Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@todol

z polskiej miło sie gra Lechem(chociaż moze to moje bardzo osobiste uczucie bo jestem wiernym kibicem). w 1 sezonie (na patchu 1.3) o mistrzostwo trzeba troszke z legia i wisła powalczyc ale pierwsza 3 na luzie, piłkarze nawet niezli chca przyjsc, do LM tez da rade na upartego awansowac.
サッカーはあなたと一緒にしよう

TRAY_SCA Partyzant

Witam. Jestem nowym userem, chociaż w FM gram już ładnych parę lat. Mam nadzieję, że jacyś fachowcy się tutaj znajdą i mi pomogą ... Otóż miałem formata jakies 1,5 - 2 miesiecy temu. Niedawno jakies 2-3 tygodnie temu chciałem pograć w FM 11. Wszystko się ładnie zainstalowało, jednakże gdy chciałem grę włączyć wyskakiwał błąd ' Wystąpił problem z aplikacją fm.exe ... '. Myślałem, tak mówili kumple, że widocznie mam złą wersję FM'a i coś nie działa. Dałem sobie z tym spokój. Wczoraj chwyciło mnie na FM'a 10 żeby sobie pograć, z racji tego, że FM 11 nie chciał działać, ale niestety pojawił się ten sam problem ... Zapewniam, że spełniam wymagania gry, bo przed formatem gra chodziła i to bardzo dobrze (może poza ekranem 3D choć i z tym najgorzej nie było). Nie jestem jakimś specjalnym leniem więc postanowiłem poszukać na googlach pomocy ... Czytałem 3 h różne tematy, z różnych forum, od różnych ludzi ... i nadal nic. Zainstalowałem nowego .NET Framework'a (bo faktycznie po formacie go nie miałem) i Directa i wciąż to samo. Próbowałem sprawdzić co jest przyczyną tej awarii w raporcie o błędach ale tam pokazuje tylko ' fm.exe ', nie natomiast jakiś plik ' .dll '. Wszedłem w jakieś zaawansowane informację, bo myślałem, że tam może coś pokazać. I pokazało na pierwszej pozycji ' fm.exe. ' a później Module 1,2,3, ... i tak do 107 i przy każdym różne pliki ' .dll ' czy to jest możliwe, żeby tyle plików było uszkodzonych ? Chyba nie, skoro system działa poprawnie. Hmm wrzucę jeszcze screeny. Dziękuję z góry za pomoc.

http://img70(...)fm3o.jpg

http://img82(...)796.jpg/

http://img86(...)fm2.jpg/

Mazzz63 Partyzant

[quote=PDrasta]Cześć, chciałbym pograć zespołem, którym mogę osiągnąć sporo, jest takim ligowym średniakiem, ewentualnie troszke wyżej, czyli górna połowa tabelii(wyłącznie Europa)chcialbym te przeciętne wzwyż ligi, nie proponowac Newcastle, BVB, Malaga(ogólnie nie chciałbym włoskiej i hiszpanskiej, no ale moze sie skuszę) poniewaz bvb 2-3 lata i tym składem co jest wymiatam w bundeslidze i europie, newcastle za duzy budzet, tak samo malaga ma dosc spory(chociaz teraz nie wiem, ale tak slyszalem) łatka 11.3.

chcialbym sporo zespołów wymienionych i ewentualnie jakieś dane o nich, z góry dzięki[/quote]

Everton,Racing Santander,Parma,Wolfsburg,Monaco
Lill

PDrasta Młody aktywista

Cześć, chciałbym pograć zespołem, którym mogę osiągnąć sporo, jest takim ligowym średniakiem, ewentualnie troszke wyżej, czyli górna połowa tabelii(wyłącznie Europa)chcialbym te przeciętne wzwyż ligi, nie proponowac Newcastle, BVB, Malaga(ogólnie nie chciałbym włoskiej i hiszpanskiej, no ale moze sie skuszę) poniewaz bvb 2-3 lata i tym składem co jest wymiatam w bundeslidze i europie, newcastle za duzy budzet, tak samo malaga ma dosc spory(chociaz teraz nie wiem, ale tak slyszalem) łatka 11.3.

chcialbym sporo zespołów wymienionych i ewentualnie jakieś dane o nich, z góry dzięki
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

serotonin Partyzant

Witam
Grałem Newcastle i dostałem ofertę przejęcia pracy w Chelsea, oczywiście przyjąłem ją i jak zacząłem grać bardzo się zdziwiłem jedną rzeczą.

Mianowicie o to chodzi, że w Anglii wprowadzili przepis, że w składzie musi być co najmniej 8 wyszkolonych zawodników w angielskich klubach. I jak ja miałem w Newcastle takich bodajże 12, co ciekawe Chelsea miała ich zaledwie 5 !!!!!! :) Jakim cudem klub mógł grać w lidze bez spełnienia tego warunku ??

przejąłem klub w październiku, teraz mam styczeń okienko transferowe i nie mogę zarejestrować składu bo nie spełnia tego wymogu.

Ktoś mi po wie o co chodzi ??

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
17.03.2011 14:44    #4796     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3 Parzyszek
Niemożliwe - coś źle robisz.
Przede wszystkim upewnij się, czy wszedłeś w dobry edytor: musi być: wczytaj bazę danych 11.3.0.
Gdy już usuniesz jednego z Parzyszków w lewym górnym rogu edytora masz "plik" - klikasz i "zapisz dane edytora jako" - klikasz i tu wpisujesz sobie nazwę np. "Parzyszek tylko jeden":-)
Zapisz i po kłopocie.

filip8910 Partyzant

17.03.2011 13:57    #4797     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3 Parzyszek
Ja również mam dwóch Parzyszków.
Czy może mi ktoś powiedzieć jak usunąć jednego z nich za pomocą edytora?
Ponieważ próbowałem ale nie przyniosło to rezultatu:/

BoBeR83 Partyzant

16.03.2011 15:43    #4798     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
ja mam normalna myszke i wsumie nowa i tylko na fm 10 .11 tak sie robi a net juz caly przeszukalem i nic lipa

rainfall248 Młody aktywista

15.03.2011 21:40    #4799     Sufler - Porady do gry - niedostepna opcja filtra
Po prostu nie masz w swoim sztabie szkoleniowym zatrudnionego asystenta.
Zatrudnij kogoś to będziesz mógł tej opcji znów używać.

sbartongo Partyzant

15.03.2011 13:13    #4800     Sufler - Porady do gry - I to sie nazywa skuteczność?
Gram na łacie 11.3.
Wiesz co, Messi tak jak był niesamowity to dalej jest. Mam 15 kolejke sezonu i strzelił 24 gole w lidze a ogólnie ma we wszystkich rozgrywkach juz 35. Ale Villa to troszke przesada we wszystkich rozgrywkach ma 9 bramek tyle samo co Bojan. Scagnąłem Neymara i z nim tez jest kiepska co prawda gra średnio do 2-3 mecz ale strzelił tylko 2 gole. Mam najwiekszy problem z nominalnymi napastnikami, ale może przypisana rola cos zmieni, zagram kilka meczy i zobaczymy. Obliczyłem ze gdymy nie Messi to byłbym 6 w lidze a w LM chyba bym nie wyszedł z grupy ..... Od czasu posadania FM (wszystkich cześci) poraz pierwszy tak ciezko mi idzie grajac potentatem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.