Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Zymon]witam mam pytanko.Czy ten zawodnik(patrz obrazek) bedzie lepszy na szkrzydło czy na atak.Chce go kupic i niewiem gdzie wystawic[/quote]
Zdecydowanie na skrzydło. Na napastnika ma za słabe wykańczanie. Niezły drybling + dośrodkowania- na skrzydle sprawdzi się lepiej.
Darkness... for me is where I shine

Zymon Partyzant

witam mam pytanko.Czy ten zawodnik(patrz obrazek) bedzie lepszy na szkrzydło czy na atak.Chce go kupic i niewiem gdzie wystawic
był - będzie - jest zawsze IKS!

machaj88 Młody aktywista

06.05.2011 12:57    #4673     Sufler - Porady do gry - Na kompie FM, a w `realu` .. ?
Najpierw trzeba mieć to:
[quote]Kandydatem na kurs Animatorów PZPN C może być osoba, która spełnia następujące kryteria:
- ma ukończone 18 lat,
- przedstawi zaświadczenie wystawione przez macierzysty Związek Piłki Nożnej stwierdzający staż zawodniczy w -rozgrywkach OZPN / ZPN dowolnego szczebla lub zaświadczenie o wykonywaniu zawodu nauczyciela wychowania fizycznego lub dyplom ukończenia szkoły / uczelni o kierunku pedagogicznym,
- przedstawi zaświadczenie wystawione przez lekarza o stanie zdrowia pozwalającym na wykonywanie zawodu animatora piłki nożnej i uczestnictwo w kursie,
- złoży oświadczenie o niekaralności sądowej i pełnej zdolności do czynności prawnych [/quote]
Potem można ubiegać się o to:
[quote]Kandydatem na kurs Instruktorów / Trenerów UEFA B może być osoba, która spełnia następujące kryteria:
- ma ukończone 19 lat
- posiada minimum średnie wykształcenie w przypadku kandydata na kurs instruktorów,
- przedstawi zaświadczenie wystawione przez macierzysty okręgowy lub Wojewódzki Związek Piłki Nożnej stwierdzający udział zawodniczy w rozgrywkach OZPN lub ZPN dowolnego lub posiada licencję animatora piłki nożnej PZPN C,
- przedstawi zaświadczenie wystawione przez lekarza o stanie zdrowia pozwalającym na wykonywanie zawodu trenera,
- złoży oświadczenie o niekaralności sądowej i pełnej zdolności do czynności prawnych. [/quote]
I tak dalej i tak dalej...

RafciK Partyzant

05.05.2011 23:30    #4674     Sufler - Porady do gry - Posada
To szkoda trzeba wszystko od nowa zaczynac;/

Abdulinho17 Młody aktywista

05.05.2011 19:58    #4675     Sufler - Porady do gry - Jak podjąć prace??
nie, możesz wyrazic zainteresowanie jedynie w klubie gdzie dany szkoleniowiec jest zagrożony zwolnieniem. :)
Visca el Barça !

PanMagik Młody aktywista

05.05.2011 19:42    #4676     Sufler - Porady do gry - Którego wybrać?

SZamanf92 Partyzant

[quote2=Zymon][quote=SZamanf92]Heja.

Interesuję mnie zespół, w którym rozgrywka będzie interesująca, chce jakiegoś średniaka ligowego. Ważne żeby posiadali troszke kasy na transfery i pensje ;) mądry prezes nie chcący wyprzedać całego zespołu i możliwa walka o puchary. [/quote]

Górnik Zabrze,Aston Villa,Napoli?
[/quote2]

dlaczego akurat te zespoly??:P co w nich takiego jest ??:P

Zymon Partyzant

[quote=SZamanf92]Heja.

Interesuję mnie zespół, w którym rozgrywka będzie interesująca, chce jakiegoś średniaka ligowego. Ważne żeby posiadali troszke kasy na transfery i pensje ;) mądry prezes nie chcący wyprzedać całego zespołu i możliwa walka o puchary. [/quote]

Górnik Zabrze,Aston Villa,Napoli?
był - będzie - jest zawsze IKS!

McMoney Młody aktywista

to wyrzuc z tamtąd folder z championhip i sciagnij z tej strony z fileplanet kitspacki osobno tylko do championship. mi wlasnie ta paczuszka dzialala :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

PDrasta Młody aktywista

Po awansie masz zawsze skoki o ~10% kibiców(zależy też jaki klub) Ja grając w 4 lidze szkockiej miałem ~410 kibiców średnio, rok później po awansie coś koło 530, a w 2 lidze już wskoczylo na ~1700 :) awansuj to i kibiców przybędzie, w jednym sezonie nie zmieni się aż tak frekwencja ;p
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution