Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=7suarez7]szkrzydłowy boczny pomocnik dla Manchester City cena jak wiemy wiekszej roli nie gra ale do 40 mln FM11[/quote]
Cazorla?
Moj kolega do MC sciagnal Ashkana Dejagaha i tez gral (jak wchodzil ;p) bardzo dobrze :)

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
szkrzydłowy boczny pomocnik dla Manchester City cena jak wiemy wiekszej roli nie gra ale do 40 mln FM11

CamilloGTX Partyzant

Podczepię się pod ten temat bo nie chcę zakładać nowego.

W FMRTE zauważyłem że każde miasto ma obok liczby mieszkańców przypisaną również atrakcyjność. I tak np moje Leeds ma atrakcyjność miasta 13, a taki Manchester 18, a Londyn 20.

Czy to ma jakieś znaczenie ??? Czy w przyszłości wielkie gwiazdy mając do wyboru Leeds albo Manchester wybiorą Manchester bo miasto jest bardziej atrakcyjne ??? Mimo iż oba kluby będą miały reputację globalną.

I czy ta wielkość miasta przekłada się na cokolwiek ???

Maychey Partyzant

01.04.2011 23:08    #4764     Sufler - Porady do gry - Szkolenie talentów
Szukam pomocnych informacji nt. szkolenia kilkunastoletnich adeptów futbolu. Gram Chelsea, moge wypożyczać tych, którzy są po 18, pomoc doświadczonych (tj. Terry, Lampard, Drogba) nie daje dostatecznie dużo. Jeśli każdy może niech pisze tutaj co moge zrobić aby były widoczne efekty.

PS. Nie szukałem bardzo wnikliwie tutaj informacji na ten temat więc jeśli było coś takiego prosze o link.

khadro Partyzant

01.04.2011 18:32    #4765     Sufler - Porady do gry - Absurdy ....?
Gram juz w FM kilka dobrych lat. Z kazda nowa wersja mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej, ale tworcy zamiast wymyslac jakies cuda i nowinki powinni sie skupic na dopracowaniu gry do konca, a nie aktualizacje i poprawienie bledu. To tak na wstepie.
Chcialem WAS zapytac czy czesto Wam sie zdarza tak, ze:

-kontrowersyjna sytuacja, karny, faul+kartka itd. - po meczu krytykujesz decyzje, i ZAWSZE racje ma sedzia, ale to zawsze!!, Zwiazek cie kaze na pare meczy, zarzad klubu sie wku*** na ciebie, czy w tej grze sa NIEomylni sedziowie??

-znudzilo mnie juz granie najlepszymi klubami + 100mln na transfery, wole wyzwania i nizsze ligi- moje pytanie. JAK skompletowac sztab szkoleniowy, wmiare dobry, praktycznie kazdy odmawia, mimo ze jest bez pracy( nie mowie tu o takich super trenerach z dobrymi staty.) - tacy sredniacy. Wychodzi na to ze tylko reputacja klubu ma tu znaczenie? zadne inne czynniki.

Dzieki za kazdy komentarz i opinie.
PZDR - Khadro

dybciox Partyzant

01.04.2011 12:04    #4766     Sufler - Porady do gry - Odwzorowanie rzeczywistości
No tak, ale wtedy płaci się za specjalistę. Z tego co wiem nie trzeba płacić żadnych odszkodowań.

slawektepsa Partyzant

Witam ,zacząłem od 11 ligi gram 3 sezon.Potwierdzam bug z MU . W pierwszym sezonie było ok.W drugim MU grał w 10 lidze sic! )i w premiership. Teraz zaczynając 3 sezon doszła jeszce im 8 liga więc w tym w sezonie MU gra w 3 ligach na razie zastanawiam się czy kontynuować rozgrywkę ,bo choć ja gram na razie w 9 lidze to szkoda ,ze bug padł na Mu jedną z potęg rzeczywistego futbolu .W porednich wersjach FM tego bugu nie było w tym dodatku i fajnie można było giercować.Amoże ktoś napisze do autora łatki o co w tym chodzi?Ja znam za słabo angielski ,żeby mu o tym napisać.Pozdrawiam społeczność Sławek

Zymon Partyzant

[quote=Zymon]Witam.Ile lig mogę wybrać na małej bazie danych?
Ram-1gb
karta-256
procesor-3.19 FM2008

PS:mam troszke kaski chciałbym sobie kupić nowego Menagera?Który lepszy FM2009 czy FM2010? dla mojego kompa[/quote]

Czy z moim kompem moge sobie zaladowac 12 lig i małą baze?ineteresuje mnie długa kariera
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

Witam.Ile lig mogę wybrać na małej bazie danych?
Ram-1gb
karta-256
procesor-3.19 FM2008

PS:mam troszke kaski chciałbym sobie kupić nowego Menagera?Który lepszy FM2009 czy FM2010? dla mojego kompa
był - będzie - jest zawsze IKS!

Enfant terrible Partyzant

30.03.2011 20:03    #4770     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Co to są podania bezpośrednie czym się różnią od krótkich?komu te podania najlepiej przypisac? fm2008
[/quote2]

Podania krótkie to takie, że jak zawodnik A będzie chciał podać do zawodnika C to najpierw zagra do zawodnika B ( bo ten będzie stał najbliżej ) a tamten dopiero zagra do C.
Podania bezpośrednie to takie, że jak zawodnik A będzie chciał podać do zawodnika C, to od razu do niego poda ( nawet jeśli zawodnik C będzie stał 40 metrów dalej).
To tak troszkę łopatologicznie ;p ale mam nadzieję, że zrozumiale.

Generalnie podania krótkie dla drużyny/ zawodników dobrych technicznie z dobrymi podaniami. Takie podania wpływają na wartość posiadania piłki itd.
Podania bezpośrednie dla drużyn/zawodników którzy nie są wirtuozami, przekładają warunki fizyczne nad techniczne. Takie podania determinują więcej strat ale też szybsze tempo ( takie podania polecam dla drużyn z końca/środka ligi angielskiej)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution