Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Zymon]szukam napastnika do Wisły Kraków.Mam Brożka,Kobeszke,Małeckiego,Radovanovicia i Svitlice ale...
z Svitlica chce rozwiazac kontrakt bo gra malo i slabo,Radovanovic tez gra slabo ale dam mu szanse do konca rundy a Malecki kontuzjowany na 2 miechy...
przydalby sie jeszcze jakis prawy pomocnik i srodkowy obronca.
Najlepiej jak by to by byli Polacy...
FM2007 7.02 1 sezon[/quote]
Zawodników z ligi polskiej nie polecam, polecam za to Kiril Pavlyuchek oraz Hleb( oczywiście ten mniej znany).Obydwaj panowie z Białoruśi.
U mnie dali radę w Dortmundzie to w lidze polskiej też będzie dobrze.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Zymon Partyzant

szukam napastnika do Wisły Kraków.Mam Brożka,Kobeszke,Małeckiego,Radovanovicia i Svitlice ale...
z Svitlica chce rozwiazac kontrakt bo gra malo i slabo,Radovanovic tez gra slabo ale dam mu szanse do konca rundy a Malecki kontuzjowany na 2 miechy...
przydalby sie jeszcze jakis prawy pomocnik i srodkowy obronca.
Najlepiej jak by to by byli Polacy...
FM2007 7.02 1 sezon
był - będzie - jest zawsze IKS!

daxi19 Partyzant

myślałem jeszcze nad Paulo Henrique z Santosu, ale Coste też biore pod uwagę :) jeszcze jakieś propozycje, najlepiej żeby to byli brytyjscy gracze, Walia, Szkocja, Anglia. W końcu to Angielska liga :)

Falcon Przodownik pracy

31.05.2011 15:32    #4614     Sufler - Porady do gry - Ligi z rezerwami
Anglia,Szkocja
W Hiszpanii i Niemczech rezerwy grają w niższych ligach,jako tako swojej ligi rezerw nie ma w tych krajach
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

loswariatos Młody aktywista

http://www.sends(...)64c19d29

Dodałem jeszcze rumuńskie A i azerskie G z odwróconym daszkiem, rumuńskie S i T z ogonkiem oraz węgierskie O z ichniejszym umlautem tak więc, nie powinno być już żadnych krzaków czy dziur zamiast liter.
meglio fascista che frocio

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
30.05.2011 22:48    #4616     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje...wtf?!
Kolego, zważaj troszku na słownictwo.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Zymon Partyzant

szukam:
-prawego obronce(na oku mam Nowotczynskiego,Bąka)
-napastnika bo sprzedalem Maleckiego za 700 tys euro do Dynama(mysle o Grosickim ale trzeba zaplacic za niego ok 375 tys euro,Sikore i Kobeszko)
Wisła Kraków FM2007 7.02 Poczatek pierwszego sezony
był - będzie - jest zawsze IKS!

Salim Partyzant

29.05.2011 14:54    #4618     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Wszystko ok. Tylko to ja robilem od samego poczatku. Wylapywalem gwiazdki (np.Drygas) i powoli na nie stawialem, sciagalem tez zagranicznych juz znanych (np.Stilic, Sotirovic), sciagalem tez znanych w Ekstraklasie Polakow (np.Janoszka, Sobota) i teraz po wyprzedazach w Polsce jest tylko kilku graczy wartych uwagi (i to niestety sa na wypozyczeniach z wielkich klubow - Man City, Arsenal, Man Utd.)

Filialnymi moimi jest Znicz Pruszkow i Dolcan Zabki, a Patronackimi FC Groningen, Man City, CSKA Moskwa, Shachtar. (moze to sie Wam przyda ;) )

MUFCFAN Partyzant

Witam ;)

Postanowiłem po wczorajszym finale LM że zaczne drużyną z Hiszpanni z wiadomych przyczyn, no więc szukam drużyny średniaka pukającego do czołówki z każdą pozyją obsadzoną, w miare duży budżet odpada Atletico.
Dobra szkółka i w miare duży stadion. Dzięki! ;D

GLORY GLORY MAN UTD!!!

exeter_city Partyzant

Witam. Mam pytanie: czy żeby znaleźć talent ze szkocji Griffits to muszę mieć aktywną ligę szkocką w grze ? Czy to zależy od scoutów ?

Mój komputer to Intel E5200 2,5 ghz 2 rdzenie
ram 2,5 GB ddr2
grafika radeon 5670 512 mb
tacens 430 w
dysk stary seagate 160 gb

Ile lig wziąć ?
Duża baza danych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.