Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2011 15:18    #4661     Sufler - Porady do gry - Zawodnik o niesportowej naturze
To sobie ich daruję... A szkoda, bo kozaki niemałe ;/

ps. Steklo i tło od Bolsona ;)

ed.

[quote=Przemu$^^]a jak się prezentują ukryte atrybuty ? lojalność kontrowersyjność ? może to mieć związek z właśnie ukrytymi atrybutami, jeżeli one są na dość niskim poziomie[/quote]
To ma związek z ukrytym atrybutem "Sportowe zachowanie" ;] Obaj mają 1. Mnie chodziło tylko o to, czy warto ich sprowadzać. Odpowiedź już otrzymałem, dziękuję :)

PDrasta Młody aktywista

http://zapod(...)png.html

Szkoda, że tyle w lidze nie strzelał, bo wydałem na niego 5,5mln Euro, czyli w miesiecznych ratach mam sporo do splacania, natomiast koło 700 tyś euro poszlo na Titiego, Niatkhaichyka(pewnie się walnąłem w pisowni) oraz darmowy transfer Yurchenki, Khalil rowniez zawodzi, 1 bramka na chyba 13 wystepow + 4 asysty... ;/ (ledwo ledwo awans, poniewaz przez ostatnie ~12 meczy bramkarz mi zbzikował(do ~18-22 kolejki miałem najmniej straconych bramek w lidze)potem puszczał minimum 1 bramke/mecz
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Salmen Młody aktywista

[quote=Dagome]Potrzebuję facepack, najlepiej w stylu cut-out, dla:

- Rafael Toloi
- Vaclav Kadlec
- Demba Ba
- Gary O'Neil ( West Ham )

[/quote]

Dagome, proszę.

PS. Przy O'Neil'u jest mały pasek, źle się wycięło. Jak będzie przeszkadzać to poprawię.
error 404 - not found

jarza14 Partyzant

09.05.2011 09:19    #4664     Sufler - Porady do gry - Reputacja - Górnik
Na podstawie mojej 7-o letniej kariery w Legii, powiem tyle że jakiś konkretniejszy skok reputacji nastąpił u mnie dopiero po wygraniu LE. powiem szczerze że spodziewałem się większego wzrostu reputacji, przez te 7 lat zdobyłem 7 razy mistrzostwo, pucjar pewnie z 4, 5 razy, wszedłem do LM z 5 razy, raz doszedłem do 1/4 LM, raz wygrałem LE i raz grałem w finale LE. Ale tak jak pisałem, jakaś troszkę większa różnica nastąpiła dopiero po wygraniu LE, w rankingu klubów europejskich jestem na 11 miejscu, przychodzą do mnie młode talenty z mocnych krajów (mam zawodników grających w u21 francjii czy hiszpani, brazyli, argentyny itd), ale starsi, ukształtowani zawodnicy z mocnych krajów nie chcą przychodzić. Myślę że jakbym wygrał LM to może byłoby lepiej, muszę wrócić kiedyś do tej gry, bo na razie przestałem grać w tego save'a

Szotgun Partyzant

08.05.2011 20:03    #4665     Sufler - Porady do gry - Torino
Tutaj się popytaj:
http://www.cmrev(...)page=203

Jest też dział Talenty gdzie znajdziesz wielu zawodników do twojego klubu. Wypisywanie ich tutaj nie ma najmniejszego sensu.
..::Hala Real Madrid::..

unnical333 Partyzant

08.05.2011 19:30    #4666     Sufler - Porady do gry - Problem z Wysokościami Pensji
Witam! ... Znudziła mi się już gra słabymi zespołami dlatego postanowiłem sobie poszastać kasą od szejka i objąć Man City. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt że wszyscy których chcę kupić żądają bardzo wysokich pensji ... Mojemu budżetowi to nie przeszkadza ale irytuje mnie to że Benoit Tremoulinas z GdB zarabia 11.500 ojro a u mnie żąda 90.000 ... czyli 8 razy więcej i tu jest moje pytanie ... grając Man City jestem skazany na tak wysokie pensję czy da się radę je troszke obniżać ?

GuMkAzMaJtEk Partyzant

08.05.2011 12:32    #4667     Sufler - Porady do gry - Na kompie FM, a w `realu` .. ?
Wiedza musi kosztować, ale pytanie czy ta wiedza nie jest przypadkiem o kant dupy rozbić i za tą cenę nie kupuje się kilogramów makulatury z tzw. materiałami szkoleniowymi.

Wiceprezes ds. Szkoleniowych - Antoni Piechniczek:
[quote](...)I będę jeździł do klubu, do rodziców, do środowiska i przekonam chłopaka, ty musisz kierować się kodem 4-7-12. Wie pan, co oznacza? Cztery godziny dziennie, siedem dni w tygodniu, dwanaście miesięcy w roku. Jeśli chcesz zrobić karierę, to jest jedyna droga.
Aż tyle trenować?
Taka jest prawda, innego wyjścia nie ma.
Rozmawiałem niedawno z koordynatorem grup młodzieżowych w Barcelonie. Tam dzieciaki ćwiczą trzy razy w tygodniu po półtorej godziny. Ani minuty dłużej, klub bardzo o to dba. Dopiero z czasem przechodzą na cztery sesje - tak samo długie - w tygodniu.
Rzucam ten kod trochę prowokacyjnie, by rzecz zobrazować. Może to i przesada, niech będzie 3-7-12 albo 2-7-12. Generalnie pracy jest u nas za mało. Jak Barcelona powie, że trzy razy po 90 minut, to nie znaczy, że to jest świętość.[/quote]

Gerard31 Partyzant

[quote=AlexManager]Co panowie(i panie) myślicie o Lidze portugalskiej? Czy można sobie fajnie pograć Sportingiem CP?[/quote]

Można, o ile ktoś nie rezygnuje co kilka dni z gry na rzecz nowej rozgrywki. Na podstawie częstotliwości twoich zapowiedzi o grze co raz to nowszymi klubami, wnioskuję że masz problemy ze skupieniem się na tej jednej jedynej grze. Nie ma się co wstydzić bo takie rzeczy dotykały już wielu graczy. Powinieneś usiąść spokojnie, najlepiej nie patrząc "bez nadziei" na ekran startowy kolejnej uruchamianej przez ciebie gry i ustalić sobie "w duchu" czego oczekujesz od swojej gry. Wariantów jest wiele.

1. Chcesz prowadzić prawdziwego potentata i szybko zdominować piłkarski świat?- naturalnie wtedy szukaj kogoś w mocnych ligach i z reguły że tak powiem "oklepany" klub, jak Real, Barca, Man Utd czy City, Chelsea, Arsenal, Milan, Inter czy choćby Bayern.

2. A może droga do dominacji na świecie nieco dłuższa i trudniejsza, ale szybsza na krajowym podwórku? Ajax, PSV, Porto, Benfica, właśnie Sporting Lizbona. Celtic, Rangers, może ktoś z Francji (Lyon, Marsylia, PSG)? Może Roma, Juventus, Napoli?

3. Walka z drużynami wiodącymi prym w swoich ligach, jak angielska czy hiszpańska? Tottenham, Liverpool, Everton, Valencia, Sevilla, Atletico?

4. A może interesuje cie walka o ratowanie klubu, utrzymanie go w najmocniejszej lidze? Blackpool, St. Pauli, Bari?

5. Liga Polska i niech nasz kraj w końcu zacznie się liczyć w Europie? Tutaj można zacząć właściwie kimkolwiek.

6. W końcu moja ulubiona rozgrywka którą bardzo polecam i z której niejednokrotnie korzystałem. A więc prowadzenie zasłużonego klubu w historii piłki nożnej w europie czy tylko danym kraju, a który teraz przeżywa kryzys lub nie znajduje sie tam "gdzie być powinien". Wtedy polecam coś poczytać o takim klubie i jego historii by poczuć troszkę tej atmosfery i zabawa jest przednia. Klubów takich jest mnóstwo i długo można by wymieniać. Torino Calcio, Bologna, Pro Vercelli, Feyenoord, Sparta Rotterdam, West Ham, Leeds, Nottingham, Preston, Ipswich, Betis Sewilla, Belenenses, Boavista (tylko nie kojarzę teraz czy ta liga jest dostępna, ale są dodatki przecież), Aberdeen...

Jedno jest pewne, jeśli za każdym razem w łatwy sposób będziesz się zniechęcał do kolejnej gry i niemalże co dziennie pisał tu na forum (nie wnikam ile razy zmieniasz grę nie chwaląc się tym) że szukasz nowego klubu, to najzwyczajniej FM nigdy nie będzie sprawiał ci przyjemności.

Cutter Partyzant

08.05.2011 10:32    #4669     Sufler - Porady do gry - Reputacja - Górnik
Próbuj zatrudniać ludzi do sztabu szkoleniowego z reputacją kontynentalną albo światową, to powinno podnieść reputacje Twojego klubu, poza tym ugraj jak najwięcej się da w Europejskich Pucharach, samo wyjście z grupy nie daje za dużo do reputacji o ile się orientuje.

exeter_city Partyzant

Jak ktoś wolałby długotrwale powalczyć o dalszy los małymi krokami to polecę Southampton. Po wzmocnieniu defensywy i kupnie jakiegoś dobrego napastnika bez przeszkód awansujecie do Championship, tam nie wiem co czeka tę drużynę - na pewno walka , ale mam nadzieję że nie tylko o utrzymanie. Myślę że po 2 sezonach w Championship będziemy mogli grać w ekstraklasie angielskiej. Polecam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.