Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Rafa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2011 17:25    #4701     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
qaz, po co tak defensywnie? CFC ma bardzo dobry potencjał ofensywny i szkoda to marnować stawianiem autobusu co mecz -.-

ja z Chelsea w FM11 rozegrałem sezon na dość prostej ofensywnej 4-5-1 własnej roboty, zdobywając ponad 100 pkt w lidze i wygrywając LM.

bajus Partyzant

29.04.2011 23:10    #4702     Sufler - Porady do gry - Będzie coś z niego?
Determinacja 20 i pracowitość 11. Przy odpowiednim treningu, dobrej bazie szkoleniowej i częstym występom w 1 składzie może być z niego piłkarska gwiazda. Szkoda tylko że trafi do Ciebie za 3 lata, módl się żeby dobrze się w Brazylii rozwijał bo może być z niego super napadzior

cineczek89 Partyzant

29.04.2011 17:35    #4703     Sufler - Porady do gry - instukcje dotyczące rywali
zostają sprzedawani za marne pieniądze troszkę to nie realne, nie długo messi i cristiono będą na sprzedaż za marna kase

cineczek89 Partyzant

29.04.2011 17:22    #4704     Sufler - Porady do gry - instukcje dotyczące rywali
1.Mam pytanie czy jeśli mamy ustawione dla pojedynczych graczy swojej drużyny krycie strefowe,a w drużynowych ustawieniach krycie 1v1 to jak będa kryć moi zawodnicy???
2.Czy wy też tak macie że po sezonie odpadają z drużyn z lig hiszpańskiej włoskiej angielskiej najlepsi gracze typu adebayor,afellay itp, troszkę to nierealistyczne pod tym względem

szfedo Przodownik pracy

29.04.2011 15:38    #4705     Sufler - Porady do gry - Co sądzicie o tych panach?
Jak dla mnie Mora to ewidentny lis pola karnego, zważywszy na jego atrybuty, a przecież ma tylko 15 lat! Z niego będzie świetny zawodnik jak nic, zresztą już ma staty na BBVA. Oczywiście na pozycji NS. Na rozgrywanie tak jak i na pomoc powinien być w miarę błyskotliwy, a on jak widać nie jest, chociaż zawsze możesz spróbować. Jednak ja bym radził zrobić z niego napstnika. TUG da radę wyciągnąć staty na maksa z każdego zawodnika, o ile gra i masz solidną bazę oraz szkoleniowców, chociaż w Realu o taką bym się nie martwił. U mnie newgen Plyaskin z średniaka (był nawet słabszy od Mateo Kovacicia) wyrósł na jednego z lepszych rozgrywających z ligi dzięki częstej grze i dobrym szkoleniowcom oraz bazie. Z niego też powinien być jeden z lepszych napastników gry.

machaj88 Młody aktywista

29.04.2011 14:51    #4706     Sufler - Porady do gry - Co sądzicie o tych panach?
Mora będzie gwiazdą, świadczy o tym wysoka pracowitość. Tylko jego atrybuty kompletnie nie pasują do pozycji. Przemianuj go na ofensywnego pomocnika prawego. Chociaż... Słaba błyskotliwość... Tak to już jest z regenami, że zawsze coś nie bangla. Możesz nawet nauczyć go gry na szpicy ataku, bo ma do tego wspaniałe predyspozycje: wykańczanie, gra bez piłki, opanowanie, wzrost, no i błyskotliwość nie będzie już tak ważna.

Drugi natomiast grajek... Wątpię by przebił się do pierwszego składu, za słaby fizycznie, opanowanie i wykańczanie do kitu. Ale pracowitość i determinacja na dosyć dobrym poziomie więc możesz go podszkolić i sprzedać jak osiągnie pełnoletność (później nie otrzymasz tak korzystnej oferty)

Gerard31 Partyzant

[quote=Yerdek]Myślałem o Portugalii, ale nie jestem do końca przekonany... Warunki są takie, żeby miał utalentowaną młodzież, która dobija się o grę w pierwszym składzie. Dobrze by było, żeby miał niezłą akademię szkoleniową, tak aby skład można opierać na wychowankach.[/quote]

Belenenses Lizbona- Klub o bogatej tradycji który teraz przeżywa ciężki kryzys. Dobre obiekty treningowe dla seniorów i młodzieży, w dodatku posiadają Akademię Piłkarską. Polecam z racji przyjemności w odbudowie klubu z dużymi tradycjami a także tego że znajdziesz tam to czego szukasz, czyli "praca nad młodzieżą" :)

Mirkowski Partyzant

28.04.2011 14:54    #4708     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
a tak troszeczkę z innej paki to jak mam seniora tak 30+ i czytałem poradnik, że więcej na siłce niż na boisku no ale nie da rady tak będą mu i tak fizyczne spadać atrybuty... ale np. gdy patrze na "staruszka" heh z innej drużyny to jemu wtedy nie spada tylko wtedy gdy do mnie jakiś przejdzie... co robić?

jak ktoś może to niech wrzuci na speedyshare jakiś dobry reżim treningowy bo prowadzę eng. klub a nie chce by narzekali na obciążenie

Green Partyzant

27.04.2011 20:47    #4709     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
[quote=Kleyo]Polska liga jest stosunkowo łatwa. Opierasz skład na zagranicznych piłkarzach na wolnym kontrakcie [choćby tak na szybko z mojej kariery Ruchem Fidel Martinez, Leo Aro, Irven Avila, Ronald Siklic, Jeffrey Leiwakabassy itp.] i jedziesz. A jak się uda coś ugrać w Europie to gra staje się banalna, nie mówiąc co się dzieje gdy uzyskamy awans do grupy w LM. Finansowo odskakuje się wtedy reszcie.

Graj i baw się taktyką, obserwuj jak zmiany poszczególnych ustawień czy suwaczków wpływają na grę, a sam dojdziesz do świetnych wniosków.[/quote]
[quote=Kleyo]Polska liga jest stosunkowo łatwa. Opierasz skład na zagranicznych piłkarzach na wolnym kontrakcie [choćby tak na szybko z mojej kariery Ruchem Fidel Martinez, Leo Aro, Irven Avila, Ronald Siklic, Jeffrey Leiwakabassy itp.] i jedziesz. A jak się uda coś ugrać w Europie to gra staje się banalna, nie mówiąc co się dzieje gdy uzyskamy awans do grupy w LM. Finansowo odskakuje się wtedy reszcie.

Graj i baw się taktyką, obserwuj jak zmiany poszczególnych ustawień czy suwaczków wpływają na grę, a sam dojdziesz do świetnych wniosków.[/quote]
Niestety moj lapek jest slaby i mam tylko grywalna lige wloska angielska hiszpansk polska holenderska szkocka i francuzka,nie moge znalesc z zadnego z tych zawodnikow co wymienile wiec raczej musze znalesc cos innego:)

Yerdek Partyzant

FM11, łatka 10.3

Szukam klubu z jakiejś średniej ligi europejskiej, najlepiej nie najwyższy poziom rozgrywek w danym kraju. Myślałem o Portugalii, ale nie jestem do końca przekonany... Warunki są takie, żeby miał utalentowaną młodzież, która dobija się o grę w pierwszym składzie. Dobrze by było, żeby miał niezłą akademię szkoleniową, tak aby skład można opierać na wychowankach. Klub może być bez kasy, dużego stadionu itp. Zależy mi tylko na tych wychowankach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.