Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

amenokoyane Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2011 12:06    #4641     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie Regenów ...
Najprostszym sposobem jest chyba ręczne przeglądanie klubów z danego kraju z najlepszymi szkółkami piłkarskimi i przescoutowanie ich najmłodszych zawodników.

machaj88 Młody aktywista

22.05.2011 11:53    #4642     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie Regenów ...
Najlepiej wiedzieć, kiedy się generują piłkarze w danym kraju. W filtrze nigdy nie będzie wszystkich zawodników. Najpierw musi ich dojrzeć scout. Poza tym wygenerowany zawodnik nie ma wartości przez pierwsze kilka dni, więc wyszukanie ich w filtrze jest dosyć trudne.

W Brazylii, jak już wiesz, generują się 02.01, więc najlepiej tego dnia przeglądać każdy klub po kolei i wyławiać co lepszych kopaczy. Z narodowością jest różnie, ale zazwyczaj mają jedną. Z tym, że jeśli piłkarz jest pełnoletni i ma bardzo wysokie CA, to nie będzie problemu z pozwoleniem na pracę na przykład.

Maksymalny wiek regena to 20/21 lat w najsłabszych szkółkach. Klub musi posiadać akademię, by generować zawodników młodszych.

michu kk Partyzant

to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy

Zymon Partyzant

21.05.2011 20:04    #4644     Sufler - Porady do gry - Który manager najlepszy?
ja tez polecam fm2008(tylko on może byc troszke trudny)chyba ze masz troszke słabszego kompa to fm2007 jest the best
był - będzie - jest zawsze IKS!

szfedo Przodownik pracy

20.05.2011 22:05    #4645     Sufler - Porady do gry - Efekty treningu
Poczekaj sezon, jak nic nie pójdzie do góry to może wypadałoby go zmienić. Ale jeśli w Realu on działał to nie widzę przeszkód aby tak było w MU. Ja osobiście używam TUG-a i czy w marnych klubach trenują na polu, czy w bogaczach na ekstrawaganckich boiskach treningowych to efekty i tak są.

PDrasta Młody aktywista

Powiem Ci, że grałem w Islandii KR, Finnbogason - swietny napastnik jak na tamtejsze warunki.Półzawodowy stasu wyklucza kupowanie zawodników z klubów podobnych/troszke słabszych(o lepszych od mojego nie wspomnę) Doszedłem w pierwszym sezonie do 4. rundy kwalifikacyjnej LE i dalej półzawodowy(chyba awans do grupy daje zmianę statusu)W Rumunii grałem Rapidem Bukareszt, dobry, duży klub lecz Rumunia nie podoba mi się, bo jest tam kilka zespolow, które mają zapewniony początek(Tak jak w Grecji - Olympiakos, Panathinaikos, PAOK, AEK, Aris) Może to i dobrze, gdyż liga stoi na wysokim poziomie, a ''benjaminki europy'' nie zaniżają statusu)Ale ta Islandia ciągle mnie zachęca, tylko trudno jest awansować do fazy grupowej bez możliwości transferów[lepszych..]Poza tym jest [o ile mi wiadomo, ja nie sprowadzałem zawodnikow spoza Europy, tylko z obywatelstwem np Malta/Brazylia]tak jak w Anglii potrzebne pozwolenie na pracę, co baardzo utrudnia sprowadzenie zawodników do takich słabszych klubów..Bilety do Reykjawiku kupione - już nie ma odwrotu!Statystyki będę pokazywał w temacie do tego przeznaczonym, dzięki za pomoc;)
PS. Jeżeli masz doświadczenie w takich słabszych klubach(np Islandia) możesz się odezwać poprzez priva; )
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

LowMen Partyzant

18.05.2011 20:33    #4647     Sufler - Porady do gry - Perełka
Popieram machaja. Ja wprowadzam jak najczęściej "twory" ze szkółki i kilku zapowiada się obiecująco. Z reszta, rób co chcesz - twoja kariera, twoja sprawa.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2011 11:51    #4648     Sufler - Porady do gry - transfery
Tylko w tym sposobie jest minus - jeżeli zawodnik chce odejść, do odrzucenie oferty sprawi, że się obrazi :) Więc już lepiej go sprzedać, będzie większy pożytek :) A co do samej sprawy - widocznie prezes prowadzi taktykę Ajaxu czy Porto, czyli kupić, wytrenować, sprzedać z zyskiem :) Jedynym w pełni uczciwym sposobem jest rozwijanie szkółki i ściąganie utalentowanych juniorów :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

ronaldek1 Młody aktywista

17.05.2011 19:41    #4649     Sufler - Porady do gry - jak zatrzymać gwiazdę zespołu
@Lucas

Przyznaj się jesteśmy w rankingu światowym dalej niż Benin:D

Gramy tak słabo bo wszystkie kluby Polskie zamiast szkolić juniorów to kupują jakichś bazylów: przykład Wisła( 3 Polaków w podstawowej 11)
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

LucasLFC Partyzant

17.05.2011 19:07    #4650     Sufler - Porady do gry - jak zatrzymać gwiazdę zespołu
[quote3=Salmen][quote2=LucasLFC][quote=heaieono]@wilus3 - Nie chce nikogo obrazac, ale bajki piszesz lepsze niz H. C. Andersen.
Prowadze totenham i nie ma szans wygrac 2x pod rzad ligi mistrzow, w lidze latwiej, bo kluby komputerowe w 90% graja ta sama taktyke. Wiec po przegranej mozna wyciagnac wnioski ale "Marnym polaczkiem" ala Wisla to raczej nie ma szans. Chyba ze zaczeles ja prowadzic w roku 2020, Iniesta ma 40 lat a polska liga stala sie lepsza..[/quote]

Jak tak przeszkadza Ci bycie obywatelem Polski to droga wolna, nikt za Tobą płakał nie będzie...[/quote2]

On nie napisał, że nie chce być polakiem, tylko, że drużyna w Europie nic nie znacząca pokroju Wisły, Lecha czy też Legii po 1 sezonie LM nie zdobędzie ;)
[/quote3]

No to mówię, jak mu przeszkadza patrzenie, mieszkanie w tym "marnym" kraju - droga wolna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.