Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Gerard31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2011 09:50    #4711     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Moim zdaniem, jeśli tak jak piszesz dopiero się uczysz, to dobrym sposobem dla ciebie byłoby ściągnięcie sobie z tej strony jakiejś sprawdzonej taktyki, którą będziesz mógł grać niemalże cały czas. W miarę zdobywania przez ciebie większego doświadczenia będziesz mógł stopniowo ją nieco zmieniać gdy w aspektach gry zobaczysz że coś jest nie tak. To naprawdę dobry i nie męczący sposób dla nowych graczy by zdobyć "wiedzę taktyczną.
Wtedy też nic nie stanie na przeszkodzie żebyś przygotowanie do meczu powierzył swojemu asystentowi. Gwarantuje ci ze w miare poznawania gry z czasem sam zaczniesz próbowac tworzyc jakieś taktyki, ale wazne jest zeby zdobyć właśnie to doświadczenie

Co do ściągania graczy czy personelu, wiadomo, budżet jest ograniczony. Ale bez obaw, na przyzwoity sztab trenerski ci wystarczy a zawodników szukaj głównie bez kontraktów lub też na rynku wschodnioeuropejskim bądź też Ameryka Południowa- zawsze znajdziesz jakiś talent nawet nie mając ani grosza na transfery.

pizmak1740 Partyzant

[quote=Rafa]Bakkal, Kahlenberg, Candreva - obczaj ich, powinni być w miarę tani.[/quote]

sprawdzę i napisze w edicie

[quote=McMoney]Marco Veratti. Młodziutki, może nie do pierwszego składu, ale ogony może grać. A za kilka sezonów....hohoho![/quote]

bardoz jestem zły , ale nie mam go w grze na małej bazie danych :/ a pamiętam że w fm 10 był .. :/

@Edit

Bakkal, i Candreva troszkę za słabi a Kahlenberg jest za 7.5 mln :/
Giaccherini słaby :/ najlepiej zapowiadał się Kahlenberg ale za drogi :/

Mirkowski Partyzant

26.04.2011 14:37    #4713     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
a tak troszeczkę z innej paki to jak mam seniora tak 30+ i czytałem poradnik, że więcej na siłce niż na boisku no ale nie da rady tak będą mu i tak fizyczne spadać atrybuty... ale np. gdy patrze na "staruszka" heh z innej drużyny to jemu wtedy nie spada tylko wtedy gdy do mnie jakiś przejdzie... co robić?

Zymon Partyzant

[quote=AlexManager]Szukam zespołu którym się fajnie gra, ma dosyć młody skład, niezły stadion, troszkę pieniędzy, jest w Europie.

Nie chcę: Tuluzy, Borussi D.[/quote]

Fiorentina,Tottenham,Napoli
był - będzie - jest zawsze IKS!

rcdmallorca Partyzant

26.04.2011 14:05    #4715     Sufler - Porady do gry - gdzie jest edytor??
Dzięki za wszelką pomoc. A można edytować już utworzoną grę (np. gram pierwszy sezon, mam niezłe wyniki i szkoda mi to tracić a chciałbym nowy stadion..), czy najpierw mam zrobić edycję a pożniej tworzyć grę?

AlexManager Partyzant

Szukam zespołu którym się fajnie gra, ma dosyć młody skład, niezły stadion, troszkę pieniędzy, jest w Europie.

Nie chcę: Tuluzy, Borussi D.
サッカーはあなたと一緒にしよう

Maxelek Partyzant

Poprosiłbym o jakiś ciekawy (w sensie, że ma troszkę pieniążków na parę transferów) średni, klub z 1 polskiej ligii. Dzięki bardzo.

Albo z Anglii najlepiej z Blue Square Bet :) W tym wypadku prosiłbym o młodych zawodników, no wiadome jakiegoś średniaka ligowego.
FM 11 oczywiście :)

dybciox Partyzant

25.04.2011 17:42    #4718     Sufler - Porady do gry - newgeni - twarze?
Newgeni mają twarze wygenerowane przez grę. Wystarczy tą opcję włączyć w opcjach (domyślnie jest włączona, więc jeżeli nie masz tych twarzy powinieneś wiedzieć jak włączyć tę opcję).

Co do twarzy graczy, którzy ich jeszcze nie mają nie znam takiego programu. Wystarczy jednak iść za radą PDrasta, aczkolwiek jeśli chciałbyś twarze wszystkich piłkarzy i członków sztabu szkoleniowego zajmowałoby to sporo gigabajtów.

91adasko Partyzant

[quote=lew77]Peszko,Grosicki,Kakuta(wypożyczenie),Zezinho,Rybus,Taddei,Yago,Diego,Leto[/quote]
rybus swietnie gra na lewej pomocy jak i na skrzydle , gram Leicester city 2 sezon w PL , duzo strzela jak i asystuje wart obecnie 5 milionow ł jak cos to moge screena dac

lew77 Partyzant

Peszko,Grosicki,Kakuta(wypożyczenie),Zezinho,Rybus,Taddei,Yago,Diego,Leto
Widzew ole ,ole .xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.