczeniu w Sunderlandzie). Proponowałem mu rozwiązanie kontraktu, ale przy takiej kwocie odszkodowanie za 2 lata pozostałego kontraktu znacznie przekracza moje możliwości. Chciałem wypożyczyć - nie jest zainteresowany. Chciałem sprzedać, nawet za 10% wartości - brak chętnych Oo. Nie wiem co z pasożytem zrobić, bo nie gra a kasy ciągnie w 3 rzycie. Do tego muszę co miesiąc odprowadzać półtora miliona euro jako spłata długu, więc jego kontrakt jest mi potrzebny tak jak topielcom na dziurawej łodzi blok cementu. Mam siedzieć i czekać aż mu się odwidzi czy co?

Tobi18 Młody aktywista

Szukam fizjoterapeuty. asystenta i trenera do sztabu szkoleniowego Algierii.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

B.A.R.T.E.K Partyzant

a kogo polecacie do sztabu szkoleniowego tak żeby przydzielic trenera do ataku??

BKS_Skrzat Młody aktywista

24.02.2011 15:22    #4844     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki,a PA
Są, na pewno . Trzeba poszukać. Zawodnicy z PA - 9, lub podobnym stałym też mogą błyszczeć. Taki Sławek Peszko, czy Marcin Budziński w WBA w Premier League byli czołowymi postaciami, a są jeszcze dużo lepsi. Jak ci to nie wystarcza to możesz liczyć tylko na newgenów.

Kazimir Partyzant

Witam, pytanie podobne do tematu.

Otoz na poczatku sezonu poprosilem zarzad o Akademie Pilkarska. Zgodzili sie. Po 2 dniach poprosilem ich rowniez o rozbudowanie szkolki mlodziezowej.. Rowniez sie zgodzili. No i w siedzibie zarzadu widze obydwa paski (planowanie).
Jednak jak wejde w Historie --> Rozmowy, to w histori rozmow z zarzadem jest rozmowa dotyczaca szkolki mlodziezowej, ale NIE ma tej dotyczacej akademi pilkarskiej (znikneła?).

No i teraz mam watpliwosci. Czy oni buduja szkolke mlodz. i akademie pilkarska naraz, czy to jest bug? No i jak sprawdzic czy ta akademia pilkarska bedzie wybudowana (wiem ze baze trening. i skolke moldz. mozna sprawdzic w ekranie "informacje", ale nie mam pojecia gdzies mozna sprawdzic akademie). Dodam ze w chwili obecnej nie moge poprosic zarzadu praktycznie o nic, wszystko szare.

LPiwosz Partyzant

[quote=AlexManager]Szukam sensu gry. Powoli odechciewa mi sie grać, a nie chce przestac grać ;P coś polecacie?[/quote]

Dodatek z Azjatyckimi ligami i jedziesz;d
Al-Hilal z Arabii ;] ;d;d

...
Szukam zespołu z zaje.... szkółką i młodymi, najlepiej z najlepszym ośrodkiem.
المملكة العربيّة السّعوديّة

pawelbarca1993 Partyzant

[quote4=Chod][quote3=slake1][quote2=Chod]
Moim zdaniem Iaquinta i Amauri to już trochę starzy gracze, więc Edin to dobre rozwiązanie. Ewentualnie mógłbyś spróbować ściągnąć do siebie van Persiego lub Ville?[/quote2]

Hm.. Próbowałem upolować Ville, ale może mi zabraknąć kilku milionów. Jednak czy Van Persie i Villa, są dobrym materiałem na kompletnego napastnika? W taktyce, którą preferuję, gram 1 napastnikiem i 2 skrzydłowymi, schodzącymi w pole karne i próbującymi zdobyć bramkę. Van Persie to ciekawa alternatywa na tę pozycję, aczkolwiek w moim przypadku, rolę kompletnego napastnika powinien odgrywać zawodnik podobnego typu co Drogba.[/quote3]

W takim razie może spróbuj ściągnąć Lukaku lub Bendtnera? Pierwszy wymaga trochę wyszkolenia, a drugi w zasadzie z miejsca może stać się piłkarzem 1-szego składu;)[/quote4]
moze tez byc sanogo albo babacar. obydwaj sa mlodzi, ale wydaje mi sie, ze ten drugi pomimo wieku od razu moze wskoczyc do pierwszego skladu, bo szybko sie zaadaptuje
"Seny, pit i collons!"

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote3=slake1][quote2=Chod]
Moim zdaniem Iaquinta i Amauri to już trochę starzy gracze, więc Edin to dobre rozwiązanie. Ewentualnie mógłbyś spróbować ściągnąć do siebie van Persiego lub Ville?[/quote2]

Hm.. Próbowałem upolować Ville, ale może mi zabraknąć kilku milionów. Jednak czy Van Persie i Villa, są dobrym materiałem na kompletnego napastnika? W taktyce, którą preferuję, gram 1 napastnikiem i 2 skrzydłowymi, schodzącymi w pole karne i próbującymi zdobyć bramkę. Van Persie to ciekawa alternatywa na tę pozycję, aczkolwiek w moim przypadku, rolę kompletnego napastnika powinien odgrywać zawodnik podobnego typu co Drogba.[/quote3]

W takim razie może spróbuj ściągnąć Lukaku lub Bendtnera? Pierwszy wymaga trochę wyszkolenia, a drugi w zasadzie z miejsca może stać się piłkarzem 1-szego składu;)
#TeamTyniec

Mikels15 Partyzant

22.02.2011 19:22    #4849     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki,a PA
A może scout bierze jeszcze pod uwagę tępo rozwoju, kiedy wystawia gwiazdki odnośnie potencjału. Wiem, że w genie scoucie jest takie coś. To dlatego niektórzy piłkarze nawet w najlepszej szkółce maksa nie osiągną. Takie moje zdanie.

B.A.R.T.E.K Partyzant

22.02.2011 19:00    #4850     Sufler - Porady do gry - trening
ludzie rozumię ze na zmiany trzeba czasu ale chyba 1,5 roku wystarczy, a sztab szkoleniowy mam wymieniony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.