Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

DarioFM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Akademia piłkarska nie ma statusu.Ją się ma albo nie ma.Czy się ją ma to można obejrzeć Informację-Baza treningowa.Przy szkółka młodzieżowa będzie pisało jak masz ją rozwiniętą + właśnie akademia piłkarska.

DarioFM Partyzant

Teraz rozbudowałem szkółkę młodzieżową do najnowocześniejsze.

Dumlas Partyzant

Mógłby mi ktoś podać kolejne poziomy aż do maxa rozbudowy ? Bo grając Górnikiem rozbudowałem i szkółke i baze i obie skoczyły z zadawalającej na przeciętną,co trochę mnie zdziwiło.
z góry dziękuje.

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=mati77729]Siemka pomóżcie mi wybrać jakiś klub z ligi angielskiej premiership. chodzi mi o to zeby on walczył o górną pozycje w tabeli i troszke kasy miał ; )[/quote]
nie ten temat :P aston villa, tottenham, manchester city
"Seny, pit i collons!"

mati77729 Partyzant

Siemka pomóżcie mi wybrać jakiś klub z ligi angielskiej premiership. chodzi mi o to zeby on walczył o górną pozycje w tabeli i troszke kasy miał ; )

Tome888 Partyzant

27.02.2011 18:19    #4836     Sufler - Porady do gry - Przyjemność z gry
[quote=bartibis]Nie pamiętam, ale w szkółkach Ajaxu jest pełno talentów. Wystarczy oszlifować [/quote]
Dobra to może obejrze ten ajax. Ale odpowiedzcie jeszcze na pytania 1 i 3.

bartibis Partyzant

27.02.2011 18:10    #4837     Sufler - Porady do gry - Przyjemność z gry
Nie pamiętam, ale w szkółkach Ajaxu jest pełno talentów. Wystarczy oszlifować

mihau871 Partyzant

27.02.2011 00:36    #4838     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
Witam,

mam problem ze swoją myszką od dosłownie pół dnia;/ a mianowicie żeby cokolwiek zaznaczyć, zatwierdzić itd muszę 2 razy kliknąć....jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu proszę bardzo o pomoc, z góry dzięki

zaskroniec Partyzant

25.02.2011 21:59    #4839     Sufler - Porady do gry - Różnica
newgeni to gracze zregenerowani przez gre, o narodowosci takiej, w jakiej szkółce się wyszkolił.
a regeni, to gracze również fikcyjni, ale ich pojawienie jest oparte na zawodniku, który zakończył swoją kariere w danym klubie, regeni nie muszą być takiej samej narodowości jak kraj w którym jest szkółka, i ich statystyki są oparte na wyżej wymienionych zawodnikach.

swimi Partyzant

25.02.2011 20:38    #4840     Sufler - Porady do gry - Pasożyty w rezerwach
Postaraj się go zniechęcić do swojej osoby i klubu w rozmowach indywidualnych. Ja też miałem taki problem i po pół roku nękania zawodnika rozwiazałem z nim umowę bez odszkodowania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.