Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Salmen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2011 17:08    #4651     Sufler - Porady do gry - jak zatrzymać gwiazdę zespołu
[quote2=LucasLFC][quote=heaieono]@wilus3 - Nie chce nikogo obrazac, ale bajki piszesz lepsze niz H. C. Andersen.
Prowadze totenham i nie ma szans wygrac 2x pod rzad ligi mistrzow, w lidze latwiej, bo kluby komputerowe w 90% graja ta sama taktyke. Wiec po przegranej mozna wyciagnac wnioski ale "Marnym polaczkiem" ala Wisla to raczej nie ma szans. Chyba ze zaczeles ja prowadzic w roku 2020, Iniesta ma 40 lat a polska liga stala sie lepsza..[/quote]

Jak tak przeszkadza Ci bycie obywatelem Polski to droga wolna, nikt za Tobą płakał nie będzie...[/quote2]

On nie napisał, że nie chce być polakiem, tylko, że drużyna w Europie nic nie znacząca pokroju Wisły, Lecha czy też Legii po 1 sezonie LM nie zdobędzie ;)
error 404 - not found

Smiglo Partyzant

17.05.2011 16:52    #4652     Sufler - Porady do gry - Perełka
Właśnie w swoim klubie odkryłem wielki talent. Ma dopiero 16 lat, a w raporcie pisze, że prawie dorównuje Fletcherowi. Napiszcie jak go rozwijać i co dalej z nim robić. Jestem jeszcze troszkę ciemny. W fm gram dopiero 3 miesiące. Kiedy zacząć wstawiać go do wyjściowej?

LucasLFC Partyzant

17.05.2011 16:04    #4653     Sufler - Porady do gry - jak zatrzymać gwiazdę zespołu
[quote=heaieono]@wilus3 - Nie chce nikogo obrazac, ale bajki piszesz lepsze niz H. C. Andersen.
Prowadze totenham i nie ma szans wygrac 2x pod rzad ligi mistrzow, w lidze latwiej, bo kluby komputerowe w 90% graja ta sama taktyke. Wiec po przegranej mozna wyciagnac wnioski ale "Marnym polaczkiem" ala Wisla to raczej nie ma szans. Chyba ze zaczeles ja prowadzic w roku 2020, Iniesta ma 40 lat a polska liga stala sie lepsza..[/quote]

Jak tak przeszkadza Ci bycie obywatelem Polski to droga wolna, nikt za Tobą płakał nie będzie...

brunopower Partyzant

17.05.2011 08:56    #4654     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw
No i znalazłem sposób :). Gram dużooo meczów towarzyskich - słabsze włoskie drużyny akceptują towarzyskie bez problemu. Szkoda, że nie mogę grać z rezerwami innych zespołów z Serie A ale jak się nie ma co się lubi... :) Przynajmniej nie siedzą i nie biorą kasy za free:)

witja Partyzant

[quote=7suarez7]szkrzydłowi mi nie przychodzą do głowy ale obrońca może J.Robinson.Kelly z Liverpool lub D.Wilson jeśli chciał byś bardziej z kasa poszaleć

ej wiecie jak ustawiać Khoumo Babacar w ataku koło Suarez gdy suarez ma Lis pola karnego a wcale dużo bramek nie strzela jak ich ustawic ?[/quote]

może kompletny napastnik? Ja gram Kadlecem jako lisem pola karnego i Bonym jako kompletnym i jakos sie gra układa.

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
szkrzydłowi mi nie przychodzą do głowy ale obrońca może J.Robinson.Kelly z Liverpool lub D.Wilson jeśli chciał byś bardziej z kasa poszaleć

ej wiecie jak ustawiać Khoumo Babacar w ataku koło Suarez gdy suarez ma Lis pola karnego a wcale dużo bramek nie strzela jak ich ustawic ?

machaj88 Młody aktywista

14.05.2011 11:10    #4657     Sufler - Porady do gry - Newgeni
[quote=Falcon]A to ja też skromnie zapytam. Chce zacząć Athletic Bilbao. Czy wśród Basków są ciekawi newgeni? Bo jak bieda to niestety kariery nie opłaca się rozpoczynać z wiadomych względów.[/quote]
Athletic ma świetną szkółkę i środki by ją doskonalić. W mojej karierze, o ich zawodników biją się największe firmy :)

hera Młody aktywista

Witam, mam 2 sprawy.

1. Gram Ajaxem i kilku moich zawodników przebywa na zgrupowaniach reprezentacji w trakcie sezonu (Olimpiada). Problem w tym, że jednym z zawodników jest np mój podstawowy bramkarz Stekelenburg. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że po najechaniu myszką na tą ikonkę Pdr pojawia się komunikat "na zgrupowaniu reprezentacji Holandia U-23", z tym, że Stekelenburg ma aktualnie 29 lat. O co chodzi?

2. Mam teraz końcówkę 2012 roku i ostatnio ostro zajmuje się szukaniem dobrych newgenów. Dlaczego po wejściu na jakąś drużyne dajmy na to Arsenal nie mam ich rezerw ani U-19? Jest po prostu jeden "główny" skład Arsenalu gdzie są wszyscy piłkarze i przeważnie 2-3 juniorów w wieku już 17-18 lat. W żadnej z drużyn nie mam u-19, i nie czaje dlaczego. Bazę danych mam dużą o ile ma to jakieś znaczenie, chyba 15 lig na podglądzie i 2 grywalne. hmmm?

dangen Partyzant

Sobiech jest kompletnie bez formy Nakoulma troszkę za słaby.

Kupno Sadloka rozważe

Czekam na dalsze propozycje.

Tobi18 Młody aktywista

11.05.2011 17:20    #4660     Sufler - Porady do gry - Nieziemski moce zawodników
Bayer to słabszy rywal od Real, nie ma co i może Twoi zawodnicy sobie troszkę odpuścili. Poza tym FM lubi śmiać się w twarz graczom np. gdy zawodnik ze strzałami z dystansu - 2, ładuje bramę z 35 metrów (oczywiście Twojej drużynie) :]
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.