Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Maxelek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Poszukuje bocznego prawego obrońcy, defensywnego pomocnika, pomocnika środkowego, skrzydłowego prawego i może jakiegoś porządnego napastnika.

Gram Sunderlandem więc ceny poprosiłbym do 8 mln na jednego zawodnika, oczywiście młodzież do lat 18 która chętnie przejdzie do mojego klubu :)

Trochę szkoda, że Babacar, Lukaku, Papadoupulos nie chcieli nawet ponegocjowac odrazu odrzucili :(

Dzieki bardzo.

PS. Potencjał przede wszystkim ;)
PS 2.Sezon 2010/2011 , ostatnio sprowadziłem Phila Jones'a, Edena Hazarda i Lucasa Digne'a, więc oni odpadają

Jonas Partyzant

Szukam klubu który w krótkim czasie stanie się bardzo dobrym zespołem, ma dobrą młodzież a do tego gra w pucharach. Klub najlepiej żeby nie był faworytem swojej ligi (prognoza około 6-7 lub dalszego miejsca). Głównie chodzi mi o duże talenty które mogą stać się czołowymi graczami Europy (może troszkę przesadziłem :P ). Klub może być ze słabszej ligi np. Belgia, Chorwacja itp. Wiem że duże wymagania ale szukam klubu w którym w końcu trochę dłużej się pobawię.

Shrek Partyzant

23.05.2011 23:26    #4633     Sufler - Porady do gry - Liga ↑ Puchar ↓
Troszkę zależy to od charakterów Twoich zawodników, oraz ich reputacji. Sam zauważyłem, że w grze o puchar duo lepiej sprawdzają się zawodnicy o charakterach ambitny + medialny, w lidze ta charakterność nie jest aż tak znacząca. Ot prosty przykład od siebie.

Gram Scounthorpe ( obecnie Championship w Anglii) i walcząc w kolejnym sezonie o awans z League One sparowało mnie z Fulham. Wystawiłem rezerwy, które o dziwo pokonały 4:3, a zawodnikiem meczu okazał się człowiek z notą 8.2, który ma charakter ambitny, medialny, dażący do konfrontacji. Licząc że formę z pucharu przeniesie na ligę postawiłem na niego i srodze się zawiodłem - średnia nota z 4 meczu to 6.40, chociaż 3 mecze wygrane. kolejna runda tym razem trafiam na Stoke - wygrywam 3:0 i znowu zawodnikiem meczu jest nasza gwiazda medialna.

Może to przypadek, ale warto iść spróbować tym tropem.

michu kk Partyzant

[quote2=michu kk][quote=michu kk]to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy [/quote]

Ponawiam :)[/quote2]

Ponawiam Ponawianie :)

Servus Partyzant

Anglia może być, Hiszpania też, Francja też, Niemcy raczej nie, Włochy też mogą być, Portugalia Ukraina Turcja Szkocja nie.

Keczis Partyzant

Coś przyjemnego do pogrania z 2 najwyższych lig Anglii, Hiszpanii, Francji, Niemiec, Włoch, Portugalii, Ukrainy, Turcji, Szkocji?

PDrasta Młody aktywista

23.05.2011 15:39    #4637     Sufler - Porady do gry - Liga ↑ Puchar ↓
Witam. Prowadzę islandzki Fram już drugi sezon.Drużyna w lidze gra bardzo dobrze, zajmując 1. lokatę a Puchar Islandii - porażka, Puchar Mistrzów(mistrz Islandii ze zdobywcą pucharu) - porażka, Puchar Wyższych lig - doszedłem aż do finału, gdzie opczywiście przegrałem, ale statystyki przemawiały za mną.
FH pokonało mnie w grupie(dałem troszke słabszy skład zła rozmowa motywacyjna)w finale, wystawiłem najlepszy jaki mogłem, rozmowa dobra, statystyki dobre, skuteczność - ... W lidze pokonałem FH 3:1 bez większych problemów.Nie wiem od czego to zależy, oby w Lidze mistrzów nie grali tak słabo, bo niedługo gram z fińską Honką.
Finał Pucharu Wyższych lig: http://zapod(...)png.html [3:1 moim zdaniem wynik niesprawiedliwy]
cały terminarz - http://zapod(...)png.html
Puchar mistrzów - http://zapod(...)png.html
Puchar Islandii już w 3 rundzie zakończony - http://zapod(...)png.html[z redem jeszcze mi wsadzili, moim zdaniem na rl niemożliwe, ale co tam, to w koncu FM]
Liga, gdzie idzie mi bardzo dobrze - http://zapod(...)png.html

Moje pytanie jest takie: Jak mam polepszyć grę zespołu w pucharach?
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Falcon Przodownik pracy

Taktyka zależy od drużyny którą grasz, i być może od ligi( przynajmniej mi się tak wydaje) już tłumaczę o co chodzi. Standardowe 4-4-2 z bocznymi strzałkami sprawdza się w Anglii,Niemczech ale już w lidze włoskiej nie ma tak fajnie, bo tam przeważnie drużyny zagęszczają środek pola.Mi obecnie najlepiej się gra 4-2-3-1 ale wiadomo jak mam 3 napastników dobrych to szkoda żeby 2 się marnowało.Wybierz drużynę,znajdź najmocniejsze ogniwa i wtedy ustaw taktykę.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Krzys G Partyzant

Witam, na początku przeproszę was, że zawracam wam głowę pytaniem w ciepłe niedzielne popołudnie.. Słów kilka historii, w Football Manager'a gram od wersji 2009, przez ok. 8 miesięcy grałem w FM'a 2010, w piątek zakupiłem oryginalną wersję FM'11 (zadowolony :D). Także można orzec, że jestem troszkę doświadczony, a więc, przejdźmy do moich oczekiwań.

Chciałbym zacząć z klubem, w którym gra sprawia przyjemność. Kategorycznie odrzucam najwyższe klasy rozgrywkowe. Chciałbym powolutku, układając cegiełkę do cegiełki doprowadzić klub na sam szczyt. Klub nie powinien być też kimś wyróżniającym w obecnej lidze (najlepiej taki średniaczek, z względnie dobrym budżetem) Mam nadzieję, że napisałem, co potrzeba. : )
Takie pytanie od razu zadam, jeżeli tutaj pisze.. Jaką łatkę/patch najlepiej zainstalować? 11.3?
Pozdrawiam,
Krzys G

michu kk Partyzant

[quote=michu kk]to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy [/quote]

Ponawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.