Poszukuje bocznego prawego obrońcy, defensywnego pomocnika, pomocnika środkowego, skrzydłowego prawego i może jakiegoś porządnego napastnika.
Gram Sunderlandem więc ceny poprosiłbym do 8 mln na jednego zawodnika, oczywiście młodzież do lat 18 która chętnie przejdzie do mojego klubu
Trochę szkoda, że Babacar, Lukaku, Papadoupulos nie chcieli nawet ponegocjowac odrazu odrzucili
Dzieki bardzo.
PS. Potencjał przede wszystkim
PS 2.Sezon 2010/2011 , ostatnio sprowadziłem Phila Jones'a, Edena Hazarda i Lucasa Digne'a, więc oni odpadają
Gram Sunderlandem więc ceny poprosiłbym do 8 mln na jednego zawodnika, oczywiście młodzież do lat 18 która chętnie przejdzie do mojego klubu
Trochę szkoda, że Babacar, Lukaku, Papadoupulos nie chcieli nawet ponegocjowac odrazu odrzucili

Dzieki bardzo.
PS. Potencjał przede wszystkim

PS 2.Sezon 2010/2011 , ostatnio sprowadziłem Phila Jones'a, Edena Hazarda i Lucasa Digne'a, więc oni odpadają

). Klub może być ze słabszej ligi np. Belgia, Chorwacja itp. Wiem że duże wymagania ale szukam klubu w którym w końcu trochę dłużej się pobawię.
). Także można orzec, że jestem troszkę doświadczony, a więc, przejdźmy do moich oczekiwań.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty