Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bakaland Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2011 18:34    #4771     Sufler - Porady do gry - Przygoda z FM.
A więc tak.W Chelsea u mnie napastnicy wogle nie funkcjonują.Po 7 kolejkach w lidze angielskiej Anelka i Drogba mają stzrelone tylko po 3 bramki.Mecze udaje mi się wygrywać bądz remisować tylko po jakimś totalnym fuksie.Moja drużyna nic nie gra,w każdym meczu rywal ma przewagę nad piłką.Polecenia indywidualne piłkarzy według Szkoły Taktyki.Tutaj umieszczam screeny z moją taktyką:
http://www.image(...)tyka.png
http://www.image(...)yka2.png

A tutaj podczas grupowego meczu LM z Szachtarem:
http://www.image(...)iska.png

Proszę Was o pomoc!

Bakaland Partyzant

30.03.2011 12:33    #4772     Sufler - Porady do gry - Przygoda z FM.
Dzięki wielkie.Mam pewien problem.Ustawiałem wszystko według szkoły taktycznej.Gram Chelsea.Zawsze mam w meczu drobną przewagę taktyczna.Ale wiekszośc moich podań i dosrodkowań jest niecelna.Z napastnikami też mam problem ponieważ nie strzelają seryjnie.Drogba ustawiony jako "Odgrywający" a Anelka"Jako lis pola karnego"strzelają mało bramek.

Raskolnikovv Partyzant

29.03.2011 19:32    #4773     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
no to cos nowego... dzięki kleyo, niestety nie moge dac 'pomogl' tez nie wiem czemu...

no to troche lipa, tego sie nie spodziewalem, moglem sobie od razu dac gks w ulubione i by nie bylo problemu, teraz madry polak po szkodzie

jakby miał ktoś ochotę pogadać na spokojnie o tym i o innych kwestiach dotyczących mojej ukochanej i jedynej gry możecie pisac: 4129160
mogę tez dac savea i ktoś dokladnie przesledzi sytuację... i czemu tak sie dzieje ;/ POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW oryginalnego FM

Bakaland Partyzant

29.03.2011 17:13    #4774     Sufler - Porady do gry - Przygoda z FM.
Witam Serdecznie wszystkich Fanów Football Menagera w Polsce.Dzisiejszy czas poswięcę na kilka istotnych i ważnych dla mnie pytań.A więc na początku napiszę kilka słów o sobie.Swoją krótka karierę z FM zacząłem rok temu(był to FM 10).Spodobała mi się odrazu filozofia gry,której niema w żadnej innej.O FM dowiedziałem się z głównej strony CMREV.Problemem moim jest to że jeszcze nie dograłem ani jednego pełnego sezonu w FM 11.

A więc przejdżmy do rzeczy.Aktualnie posiadam Football Menagera 11(zwykłego bez żadnych łatek,dodatków,a widzę po screenach że rózne fajne łatki można dodać,niestety nie wiem jak to zrobić i z kąd to wziąść).Rozpoczęłem sezon Chelsea FC,i ustawieniem 1-4-3-1-2.A więc 2 ŚO,2 Bocznych obrońcow,3 Pomocników środkowych(w tym Essien z rolą Pomocnika Odbierającego Piłkę),i Ofensywny Pomocnik tutaj Javier Pastore(ustawienie wysunięty rozgrywający).No i wreszcznie 2 napastników Drogba jako"Odgrywający" i Anelka jako"Lis Pola Karnego".I teraz tak.Czytałem Szkołę Taktyki i według niej ustawiłem indywidualne polecenia dla piłkarzy.Ale nie do końca spełniają się te polecenia.Jeśli są strzały z dystansu,to bardzo nie celne mimo tego że zawodnik ma bardzo dobre atrybuty"strzałów z dystansu".

Mam teraz kilka pytań do Was,ponieważ zaczynam można tak powiedzieć karierę prawdziwą w FM.Jak ustawić trening piłkarzom i juniorom?(Bo trenerów od treningów mam na zasadzie 4-5 gwiazdek.)Jakie byście polecili ustawienia indywidualne bardziej szczegółowe?Jak radzicie mi prowadzić zepół?Scoutów mam też na dobrym poziomie.Na jakiej zasadzie dokonywać dobrych transferów?Jak zarządać juniorami,aby wprowadzić ich pózniej do 1 składu?

Jeśli macie czas opiszcie mi o tym wszystkim.Pozdrawiam.

Tittoro Partyzant

28.03.2011 21:22    #4775     Sufler - Porady do gry - Trener od ataku
http://www.cmrev(...)kam.html zapytaj tu i szybko zamykaj by "kolorku" nie złapać

slake1 Partyzant

27.03.2011 16:47    #4776     Sufler - Porady do gry - Rejestracja zawodników do 19 lat
Witam. W lidze hiszpańskiej jest taki przepis, że "piłkarzy, którzy 1.1.2010 nie mają powyżej 19 lat, nie trzeba zgłaszać do rozgrywek". Mam zawodnika urodzonego 9.8.1990, Brazylijczyk. Jak widać, spełnia powyższy wymóg i powinien bez przeszkód grać nie posiadając przypisanego numeru. Jednak w takim przypadku pojawia mi się komunikat, że piłkarz nie jest zarejestrowany i nie może wystąpić w najbliższym spotkaniu. W jaki sposób ominąć ten dziwny przypadek? Czy istnieje możliwość, aby występował on bez numeru, tak jak inni jego rówieśnicy?

_Kasjan Partyzant

26.03.2011 16:22    #4777     Sufler - Porady do gry - XML parsing error !
Witam.Panowie znowu spotykam się z błędem parsing error ale w trochę inny sposób. Do tej pory ten błąd wyskakiwał podczas uruchamiania gry a teraz pojawia się przy wczytywaniu i zapisie gry tyle że nie jest do szkodliwe bo gra za każdym razem normalnie się wczytuje i zapisuje ale błąd wyskakuje , troszkę dziwne. Może ktoś wie o co chodzi ??

Proszę o pomoc , dziękuję ...

slake1 Partyzant

Witam. Gram Realem korzystając z taktyki Barcelony -> http://www.cmrev(...)nie.html
Wszystko funkcjonuje świetnie, gdyby nie fakt, że siła mojego zespołu tkwi w w środkowych, wysuniętych napastnikach, których posiadam kilku, naprawdę mocnych. Czy istnieje możliwość modyfikacji tej taktyki, bez szczególnej utraty jej jakości, ustawiając dodatkowego napastnika oprócz tego kompletnego?

LibertarianPL Partyzant

26.03.2011 12:38    #4779     Sufler - Porady do gry - Bundesliga
[quote=Marcin22]Grając Schalke 04 po pierwszym, mistrzowskim sezonie otrzymałem 78.750.000 zł za transmisje.[/quote]

Czyli jest 78.

[quote=bugi42]2. A wybrałeś grywalną ligę polską?[/quote]

Nie dałem grywalnej i chyba tu tkwi problem. Dałem wcześniej niestandardową bazę danych i miałem cały sztab szkoleniowy + zawodników ze wszystkich lig europy,ale niestety szybkość rozgrywki była żenująca

Tommy6 Partyzant

26.03.2011 10:43    #4780     Sufler - Porady do gry - Podpowiedzi współpracowników
Chciałby wiedzieć jak często należy korzystać z podpowiedzi własnych współpracowników. Raz gdy nie zwoływałem sztabu szkoleniwoego to asystent mi o tym przypomniał. Czy jest to konieczne i czy w jakiś sposób lekceważąc propozycje mojego sztbu szkoleniwoego wpływam na relacje, czy nie. Wiem, że te propozycje są uzaleznione od umiejetności poszczególnych członków sztabku szkoleniowego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.